Oyunun 2. ücretsiz DLC paketinin ilk parçası bugün oyun sahiplerinin erişimine açılıyor. Ronin Pack isimli setin ilk 3 parçası 21 Şubat yani bu akşam, 23 Şubat' ta geri kalan 3 parçası ve 25 Şubat tarihinde DLC kapsamında olan özel bir silah oyuna ekleniyor. Oyunu Steam üzerinden oynayanlar daha önce bahsettiğim yöntemle erkenden bu DLC lere yayınlandığı gün erişebilir. Örneğin setin ilk parçasını henüz yayınlanmadan hesabıma ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Şubat 2022; 22:23:38 > |
Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (60. sayfa)
-
-
Hocam merhabalar Epic'den aldığımız zaman bu dlc'lerden yararlanamıyor muyuz ?
-
Peki bu DLC yi nasıl aktif edeceğiz çanta da gözükmüyorquote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800Oyunun 2. ücretsiz DLC paketinin ilk parçası bugün oyun sahiplerinin erişimine açılıyor. Ronin Pack isimli setin ilk 3 parçası 21 Şubat yani bu akşam, 23 Şubat' ta geri kalan 3 parçası ve 25 Şubat tarihinde DLC kapsamında olan özel bir silah oyuna ekleniyor. Oyunu Steam üzerinden oynayanlar daha önce bahsettiğim yöntemle erkenden bu DLC lere yayınlandığı gün erişebilir. Örneğin setin ilk parçasını henüz yayınlanmadan hesabıma ekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yararlanabilirsiniz, DLC ler tüm platformlarda kullanılabilir. Epic' ten oynuyorsanız oyunun mağaza sayfasına gidip ücretsiz DLC leri eklemeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DLC yi ekledikten sonra oyuna girdiğinizde ana menüde eklentiye dair bir bildirim çıkıyor. Sonrasında Aiden' ın zulasında ekstralar kısmından envantere ekliyorsunuz.
teşekkürler hocam
-
Oyunu arkadaşla birlikte 40 saate yakın oynadık tahminimce ana hikayenin yarısındayızdır daha. Oyunun çıkışına yakın yapılan yorumlar biraz korkutmuştu açıkçası ama oynayınca oyunun dünyasındaki yan hikayeler vs oyun dünyasının içine sokmak için gayet iyi, ana hikayede şuana kadar iyi gidiyor. Bir oyundanda dünya klasiği seviyesinde hikaye beklememek lazım şimdiye kadar anlatmak istediğini gayet iyi aktarıyor. Ana karakter ikonik olacak bir karakter olmasada çok göze batmıyor. Yapılan kötü yorumları görünce anlam veremiyorum bu arkadaşlar hangi oyunları oynamışlarda bunu beğenmiyorlar acaba? Ben bir the witcher ile kıyaslamam bu oyunu açıkçası ama son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan, hele ki yıllarca beklediğim cyberpunk felaketinden sonra ilaç gibi geldi. Açık dünyasında boş boş gezmek bile zevkli oyunda bu kadarını söyleyebilirim
Off katana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum hocam. Hikayeyi beğenmeyenlerin neyi beğenmediğini anlayamadım. Gayet güzel dallanıp budaklanan merak uyandırıcı bir hikayesi var. Ayrıca üzerinde çalışılmış bir senaryosu da var. İnsani şaşirtan ters köşe yapabilen bir senaryo. Haliyle şimdi ne olacak diye diye merak içinde oynuyorum ben kendi adıma.
Elbette senaryosu şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi senaryo demiyoruz biz de. Ama yerin dibine sokulacak kadar berbat da değil. En azından ubi oyunları gibi çek sündür bir hikaye yok. Anlatmak istediği neyse takır takır anlatıyor.
adam o kadar youtuber o şu bu 1080pde oyun oynuyor zuhahaha 2k monitör alacak parayı kazanamıyor demek.
-
Oyun çok güzel ben her yönüyle çok beğendim tek sıkıntı araç ve silah sanırım oda ek paketlerle eklenecek çoğunlukla yan görev yapıp takılıyorum oyun bitmesin diye sindire sindire gidiyorum
Çıkışa yetiştiremedikleri içerikleri dlc diye veriyorlar. Bu oyun bir-iki sene sonra ancak tamamlanır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda bulduğunuz herhangi bir ayakkabının bile dlc ile verdiklerinden daha iyi özellikleri vardır boş dlc ler birtek twitch dropla verdikleri yay işe yarardı.
-
Arkadaslar dunku epic indiriminden dying light 2 aldim,oyunu hddye kurdum ve 1080pde en dusuk ayarlarda bile takilmalar donmalar oldu ayni sorunu yasayan oldu mu?
Daha sonra ssdye kurdum ve ayarlari yukselttim oyun sasirtici bi sekilde akici hala geldi.
Ekran kartim gtx 1070 islemcim i7 7700
Pcdeki ssd miktarim dusuk oldugu icin oyunlari hep hddde sorunsuz bi sekilde oynuyordum,ilk defa bu oyunda boyle bir problemle karsilastim.
Ssd sadece yükleme sürelerine etki eder takılma olayıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Ssdye gectigimden beri sorun duzeldi hocam hatta dusukten de cikardim grafikleri 60 fps ustu oynuyorum
Bu oyunda loading ekranlarıda yok büyük dünya ve sürekli veri okunuyor ssd lazım sadece yüklemelerde gerekli değil eskiden öyle denebilirdi ama şimdi forzayı horizon mesela hdd den oynayamazsınız yada elden ring sürekli haritayı silip yüklüyor çok drop olur.
O zaman mantıklı ben o yönden düşünmedim bende ssdde oynuyorum
66 saatimde save dosyası bozuldu.. Araştırdım olayı konsoldada pc dede olan bir olay ve hiçbir çözümü yok.. Neyseki epic 50. saatte bir save i yedeklemiş sanırım patchden önce yedek almış 50. saatime dönebildim.. 16 saatim gitti. Pc de oynuyorsanız mutlaka savelerinizi belli aralıklarda yedekleyin. Oyun kaydım cloudda falan demeyin bozuluyor. Çünkü konsoldada oluyor ve konsolda sadece bulut kaydı var.
Oyunda manuel savede yok ve autosave heran bozulabilir. Bunların olacağını bilseydim oyunu asla almazdım bir dahada bu adamlardan çöp almam. Ana görevi bitirip oyunu sileceğim.
-
Dying Lighttwitter“Dear Players, on top of hotfixes we are working on a big patch for PC and consoles. This patch will introduce fixes for deathloop, ragdoll animations, user interface, and much more! We aim to make it available for PC gamers next week, while console might get it a few days later.”https://twitter.com/DyingLightGame/status/1499776760082317317
Haftaya yeni güncelleme geleceği paylaşıldı. Bu sefer skin, dlc gibi basit şeyler değil daha kapsamlı olacakmış. Zombi animasyonları, kullanıcı arayüzü ve daha fazlası, biraz ara verelim güncellemeden sonra devam ederiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X