arkadaşlar selam, lets waltz görevini yapmış olmama rağmen bana yay gelmedi. ya da ben yanlışlıkla yayı attım. tüccarlarda da yay bulamıyorum. daha önce başına gelen oldu mu, nerden bulacaz bu yayı? |
Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (61. sayfa)
-
-
oyun bitince bazı yan görevler yapılamıyor buga gidiyor stutter sorunları falan vs mevcut
oyunda bu arada kapattığın zaman gpu frekansının düşmeme sorunu var sadece bu oyunda gördüm
kart tam güçte çalışıyor oyunu kapatsanız bile, sistemi yeniden başlatınca geçiyor amd sistem kullananlar dikkat etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Mart 2022; 12:13:21 > -
Burda ne yapmamız lazım arkadaşlar
Elektrik kabloları var ama 1 tanesi aktif sadece
-
Oyunu bitirmeden önce uyarıyo zaten ilerlerseniz bazı görevler yapılmayacak diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bu değil de buna benzer bir yerde takıldım hocam Katedralde. İki tane tesisat var birisisinin kablosunu çıkardım elektiriği kestim diğerini takip ediyorum ama yolu bulamıyorum daha doğrusu yolu buluyorum kapatacak şey çıkmıyor ilerlemek için o düzeneği kapatıp, yukarı doğru tırmanmam gerekiyor bi tane manyağın peşinden koşuyoruz ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Eintabian -- 7 Mart 2022; 15:17:37 > -
Juan tarafını seçen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Easter egg burası. 4 ya da 5 tane küçük oyuncak gibi bir şey topluyosun haritada sonra da masalara koyuyodun sanırım. Silah veriyordu galiba
-
5 GB lık güncelleme gelmiş. Notları ise daha sonra paylaşılacak.
-
Güncelleme 3gb ve baya bir değişiklik yapılmış howlerları bufflamışlar.
store.steampowered.comDying Light 2 Stay Human - Dying Light 2 Stay Human Patch Notes 1.2.0 - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/534380/view/3108052301081436540Grafikten tut gündüz zombilerin davranış biçimlerine kadar değişiklikler yapılmış işlemcilerde AVX gereksinimi kaldırılmış, ilk shader cache oluşturma işlemi daha konforlu hale getirilmiş cache oluştururken takılma olmayacak, yeni kan efekteri eklenmiş, eski bilgisayarlar için performans ön ayarları eklenmiş, kovalamacada volatilelar ile daha fazla karşılaşıcaz.
Oyun m2 de olduğu halde gÜncelleme baya uzun sürüyor patching-verifying-installing derken 30gb civarı geçici alan kullandı ssdden.
Oyunu bitirdikten sonraki toz bulutu duruyor malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Mart 2022; 16:48:7 >
-
Howler neydi ya
Geceleri çıkan çığırtkan zombiler hocam, howler yazınca daha havalı oluyor herhalde
Hee bug vardı onlarda ya bazıları bağırmıyor ve hasar almıyordu
Oyunun son bölümü uyarısı yapan noktaya geldim. Merak ettiğim oyunu bitirdikten sonra yan görevleri yapabiliyor muyuz. Free-roam ile takılırken yapayım diyorum. Veya ana hikaye bittikten sonra bir kaç bölüm öncesine atıp free-roam falan mı yapıyor acaba. Malum
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bombalanan yerler toz bulutu altında falan o yüzden zor olabilir gibi.
Cevaplarsanız sevinirim.
-
39 gb güncelleme..
-
Görüş alanı genişlemiş oklara karşı daha dayanıklı olmuş ok yiyince ölmezse direk kovalamaca başlıyor artık.
Şu toz dumanı üzdü ama diğer yandan yayı gerince 40fps civarı bir düşüş oluyordu bende o düzelmiş.
Oyunun kendisi okadar zaten dosyalarda bir sorun var sizin demek komple indiriyor.
Güncellemenin faydalı olduğu yerler mevcut bunlardan ilki survival sense' i düzeltmişler, bazen bugda kalıyordu. Oyun açıldığında ufak tefek önbellekleme nedeniyle takılmalar oluyordu oda gitmiş. Bazı nerflerde var tabi örneğin korek charmın sınırsız silah tamirini nerflemişler ve her defasında epey bir hurda gereksinimi var. Ara yüz ve hud ekranınada özelleştirme seçenekleri gelmiş ve dinamik hudla artık ekran eskisi gibi çok kalabalık olmuyor. Grafik ayarlarına çizim mesafesi seçeneği gelmiş. Zombi ragdoll fizikleri ve kan efektleri eklenmiş. El feneri gölgeleri yine yok ve genel performans öncesine oranla daha iyi seviyede. Güncelleme gayet iyi.
-
Bende güncelleme boyutu 12 GB epic games
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 9 Mart 2022; 20:36:4 >
Bende aksine güncelleme sonrası denediğim zaman başlarda anlık gereksiz takılmalar yarattı oyun ssdde bu arada fps anlamında değişiklik sezmedim tabi bu 10 dklık bi deneme gelen ayarlara bi el atmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X