Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun şuana kadar oynadigim en guzel oyundu. Herkese tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten güzel oyunmuş ben de dün aldım bugün bitirdim.
    Bir de multiplayer da oyun bulamıyor program falan mı lazım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boreas_1

Gerçekten güzel oyunmuş ben de dün aldım bugün bitirdim.
    Bir de multiplayer da oyun bulamıyor program falan mı lazım acaba?

türkçe yama mı yüklü ? eğer yüklüyse mod olarak gördüğü için başkalarıyla oynatmıyor
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Hard nedir normalde oyna kardeşim sen başlardasın ileride görev dahi yapamazsın zorluğu düşür ve aynen insanlar zombilerden çok daha zor malesef durum böyleyken üstümüz 4-5 kişi gelmesi aşırı saçma geliyor bana dead ısland benziyor durum dead ısland co-op olduğundan oyundaki zombiler askerler ona göre ayarlandığı için tek başına oynamak eziyet oluyordu dying light biraz ona benzettim zaten silahlar zarar görüyor birde 4-5 tane kendini çok iyi savunan asker gelince eziyet tabi silahın varsa çabuk ölüyorlar.
  • dreamboi kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı eve gidince deneyip sonucu yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Hard nedir normalde oyna kardeşim sen başlardasın ileride görev dahi yapamazsın zorluğu düşür ve aynen insanlar zombilerden çok daha zor malesef durum böyleyken üstümüz 4-5 kişi gelmesi aşırı saçma geliyor bana dead ısland benziyor durum dead ısland co-op olduğundan oyundaki zombiler askerler ona göre ayarlandığı için tek başına oynamak eziyet oluyordu dying light biraz ona benzettim zaten silahlar zarar görüyor birde 4-5 tane kendini çok iyi savunan asker gelince eziyet tabi silahın varsa çabuk ölüyorlar.

Ben bu zamana kadar oyunları hep seçeneklerde aktif olan en zor seviyede oynadım.. Zevk meselesi kolaya gelemiyorum ben pek.. Hemen gelişmek yerine Yavaş yavaş gelişicem herşeyin inciğini cinciğini kurcalıycam vs vs hep böyle yapmışımdır. Rahat 2-3 ay götürür bu oyun beni :)

Zor seviyede geceleri ortaya çıkan zombiler radarda görünmüyor Q ya basıp vücut ısıları ortaya çıkıyor o şekilde görünüyorlar yakınımdakiler. Ona alışmam zaman alıcak gibi bakalım. Böyle olması oyunu daha gerilimli yapıyor, gerilimi iliklerine kadar hissettiriyor oyun buda benim istediğim bir şey zaten :D

• 1.5 patch yüklü bu sistemle rahat oynuyorum :D bazıları gtx 960 kasıyor demişte bence ekran kartlarında sorun var

Microsoft Windows 8.1 64 Bit

Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.90GHz

NVIDIA GeForce GT 630 2 GB

8 GB RAM

https://www.youtube.com/watch?v=dBs2V2qhjv0
  • Beyler okuldaki erol'dan bi görev aldım, görev de bunu arayan askerleri öldürecek olmamdı, bi iki binalı bölgeye gittim ama nereyi aradıysam kimseyi bulamadım, oyun türkçe olduğu için görevin adı "durdurma ekibi"... Nedir bu görev internette de bulamadım.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Bunu buldum bahsettiğin görevmi bilemeyeceğim baya ilerledim ben buraları hatırlayamadım

https://www.youtube.com/watch?v=W7yQF-pOcKI
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Bunu buldum bahsettiğin görevmi bilemeyeceğim baya ilerledim ben buraları hatırlayamadım

https://www.youtube.com/watch?v=W7yQF-pOcKI

Hocam mesajı yazdıktan yarım saat sonra o bölgenin her tarafını didik didik ederek buldum, cesetleri araştıracakmışım meğersem, çok sağol hocam zahmet etmişsin ya valla.
  • Oyunu tüm yan görevleriyle beraber %100 olarak bitirdim.Mükemmel bir oyun olmuş bence.Parkur ögeleri ve geliştikten sonra aksiyon oldukça eğlenceli.Yetenek ağacı gerçekten kullanışlı.Pek çok oyunda olduğu gibi saçmasapan özellikler vermiyor,çoğu kullanışlı ve oyuncuya güçlendiğini hissettiriyor.Gece ve kapalı ortamlarda atmosfer iyi geriyor.Son olarak 15-20 yıllık bir oyuncu olarak söylemek istiyorum ki yan görevler şu ana kadar gördüğüm en kalitelilerinden biriydi.Atmosfere çok uygunlar,öyle şunu bunu getirden ibaret değil çoğu.Bazılarının hikayesi ana görev hikayesinden katbekat iyi ve beklenmedik gelişmeler olabiliyor görevleri yaparken.İlk defa bir zombi oyununu bu kadar sevdim,oynamamış olan herkese tavsiye ederim
  • beyler ultimate edition aldım az önce araba falan eklenilcek diyolarda durum nedir ?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım haberi yapılırdı kesin. Anlamadığım nokta araba nasıl kullanıcaz oyundaki zomiler normal zombiler değil büyük abiler olsun deli zombile olsun harita zaten engellerle dolu bence pek uygun değil oyunun haritası.
  • beyler bu oyunu oynucam gibi win 10 da çalısıyordur ınsallh boyle oyunlar hosuma gıdıyor cunju
  • oyunu 1 ay önce aldım ancak pc den dolayı oynayamadım
    şimdi kurma aşamasında, 10 dk sonra oyun olurum.. korkma falan dediniz, iyice kanıma girdiniz

-story mod için türkçe yama olması çok mutlu etti
  • Korku oyunu değil fakat bazen çok geriyor :) özellikle ilk levellerden 10 levele ulaştıktan sonra belayı kendin aramayıp akıllıca haraket edersen hiç sıkıntı yaşamazsın.
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    level kısmına hiç dikkat etmedim ama yetenek ağacında falan 10-15 tane yetenek açmışımdır
    şu an baya bi taktiksel oynuyorum :D gerçekte olsa ne yapardım mantığıyla oynuyorum

ama oyunda genel bi optimize sorunu var, bazı arkadaşlarda 1.5 update sonuç vermiş
    şimdi update yapıcam ben de bakalım eğer işe yararsa güzel olur, oyun güzel çünkü
  • 1.5 kesinlikle kur video çekmiştim GT 630 gibi bir kart ile high oynuyorum rahat.

https://www.youtube.com/watch?v=dBs2V2qhjv0
  • Vallaha ben gtx970m ile uçuşa yakin oynuyordum. Oynamaktan skldim bir muddet sonra :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Haberi yapıldı zaten. Dlc ile gelecek denmişti.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.