Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm sistem gereksinimleri karşılıyor işlemci hariç. İşlemcim AMD FX6100 acaba oyunu oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zehir35

beyler four pack icin 3 kisi lazim almayı dusunuyorum
    en para indirimini kullanacak mısınız? en para da olursa oyun baya bir indirime gelmiş olur. ben katılabilirim...
  • Elinde tüm görevleri yapmış hiç görev kalmamış save dosyası olan varmı varsa verebilirmi rica etsem oyunu 2 kere bitirdim tekrar tekrar aynı şeylerden sıkıldım varsa verebilirmisiniz
    Hiç görev kalmamış herşeyi açık olan felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Tüm sistem gereksinimleri karşılıyor işlemci hariç. İşlemcim AMD FX6100 acaba oyunu oynayabilir miyim?

Tabiki oynarsın FX6100 kötü bir işlemci değil ki (Diğer parçalar karşılar dediğin için söyledim)
  • birkaç sorum var cevaplardanız sevinirim bilgisi olan arkadaşlar,

the following güncelleme mi yoksa dlc mi?
    enhanced versiyona yükseltmek çok pahalı olur mu?
    araba sürme güncelleme olarak mı yoksa dlc olarak mı gelecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombi öldürüp stres atarım diye aldım. 2 saattir mirror's edge gibi ordan oraya atlayıp birini takip ediyorum. sinirlenip alt+f4'ü yapıştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

zombi öldürüp stres atarım diye aldım. 2 saattir mirror's edge gibi ordan oraya atlayıp birini takip ediyorum. sinirlenip alt+f4'ü yapıştırdım.

Siz oyunun başındaki oyuna alışmak için yapılan bölümde hemen sıkılmışsınız kısa bir bölüm orası orayı geçince açık dünyada ister görev yapın ister boş boş gezip zombi öldürün malzeme arayın.
  • Beyler oyunu 2 günde bitirdim benim gibi ocak 9 daki güncellemeyi bekleyenler için oyunun %100 bitmiş tüm görevler yan görevler hepsi yapılı tüm nadir eşyaları buldum
    oynamak istemeyenler burdan indirsin
    http://s8.dosya.tc/server/3t29i8/DyinLight_Save.rar.html

https://www.virustotal.com/tr/url/32a6a461fa016f66c0cf1c542f3a1c6876fee1b1463f33c6745acc990736a8df/analysis/1452020105/
    buda virüstotal herhangi virüs felan yoktur şüpheniz olmasın

• Arkadaşlar oyuna yeni basladim. Silahlari gelistirmek icin ne yapmam lazim yuksek radyo kulelerinin oldugu bolumdeyim kafayi yiycem elektrik vs eklemek istiyorum silahlara bulamadim olayini lutfen birisi aydinlatsin beni

• ermanaman kullanıcısına yanıt
    Blueprintlerle geliştiriliyor. Menüde blueprint bölümü var. Bütün malzemeler tamsa silaha elektrik yanma zehir gibi geliştirmeler katılıyır. Blueprintlerde defter şeklinde çevreden bulunuyor.
  • Cevap için tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ana görevler bitti. Yan görevlerdende bir iki tane ya var ya yok. Far cry 3 ve 4ten sonra openworld oyun arayışlarımda denk gelmiştim severekte oynadım. Her ne kadar oyunda gece pek vakit geçirmesemde. Tırsıyorum arkadaş.
    Şimdi yine open world arayışına girdim.
    Dün dayz, rust, h1z1, just cause vs inceledim lakin karar veremedim.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    dostum bildiğim kadarıyla dayz, rust, h1z1 oyunları hayatta kalma tarzı oyunlar herhangi bi senaryo olmayabilir en azından dayzda yoktu. Bu tip oyunlar bi kaç arkadaş haritada gez dolaş keşfet şeklinde zevkli olur tek başınıza sıkılabilirsiniz. Just cause da kaosa dayanan orayı burayı patlatmalı senaryo açısından pek bi beklentiniz yoksa tercih edebilirsiniz. Açık dünya olarak witcher 3'ü önerebilirim yılın oyunu seçildi bu sene onun dışında fps olsun isterseniz fallout 4te bu seneye damga vuranlardan ikiside uzun süre oynanır pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 12 Ocak 2016; 15:41:14 >
  • Arkadaslar herkese selam bir sorum olacak. Excaliburu kaybettim blueprintini aldim tekrar yaptigimda inventoryde gozukmedi varmidir bir bilginiz.

• Bozak Horde oynayacak varsa imzamdan eklesin bitirelim şu lanet görevi 2 kişi bitiremiyoruz
  • Beyler elimde 1 adet Dying Light gift raw var herhangi elinizde fazladan güzel gift oyun var ise takas yapabilirim
  • Oyunun işlemci kullanımı, patch'lerle hayli gelişmiş.

Çıktığı zamanlar 4 çekirdeği geçmiyordu. Şu an, yer yer 6 çekirdeği geçtiği oluyor. FPS de buna bağlı olarak, artmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

ya beyler bu elektirik direğine tırmanıp bir şeyler yapıyoruz ya, ben 2. elektirik direğine tırmanamıyorum, merdivenler kilitli dışarıdanda çıkılmıyor öle kaldım bi yardım edin :)

dying night:patch wıth rais görevi sanırsam

ŞÖLEDİ GALİBA Bİ ÜST GEÇİT VARDI ORDAN BİNANIN TEPESİNE ÇIKIYODUN ORDA DEMİR VSARDI EN UCA İLERLEYİP DİREĞE ATLIYODUN HATIRLADIĞIMA GÖRE
  • Beyler gazi görevindeyim 2 tane ev gösteriyor gidiyorum ikisinede kapıyı gösteriyor açmaya çalışıyorum açılmıyor eve giremiyorum korkumdan çatıda bekliyorum sonra oyunu kapatıyorum yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Beyler gazi görevindeyim 2 tane ev gösteriyor gidiyorum ikisinede kapıyı gösteriyor açmaya çalışıyorum açılmıyor eve giremiyorum korkumdan çatıda bekliyorum sonra oyunu kapatıyorum yardım edin

Q spamle birinde çitlerin arasında gri kapı,diğerinde yukarı kaldırdığın garaj kapısı gibi olan yer var q spamle bulursun

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.