Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.4 GB lık(Enhanced içerikleri+The Following DLC Paketi) yeni güncellemenin detayları şu şekilde ;

Patch 1.10.0 release notes

Features:

Legend system:

- New skill tree unlocked after maxing one of the base skill trees

- Nightmare difficulty level

- Bounties system

New weapons: firearms, melee, crossbow

New parkour moves animations added

Improved human enemy AI

Improved Volatile AI

New NPC models

Enhanced facial expressions

Post process effect customization - sepia, black&white, poster + other effects

Audio upgrades

Valve Anti Cheat support added

Select community created maps added into the game

#DrinkForDLC content:

- New quest in Old Town

- Water balloon item for more powerful electricity effect on zombies

- Two new water challenges

Support for Dying Light: The Following Expansion Pack

Fixes:

Various stability improvements, including co-op

Various balance tweaks: player development, economy and weapons / crafting balance

Improved fighting against human enemies and virals

Developer Tools & Steam Workshop:

Due to changes in Dying Light: The Following – Enhanced Edition, Steam Workshop content and Dying Light Developer Tools will temporarily be disabled. An update is being prepared and will be launched shortly.

• Güncelleme sonrası ana oyunda bir süre oynadım ve bu süre zarfındaki değişikler hakkında gözlemlerimi paylaşmak istiyorum.

Güncelleme ile ana oyunun grafiklere herhangi bir ek ayar getirilmemiş ve performansta yine aynı şekilde bir değişme olmamış.Sistem kaynakları kullanımı yine önceki haliyle benzer sadece post proses efekti olarak birkaç eklenti dahil etmişler.Açıkcası bu ne derece gerekli bilemedim ama örnek verecek olursam ekranınızı siyah-beyaz yapma,tamamen kırmızı yada mavi renkte bir efekt verme gibi bazı eklentiler yapılmış.Bu efekt dışında bir ekleme yada çıkarma yapılmamış ayrıca bu eklentinin performansa herhangi bir etkiside olmuyor.

Oynanış anlamında ise karakterinizin animasyonlarında farklılıklar mevcut biraz kişisel gözlem gibi görünebilir fakat hali hazırda seri olan karakterimiz artık daha seri hareket ediyor.Eskiden gürültü çıkardığımızda başımıza toplanan viraller artık rastgele karşımıza çıkabiliyor ve sayıları artırılmış.Normal zorlukta bile artık daha zorlu bir oynanış hazırlamışlar ve normal zombiler dahi zorlar hale gelebiliyor.Senaryoda karşılaştığımız karakterlerde ve etrafta karşılaştığımız bazı kişilerin yüz modellemelerinde değişikliğe gidilmiş ve detay seviyesi artırılmış.Doku kalitesinde ise herhangi bir değişiklik yapılmamış.

Henüz The Following eklentisini oynamadığım için DLC hakkında bir izlenimim mevcut değil bu nedenle şimdilik gözlemlerim bu şekilde herkese iyi oyunlar dilerim :)

• The following e daldım dün öğleden sonra 2-3 gibi gece 12 ye kadar oynadım tadından yenmez olmuş bide steamde slovakyalı bi arkadaş buldum coop yaptık inanılmaz zevkliydi buggy sürmesi çok güzel olmuş dirt'e kafa tutar

Yeni oyun gibi olmuş resmen crosbow geldi en son newcomer ranktayım görev yapıyorum paso çok zevkli ancak şu legandary weaponları bulamadım şu sarı renkl, olanları

Buggy customize olayı çok detaylı ama map biraz küçük geldi bana sanki daha büyük olacaktı

The following oynayan varsa steam'den eklesin

Steam id : Terminator1905

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Güncelleme boyutu bende 7.4 gb olarak görünüyor.Bu boyut içerisinde enhanced edition içerikleri ve The Following DLC yer alıyor yani bu boyutta güncelleme alıyorsanız muhtemelen ana oyun+season pass sahibisinizdir.Eğer The Followingi ayrı olarak satın almadıysanız yada season pass yoksa güncelleme sadece enhanced içerikleri içereceğinden dolayı daha az boyutlu olacaktır.

Bana ilk 4gblık güncelleme geldi sonrada following i alınca 3gb daha geldi yada tam tersiydi emin değilim..

Enchanced dedikleri following ile oyunun birleşmiş versiyonumu ?
  • Beyler oyunda normal bowdan başka hiç sarı renkli silah bulamadım sarı renkli silah nasıl bulucaz anlatırsanız sevinirim
  • alkn159 A kullanıcısına yanıt
    Çok nadir olarak geçtikleri için hemen çıkmıyor. Bana dün ilk kez düştü altın kalite bir balta. O da quartermasterda bozak horde görevinden gelen bir docket açtım. Ondan geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Bugün bende oyuna başladım. Oyunu 4 saate yakın bir süre oynadım. Ancak benim şöyle bir sıkıntım var. Oyunda vsync açık iken aşağıdan yukarı doğru çizgi devam ediyor. Kapalı iken olmasi gerekiyor ancak açıkken ve kapalıyken de oluyor. Nvidia denetim masasından açtığımda da aynı sorun devam ediyor. Hatta uyarlamali vsync de bile devam etmekte.

Oyun içersinde çok sık olmasada rahatsız edecek derecede mevcut. Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

The following e daldım dün öğleden sonra 2-3 gibi gece 12 ye kadar oynadım tadından yenmez olmuş bide steamde slovakyalı bi arkadaş buldum coop yaptık inanılmaz zevkliydi buggy sürmesi çok güzel olmuş dirt'e kafa tutar

Yeni oyun gibi olmuş resmen crosbow geldi en son newcomer ranktayım görev yapıyorum paso çok zevkli ancak şu legandary weaponları bulamadım şu sarı renkl, olanları

Buggy customize olayı çok detaylı ama map biraz küçük geldi bana sanki daha büyük olacaktı

Hocam Following'i oynamak için ana oyundaki Prologue kısmını oynamadan direk Following'e başlama yolu var mı? Ben Following'i 17 gb olarak indirdim ana oyun da içinde, ama ana oyun aylardır yüklü bende, 2 kez bitirmiştim, bu aralar 3. kez oynuyordum ve Dr. Zere'nin kaçırıldığı yere kadar gelmiştim. Following'i ayrı bir yere yükledim de, Prologue'yi oynamadan geçmenin yolu var mı?

• Beler şu fatal error sorununu bir türlü çözemedim internette yazan çoğu şeyi denedim ama olmadı bu sorunun çözümünü bilen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

The following e daldım dün öğleden sonra 2-3 gibi gece 12 ye kadar oynadım tadından yenmez olmuş bide steamde slovakyalı bi arkadaş buldum coop yaptık inanılmaz zevkliydi buggy sürmesi çok güzel olmuş dirt'e kafa tutar

Hocam Following'i oynamak için ana oyundaki Prologue kısmını oynamadan direk Following'e başlama yolu var mı? Ben Following'i 17 gb olarak indirdim ana oyun da içinde, ama ana oyun aylardır yüklü bende, 2 kez bitirmiştim, bu aralar 3. kez oynuyordum ve Dr. Zere'nin kaçırıldığı yere kadar gelmiştim. Following'i ayrı bir yere yükledim de, Prologue'yi oynamadan geçmenin yolu var mı?

The following e ana menuden giriliyor play kismindan

• Oyun eskiden ne yaparsam yapayım 30 fps civarı çalıyordu, aksiyonlu bir oyun için hoş değildi. Bu following yamasından sonra 60 fps civarı çalışıyor, tüm ayarlar sonda.

Amd fx6300, r9 270x, 8 gig, win7 64. Yama dediğin böyle olur
  • Save dosyası kaybolmuyor değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kaybolmadı.
  • The following hard gerçekten aşırı zor. Ayrıca hiç değerli eşya çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

The following hard gerçekten aşırı zor. Ayrıca hiç değerli eşya çıkmıyor.

Biraz zor olmuş ama ben ana oyuna göre daha çok beğendim. Ayrıca optimizasyonuda harika.
  • Oyun on numara olmuş fakat çok kısa olmuş yani yan görevler ana görevler felan çok çabuk bitiyor sadece drive ile legend lwl alma zor olmuş
    Normal oyunda bile kolay zombiler bile hemen ölmüyor bu iyi olmuş hard ve nightmare denemedim ama zor gibi gözüküyor
  • alkn159 A kullanıcısına yanıt
    Drive kolay bence. Sadece yoldan gitmek gerek. Yoldan gittikçe hıza göre XP geliyor hep. Bir de yolda çıkan zombileri olduruseniz 75xp geliyor zombi başına. Bir de atlama var. Rampalardan falan atlayin 100xp geliyor. Extra olarak da challangelar var. Yolda giderken aniden çıkan. Onları da kabul edin ve yapin. Ek puan geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda bug mı var?
    gazi görevini yaptım hemşireye gittim teslim ettim sonra git karantinayı araştır görevi verdi ama orası cehennem gibi anında ölüyorum
    tam çözümlere baktım gaziden sonra farklı bir görev vermesi lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

oyunda bug mı var?
    gazi görevini yaptım hemşireye gittim teslim ettim sonra git karantinayı araştır görevi verdi ama orası cehennem gibi anında ölüyorum
    tam çözümlere baktım gaziden sonra farklı bir görev vermesi lazımmış.

Ben de The Following DLC'si için aynı şeyi düşünüyorum.

Deniz Feneri'ne nasıl gireceğimi bulamadım. Hikaye'nin sonları %90 falan.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Kulenin üstüne tırmanın pencerelerden biri açık.En üstteki pencere ama alttaki pencere de açık olmasına rağmen yukarı çıkılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.