Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallaha Hocam Haklısınız 10lvl kadar Tarlalar da bütün zombileri biçtim toplu olarak, Sonrasında safehause UV arabaya takınca ful gece Aracla dolaştım
    Gece zaten arabayı sürmen bile 2 sn de 30xp veriyo gece zombilerinide arkaya toplayıp mayını atınca gelsin 800xp bir gecede 2 hatta 3 lvl atladığım oldu
    Yeni gelen legend sistemi sadece görüntüden ibaret evet health felan artıyo ama pratikte bi cacığı yok çünkü zombilerde sizle level atlıyo ve bunu ayarlayamamışlar.
    Normal legend dede aynı güçte hissediyordum şimdiki legend sisteminde de aynı sadece legend sisteminde test etmek için hile yaptım ve 250lvl oldum hiç bir olayı yok
    Zaten oyunda sorun var daha ilk görevdeydim %20 bitrdim çıktım girdim son göreve gelmişim %90, anlamadım öle bıraktım Şimdi hile ile kendime ait var olan itemleri
    999999 yaptım daha zevkli oldu zaten o seviyeden sonra bi olayı da yoktu hilesiz oynamanın. (arabaya diyecek sözüm yok harbi Canlı olmuş ama yollar çok karışık
    harita sistemi düzgün çalışmıyor.

Forum Kurallarına aykırı değil ise kendi savemi de Sorun yaşayan arkadaşlar için paylaşıyorum (Aksi bir durum söz konusu ise özür dilerim )

%90 save yan görevler oynanmadı

Kurulumu

C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\211955779\239140\remote\out\save

Klasöründeki 2 dosyayı yedekleyip silin (indirdiğiniz dosyayı ---save_coop_0--- bu klasöre atın
    (ikinci dosya --save_btz_0 -- ilk oyuna girişinizde oluşur ve bu dosya saveyi profilinize işleyen dosyadır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 15 Şubat 2016; 16:58:39 >

• Bende bugün itibariyle oyunu alarak aranıza katıldım arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son patch ile oyuna VAC sistemi geldigini okumuştum. Trainer güvenli mi?

@valley4891_sony hocam size tavsiyem, oyun size ana görevleri ardarda yaptırıyor bu yüzden de sürekli ana görevleri oynarak oyunu cok cabuk bitiriyorsunuz. Yan görevleri de yapmanızı öneririm ayni anda bi kaç görev alabiliyorsunuz zaten.

• The Following DLC sini merak eden ama oynayamayan arkadaşlar varsa serisine henüz başladım ^^ Küfürsüz insan gibi izlemek isterseniz buyrun. Not: Oyunu hard modda oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Hocam son patch ile oyuna VAC sistemi geldigini okumuştum. Trainer güvenli mi?

@valley4891_sony hocam size tavsiyem, oyun size ana görevleri ardarda yaptırıyor bu yüzden de sürekli ana görevleri oynarak oyunu cok cabuk bitiriyorsunuz. Yan görevleri de yapmanızı öneririm ayni anda bi kaç görev alabiliyorsunuz zaten.

Tavsiyenizi dikkate alacam hocam sağolun trophy için gerekli olan görevleri de yapmamak olmaz

• FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    Aynen VAC geldi ama ayarlardan kapatabiliyoruz.

@FirstDr3aM Valla benim de ikinci oynayışım. XP modu varsa yükleyim diye bir düşündüm ama Following çıkınca vazgeçtim. Ana oyunda daha yeni şehre geldim. Followingi de bitirdim sayilir, volitile hiveler kaldı bir iki tane de yan gorev ve çeviklik 20 level oldu bile. Diğerleri de 20ye yakın. Araç da 13 level.

Hardda oynuyorum ama volitilelar çok zorluyor. Hiç bir şey yapamıyorum. Bu yüzden hivelere adım atamıyorum. Bir taktiği var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 15 Şubat 2016; 20:37:45 >
  • Oyuna VAC geldi dikkatli olun. Trainer, mod vb şey kullanıp vac ban yiyenler olmuş.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Yanında 1 arkadaş yada 2 kişi ile gir hard zorluyor gerçekten voliatlar gerçekten hem korkutuyor hemde öldürmeside zor beni ekle beraber yapalım ben hepsini bitirdim araç 9 lvl
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198151165669/
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkn159

Yanında 1 arkadaş yada 2 kişi ile gir hard zorluyor gerçekten voliatlar gerçekten hem korkutuyor hemde öldürmeside zor beni ekle beraber yapalım ben hepsini bitirdim araç 9 lvl
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198151165669/

Aracın yedek parçalarını nereden buluyoruz? İlk oynadığımda araç bozulunca araç görevi yarım kalmıştı.
  • Hocam Fololwing e başlayanların Büyük bir kısmı oyunu silip tekrar yükledikleri için zaten arkadaşlarının veya internetteki kaynaklardan save dosyası bularak başladı..
    (Normalde steam buluta kaydoluyor ama bazzı insanlar sorun yaşamış..!)
    trainer işleminide Profil ayarlarından Coop veya mp seçeneklerini kapatıp yapmalısınız (Steam de yapımcılardan %100 save isteyenleri bile gördü bu göz)
    (oyunu zaten tek kişilik modda toplasanız 1 saat oynadığım söylenemez genelde coop oynarım tanıdık tanımadık herkesle takas yaparım)
    Sizde takdir edersiniz ki Bu oyunun tadı coop ta çıkıyor
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam haritanın ortasında olması lazım Köprü üstündeki Safe hause da yüksek seviye Araç parçaları satan bi trade var.. oraya bi bakın.
    Hocam adını şimdi hatırlayamadım ama Yaratıkları 15-20 sn Donduran ve canını azaltan bir bomba mevcut oyunda ben Mağara görevlerinde
    Hiç Sindiğimi hatırlamıyorum bomba yaklaşık Bir tır uzunluğundaki alanda bulunan bütün yaratıkları Felc yapıyor Sizde Biçiyorsunuz..
    Not : (Following de onların gelişmiş olanlarını bile hani şu yanık gibi olanları ve şu koşan tank varya onu bile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 16 Şubat 2016; 11:00:16 >
    FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    alkn159 A kullanıcısına yanıt
    Arac parcalarini birkac sekilde edinebiliyoruz.

-Araca özel sandık eklenmiş oyuna. Onların kilidini çözünce içerisinden araç parçaları çıkıyor hep.
    -Level atlayarak parçaları işlemeyi öğrenebiliyoruz fakat lvl 5e kadar olanlari öğrenebiliyoruz. Lvl 6 olanlar military class olarak geçiyorlar ve altın renkliler. Bunlar da sadece military keycard ile açılabilen sandıklardan çıkıyor.
    -Firstdr3am hocamın dediği tradeci. O da iyi parçalar satıyor.

Ayrıca söylemiş olayım belki bilmiyorsunuzdur. Parçaları tamir edebiliyoruz ve aynı melee silahlar gibi tamir sayıları var yanı sınırsız tamir edemiyoruz.

@Firstdr3am Skill ile öğrendiğimiz mi hocam? Bu arada steamden ekleyebilirim isterseniz.

@alkn159 Su ara internetim kesik ama ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 16 Şubat 2016; 12:32:42 >
  • Orjinal hikayeye yeni başladım, zombiye doyuyor insan çok hoş olmuş gerçekten. Bir sorum olacaktı arkadaşlar, Enhanced Edition'ı edinsek, kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz ana hikayeye? Sonrasında da dlc'lere devam ederim diye düşünüyorum.
    Aracın yedek parçalarını gold buggy bluprientleri bul onları parça felan yap gold buggy blueprintler burdan izleyerek nerde olduklarını bulabilirsin
    https://www.youtube.com/watch?v=5EzWt1y3bgg

Yan görevleri felan yapınca card veriyordu galiba sonra görevler yaptıkça parça satan adam açılıyor sen yan görevleri felan full yap
  • İnanilmaz bir oyun , Adrenalin Doruklarda :) İlerleyen Bölümlerde Tokatlanmak istemiyorsaniz , Bol bol Yan görevler Yapin Kİ, Kademeniz Özellikle ve özellikle Koşucu ve Dövüş Standina Abanmaniz : )))
    Şiddetle Tavsiye EDİLİR. Uzun Uzun Soluksuz Oynadigim.. ve İlk defa Böylesi Bir Gerilim oyunda Bu Oyun Niye bitmiyor Diyebildigim nadir oyunlardan...
  • Arkadaslar oyunu the following paketi ile birlikte satin almayi dusunuyorum fakat burada online surekli olarak oynayan arkadaslar var mi alsam birlikte takilabilir miyiz ? Ayrica ilk defa baslayacagim icin sorun olur mu beraber oynamak kisaca dger mi online oynayacaksak

Tabi akleyebilirsiniz Hocam sevinirim..

edit

Şu bomba hocam..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 16 Şubat 2016; 21:01:12 >

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Oynayan Çok kişi var hocam tanıdık olmasına bile gerek yok trollük yapmak çok zor zaten..
    (Bazen oluyor ki insanlar zorunluluktan Coop oynamak zorunda kalıyor tabiki Normal ile başlayanlar dışında )
  • Elimde 1 Adet Dying Light: The Following - Enhanced Edition fazladan var elinde fazladan oyun var ise takas yapabilirz güzel oyun karşılığı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkn159 -- 17 Şubat 2016; 19:56:50 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.