Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.youtube.com/watch?v=LKIYUDMenDE

Görev burda izle yaparsın bilmediklerini internetten rahat bulursun
  • Su oyun indirime girse de alsak. Demosunu oynamaktan sıkıldım artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim geçtim bölümü :D
  • Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyordum ama bir andavaldan spoiler yedim.Spoiler şöyle

Jadenin öldüğünü öğrendim.Sizce çok bir etki edermi oyun keyfine falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 2 Şubat 2016; 3:14:11 >
  • Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu oyunda oynadığımız karaktere yakın olan kişiler ölüyor zaten. Bunu bilerek oynuyorum çoğu oyunu. Pek bi sıkıntı olmaması lazım.

Oyunu al ve keyfine bak hocam takılma :). Çok büyük duygusal bağlar kuramıyorsun zaten karakterlerle ancak oynanış ve konu oldukça güzel. Sırf grafikleri için bile saatlerce oynanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Oyunu al ve keyfine bak hocam takılma :). Çok büyük duygusal bağlar kuramıyorsun zaten karakterlerle ancak oynanış ve konu oldukça güzel. Sırf grafikleri için bile saatlerce oynanabilir

İçime su serptin hocam peki bunu bilmem hikayeden zevk almamı etkilermi

Hayır hocam gönül rahatlığı ile alıp oynayabilirsin 😀

• quote:

Hayır hocam gönül rahatlığı ile alıp oynayabilirsin 😀

Tekrardan sağolun

Oyunu bitirmiş ve o korkuyu yaşamış gibi olmuşsunuz artık onu öğrendiyseniz hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Oyunu bitirmiş ve o korkuyu yaşamış gibi olmuşsunuz artık onu öğrendiyseniz hiç gerek yok.

Ee hocam ondan başka hikaye yokmu oyunda ?

• quote:

Yapmayın hocam oyun onun üzerine bile kurulu değil ne diye bu kadar ön yargı ile kestirip atıyorsunuz?

• quote:

quote:

Yapmayın hocam oyun onun üzerine bile kurulu değil ne diye bu kadar ön yargı ile kestirip atıyorsunuz?

Zevk alıcağımı düşünüyorum hocam sıkıntı yok.Far cry 3 ünde sonunu öğrendiydim ama severek oynadım.Tekrardan teşekkürler

• Beklenen güncellemeye az kaldı dying light the following sabırsızlıkla bekliyorum Dying Light ile birlikte Season Pass alanlara bedava geliyor yeni içerik arabalar binmeler felan
    süper yapmışlar 9 şubatta geliyor oyunu 3 kere bitirdim ve yeni gelen bence müthiş olucak videolarında da çok az spoiler aldım :D
  • Arkadaşlar 9 Şubat yani bugün itibariyle Dying Light: The Following – Enhanced Edition çıkış yapıyor ve ana oyuna sahip olanlara Enhanced Edition ile birlikte getirilen yenilikler ücretsiz olarak güncelleme ile verilecek ,The Following DLC ise season pass sahiplerine yine güncelleme ile gelecek fakat ayrı olarakta satın alınabilecek.Season pass sahibi olmayanlar ise DLC içeriğinden yararlanamıyor fakat diğer eklentileri ücretsiz olarak alıyorlar.Eğer Dying Light'ın ana oyununa sahip değilseniz yeni çıkacak olan Enhanced Edition ile birlikte oyunun şu ana kadar yayınlanmış tüm içeriklerine sahip olabilirsiniz eğer ana oyuna sahipseniz season pass satın alarak yine The Following içeriğine erişebilirsiniz.

Ayrıca Steam Workshopta çok güzel custom mapler yapılmış bugün "Harran The Ride" adlı mapı denedim ve başarılı bir çalışma olmasından ötürü denemenizi tavsiye ederim.Yapımcı sadece haritayı tasarlamakla kalmamış ara sahneler bile eklemiş ve bir DLC tadında ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Şubat 2016; 2:09:45 >

• DyingLight The Following türkçe yamasını yapsalar müthiş olur çünkü konuştuklarından bişe anlamıyorum yeni gelen içerikler müthiş bence adamlar işlerini sağlam yapıyor
  • Tam 3 gb'lik bi güncelleme gelmiş. the following hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Tam 3 gb'lik bi güncelleme gelmiş. the following hayırlı olsun.

Bende neden 7.4 gb güncelleme yaptı anlamış deilim :D gitti boşa kotam :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkn159

quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Tam 3 gb'lik bi güncelleme gelmiş. the following hayırlı olsun.

Bende neden 7.4 gb güncelleme yaptı anlamış deilim :D gitti boşa kotam :D :D :D

3 gb idi şuan 3.1 gb olmuş :D düz versiyonu benim ki sizinki?
  • Güncelleme boyutu bende 7.4 gb olarak görünüyor.Bu boyut içerisinde enhanced edition içerikleri ve The Following DLC yer alıyor yani bu boyutta güncelleme alıyorsanız muhtemelen ana oyun+season pass sahibisinizdir.Eğer The Followingi ayrı olarak satın almadıysanız yada season pass yoksa güncelleme sadece enhanced içerikleri içereceğinden dolayı daha az boyutlu olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.