Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    online'da fena değil ama işin güzel tarafı co-op
  • %66 gelse şu oyuna artık. Zaten 20 fps ile oynayacağım boluna 50₺ vermek istemiyorum. EE sürüm yokken alsaydım keşke following de şimdi alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

%66 gelse şu oyuna artık. Zaten 20 fps ile oynayacağım boluna 50₺ vermek istemiyorum. EE sürüm yokken alsaydım keşke following de şimdi alırdım.

Hocam oyunfor da 41 tl. Bi bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Aynen ole oldu tanıdığı ozgurluk atmosferi muhteşem keşke daha çok genişleme paketi çıksa

• Geçte olsa bitirdim beklediğim daha iyi, daha uzun ve daha detaylı bir oyun olmuş. Bir çok oyunun karışımı gibi bir şeydi.
  • arkadaşlar merhabalar acaba online oynayan ve yeni mod yani arabalı mod çıktıktan sonra oynamaya dvm edenler varmı ?
  • ve arkadaşlar online oynamak için sadece Dying Light: The Following - Enhanced Edition almak yeterlimi yoksa ayrı olarak bir paket alıyormuyuz ?
  • paket yeterli.
  • 20 FPS almama rağmen çok eğleniyorum. Tek sıkıcı tarafı daha oyunun başında olmam 5 kişinin arasında dalınca tek yiyorsun. Bu arada aşırı İngilizce istemiyor oyun, benim İngilizcem ded çok iyi sayılmaz birkaç kelime dışında sürekli gördüğüm kelimeler sayesinde anlayabiliyorum.

Gece olduğunda hemen yatıyorum korkudan dolaşamıyorum bile, el feneri ile dolaşsam gece yaratıkları beni fark eder mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

20 FPS almama rağmen çok eğleniyorum. Tek sıkıcı tarafı daha oyunun başında olmam 5 kişinin arasında dalınca tek yiyorsun. Bu arada aşırı İngilizce istemiyor oyun, benim İngilizcem ded çok iyi sayılmaz birkaç kelime dışında sürekli gördüğüm kelimeler sayesinde anlayabiliyorum.

Gece olduğunda hemen yatıyorum korkudan dolaşamıyorum bile, el feneri ile dolaşsam gece yaratıkları beni fark eder mi acaba?

oyun için türkçe çeviri var ve gayet iyi hazırlanmış gibi görünüyor tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar oyunda sarı silahları nereden bulabilirim survivor level 25 bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
  • excultesrose E kullanıcısına yanıt
    Night hunter aç ve kapis ilk baslarda belki sari silah vermz ama sonunda verecek ... Bu arada levelim 250 max.

PSN:TR_BLACK_DRAGON

• quote:

Orijinalden alıntı: Best_Of_Best

Night hunter aç ve kapis ilk baslarda belki sari silah vermz ama sonunda verecek ... Bu arada levelim 250 max.

PSN:TR_BLACK_DRAGON

Buldum kardeşim premium dacket dan çıkıyor ;)
  • Beyler bir sorum var Following için. Oyun bittikten sonra da kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz? Sırf bu yüzden son bölümü oynamıyorun. Legend için nightmare zorlukta oynamak lazım sanırım.

• Evet ben ana senaryoyu bitirdim.Yan gorevlerde takiliyorum.
  • Oyun indirime girmiş yine
    http://store.steampowered.com/app/239140/?snr=1_5_9__300

Bir de konuya hakim biri bana bilale anlatır gibi anlatabilir mi hangi dlcler hikaye dlcsi, 39,60 verdikten sonra daha ne almam lazım, season passe ne dahil ne değil? İlgilendiğim tek şey single player hikaye eklentileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 30 Mart 2017; 3:2:17 >
  • Murat.92 kullanıcısına yanıt
    39,60₺'lik pakette olabilecek her şey var. Diğerleri kozmetik.

• Teşekkür ederim ana paketi aldım. Bu halinde bile on küsür outfitler bilmem ne packler doluymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 30 Mart 2017; 19:40:40 >
  • Arkadaşlar oyunumun sürümü 1.2.0.0.

Bu sürümü nasıl son sürüme güncelleyebilirim?

• Co-op nasıl oynanıyor arkadaşlar? 2 kişiyiz hikaye modu üzerinden co-op oynayamıyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.