Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna sahip olan arkadaşlar yeni updateler ile optimizasyon ne alemde? almayı düşünüyorum bilgisayarım patates

r7 240
    6 gb ram
    e6500 dual core

en düşük ayar 30 fps razıyım internetten biraz baktım videolara ama güvenemiyorum adamın biri 40 fps alırken diğeri 15 alıyor patchlerden sonra optimizasyon düzeldi mi?
  • Beyler var mı hala oynayan 59 tl ye alınır mı tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vader38

Beyler var mı hala oynayan 59 tl ye alınır mı tavsiye eder misiniz ?

59 tl e alınmaz. Çok daha uygun fiyata almıştım season passlı sürümünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Temmuz 2017; 19:36:32 >
  • The Following bitirmiş arkadaşlar oyun sonunu anladınız mı acaba? Bitirdim ama son sahne kafa karıştırdı.

ikinci seçeneği seçerek anneyi öldürüyoruz ve Harran'a döndüğümüzde sanki hiç hastalık yokmuş gibi normal yaşamla karşılaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 16 Eylül 2017; 23:55:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hikayesini co-op oynayabiliyor muyuz?

• Evet. Oyunu arkadaşımla oynayıp bitirmiştim ben.
  • Arkadaşla beraber enhanced edition %60 indirimde 40 tlye düşmüşken almak istiyoruz ama kafamızda sorular var. Ana hikayenin dışında neler yapabiliriz sadece yan görevler falan mı yoksa haritayı gezip eğlenebileceğimiz şeyler yapabilir miyiz bunun hakkında oyunu tecrübe etmiş birileri yol gösterebilir mi? Loot olayı nasıl sadece belirli bölgelerde mi loot yapabiliyoruz yoksa sıradan bir arabaya girip bir şeyler alabiliyor muyuz? Yani biz bu oyunu alınca sadece ana hikayeyi bitirip kenara atmak istemiyoruz haritayı keşfedip yeni gizemli şeyler bulmak istiyoruz sadece zombi öldürüp görev yapmak istemiyoruz.Optimizasyonu nasıl Fx8350 r9 280xli sistemde rahat oynayabilir miyim? Oyunu araştırıyorum ama bunun hakkında çok detaylı yazanı görmedim tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 4 Ekim 2017; 18:54:18 >

• Oyun anlamadığım bir biçimde işlemciyi %100 kullanıyor. 1440*900 çözünürlükte oynuyorum, ayarları high'dan medium'a çekmeme rağmen hiç bir şey değişmedi. Gpu tarafında kullanım 90-100 arası değişiyor. Oyunla ilgili bir optimizasyon sorunu mu var, ve bu sorunu nasıl çözebilirim?
    İnternet üzerinden baktım benim gibi sorun yaşayanlar var. Geneli i5 kullanıcıları sorun yaşayanların acaba sistem mi yetmiyor.

Edit: Çözünürlüğü full hd ye alınca sorun çözüldü. Oyun genel olarak cpu yu kullanıyormuş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 6 Ekim 2017; 16:18:1 >
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    Far Cry oynadın mı? Oynadıysan onun zombili parkurlu halini düşün. Evet yapacak pek çok aktivite var.

• enhanced edition game of tyhe year gibi full sürümü mü arkadaşlar aldığımızda ek paketleri ile birlikte mi gelmiş oluyor?

onliene coop varmış galiba yanlış mı bilgi aldım? iş sebebiyle oyunları pek takip edemioyum bu oyunu da hiç edememiştim fakat fiyatı inince dikkatimi çekti alıp arkilerle yardırabilirim bir alıntılarsanız cok sevindirirsiniz
  • Bu oyunu satın almadan oynayıp bitirmiştim ve çok beğendim o yüzden satın almak istiyorum ama kafamı kurcalayan bazı sorular var.
    Dying Light: The Following – Enhanced Edition'ı alırsam içinde Dying Light, Dying Light Season Pass, Dying Light- Crash Test Skin Pack, Dying Light: The Following var. Ama bu pakette olmayan bir kaç DLC daha var. Bu pakette Season Pass olduğu için pakette olmayan DLC'leri de ücretsiz indirebilir miyim?
    Birde bu The Following DLC'si nedir tam olarak? Oyunun sonunda devam eden bir uzatma paketi mi yoksa oyun boyunca ana oyuna ek olarak içine yerleştirilmiş ek görevler içeren oyunu uzatan bir DLC'mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 27 Kasım 2017; 16:30:16 >
  • **BlackTower** kullanıcısına yanıt
    Season pass bütün dlcleri veriyor zaten.

• Enhanced Edition'da ana oyun + season pass + 2 DLC var ya o DLC lerin olması kafamı karıştırdı. Yani sadece season pass ile bütün dlc lere ücretsiz erişilebilir değil mi hocam?

• Dying Light Content Drop #2 - Gun Silencer

• Tek kisi oynasakta yine sarar mi oyun?

• Evet. Oyun çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Evet. Oyun çok iyi.

Motivasyonu aldim basliyorum:D

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Dying Light Content Drop #2 - Gun Silencer

bu içerik ne zaman eklenecek oyuna.
  • Güncelleme ile geliyor. Çıktı denmiş, oyun update aldıysa şuanda eklenmiştir.

• 2.1 gb güncelleme geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 21 Aralık 2017; 2:38:24 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.