Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağlam oyunda. tr yamayla bitirmiştim. Yenisi çıksa keşke.
  • Dying Light Sharing is Caring Event - 22 Aralık - 1 Ocak

• Arkadaşlar oyun kendini tekrar ediyor mu ve ya görevler sıkıcı mı ? Hazır indirimler varken ve türkçe yaması da varken satın almayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar oyun kendini tekrar ediyor mu ve ya görevler sıkıcı mı ? Hazır indirimler varken ve türkçe yaması da varken satın almayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz ?

Hocam oyun çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.Yan görevleri öyle challange ya da sadece getir-götür işleri değil,içinde ayrı ufak hikayesi olan pek çok farklı ve ilginç görev var,tabii ki öyle The Witcher 3 ayarında bir şey beklememek lazım ama piyasadaki diğer yapımların çoğundan daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim yan görev konusunda.Kendini tekrar etme durumuna gelecek olursak bir yerden sonra -özellikle açık dünyaysa- neredeyse her oyun kendini tekrar eder,önemli olan bu tekrarın oyuncuyu sıkmaması ve tekrar etmeye çok erken başlamaması.Bu konuda da Dying Light gayet iyi iş çıkartıyor.Her türlü eğlendiriyor ve sıkmıyor,ayrıca hikayede ilerledikçe pek çok geliştirme ve kazanılan ekipmanlarla farklı tarzda oynanışlar elde edilebiliyor.Parkur dinamikleri ve vuruş hissi çok iyi,ana hikayesi ve karakterleri de öyle mükemmel olmasa da sürükleyici.Sonuç olarak indirim de varken mutlaka öneririm.Ayrıca Türkçe yaması da kaliteli bir çeviridir,o konuda da için rahat olsun hocam

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. Alayım oyunu ben en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun v1 adıyla çıkan türkçe yaması haricinde güncellenmiş yaması yok değil mi arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu oyunu online olarak ilerlemeli arkadaşlarım ile oynayabiliyormuyum ?

Sizce indirmeye değer mi ? Platform ps4

Son çıkanı bu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Arkadaşlar merhaba,

Bu oyunu online olarak ilerlemeli arkadaşlarım ile oynayabiliyormuyum ?

Sizce indirmeye değer mi ? Platform ps4

Son çıkanı bu sanırım.

Evet coop bir şekilde oynanıyor

• oynayacaklar icin bilgi : yukseklik korkusu olanı yusuflatır,olmayanı sahibi yapar
  • Aynen hocam insanın içi gidiyor kule veya bir binaya tırmandığın zaman aşağıya bakmaya korkuyorsun oyun müthiş zaten 2.kez bitirdim dlc'yi oynuyorum 2.oyun duyurulsa ne güzel olur

• Ben gece dışarı çıkmaya korktuğum için bitirememiştim bu oyunu. arkamdan zombiler kovalayınca kalbim yerinden çıkıyodu
  • Bu oyuna 84 saat verdim single oynadım bütün oyun boyunca. Ve bazen düşünüyorum bu oyuna nasıl bu kadar zaman ayırdım diye korku oyunları oynayamam bile. Ama değiyor bazen. Hele;

Volatile'ların inlerine girerken ki heyecan hiçbir yerde yok, ne kadar kamuflajın olursa olsun yanlarından geçmemek için insan akla karayı seçiyor. Takedown falan da yapılmıyor en güçlü silahlarla maksimum 3-4 vuruşta indirebiliyordum.
    1-2 mağara dışında oyunda baya ilerlemiştim Volatile konusunda.
  • Arkadaşlar bozak horde dlc sini beraber oynamak isteyenler pm atabilir tek başıma zor geldi biraz. 2 kere oynarız birinde ben birinde siz kazanırsınız.
  • 2.si gelmeyecek mi bu oyunun ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler Prison Heist dlcsini nasıl oynuyoruz? Oyun menüsünde bu dlcye giriş için bir bölüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F7B056BC

2.si gelmeyecek mi bu oyunun ya
    Neden yapmazlar anlamak mumkun degil finansal bi sikintilari yoksa...
  • oyunu sevdim korku temalı oyunları hep severdim zaten.
    ama bir sorun var info acaip derecede karışık.ne yapacağımı kestiremiyorum.
    ayrıca silahlarmı yetersiz nedir oyunda bir türlü görevi başaramadım.
    tavsiye verecek varmı single yüzde 12 story deyim.silah sıkıntısı çekiyorum zombiler ölmüyorlar.özellikle bazı deli gibi koşanlar beni her seferinde öldürüyorlar.
  • arada co op takılmak istiyen olursa steamdan ekleşelim beyler oyunu bitirdim hem normal storyi hem dlc nin storyi baya güzel oyun ya :d
  • Oyuna yeni başladım, oynadıkça ne güzel oyun ya deyip duruyorum. Yalnız geceleri dışarı çıkamıyorum çok korkuyorum kovalayan zombilerden, illaki yakalıyorlar.

Dying Light 2 yapılıyor, e3' de göstermişlerdi, harika bir oyun olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Temmuz 2018; 12:47:22 >
  • Bu dlclere oyun içinden mi ulaşıyoruz.Tekrarlanan görevler kısmında dlc yazan görevler var.Dlc'ler sadece birer görev mi yani

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.