Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar tekrardan, dün bir yayıncıda pompalı vardı ve sıfır mermiyle adam terör estiriyordu. Cheat Engine mi falan diye sordum ama illegal program kullanmadığını ve bir arkadaşından aldığını söyledi. Oyun içerisinde böyle bir silah var mı legal yollarla ulaşılabilecek. İnternetten videolara falan baktım ama bu tarz bir şey görmedim.
    Duo girerek şema falan çıkaranlar var ama mermisi olmadan ateş eden pompalı da ne bileyim :)
  • Şimdi baktımda bir kaç yerde de gördüm o dediğiniz silahı. Herkes zaten lobisine gelen kişiden almış, kimse ben yaptım kullandım demiyor. Oyun VAC koruması altında olduğundan ban sebebi olabilir. Sonuçta PVP modu da var oyunun.
  • Vay be, milletin lobisine gelenlere bakın arkadaş :) Bize yeni başlayanlar denk gelsin ve ya istilacı modunda ağzımızı burnumuzu kırsınlar :)
    Neyse teşekkürler tekrardan..
  • oyunu yeni aldım daha hikayenin %12 sindeyim.Yahu hiç silah falan yok mu.Zombilerin kafaya vur vur ölmüyor.Öldürme konusunda cok zor yapmıslar ya
  • Dünya'sı gereği ateşli silahlar az kullanılıyor. Çünkü silah sesine zombiler geliyor. Yine de ilerledikçe saldırı tüfeği, shotgun, tabanca, susturuculu tabanca elde ediyorsun/satın alıyorsun. Silah kullanımları pek iyi olmadığı için oyun seni yakın dövüşe yönlendiriyor. Cross'u bile oldukça basit.
  • Polis Araçlarının içinden çıkıyor silah, Çok zor açılan araçları aç
  • PS4 versyonu elimde var ancak ne zaman türkçe olacağını allah bilir. malum oyun türkçeleştirilmişken youtube kanalıma oyunun serisini çekmek istiyorum. torrent üzerinden denedim türkçe yama kurdum ancak oyunun seslerinde sorun yaşandı. acaba steamden oyuna sahip biri müsade edebilir mi bi tur oynayıp videosunu çekeyim:)
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın, sözüm meclisten dışarı. İndirimlerde 20 TL'ye düşen, özellikle de VAC koruması olan bir oyunu kimse kalkıp 1 turluğuna vereceğini sanmam.
  • yok hocam haklısın bende indirimde alacaktım işlerden fırsat bulup alamadım. şimdi 60tl vermek koyuyor:) ben ps oyuncusu olduğum için orda hesap takası vs var steam olaylarına çok hakim değilim belkide imkansız bişey istedim bilmiyorum. VAC koruması ne onu bile bilmiyorum:) zaten ps4 e dil desteği geleceği kesin olsa ve tarihi belli olsa hiç pc üzerinden girişmem oyuna. değerli yorumun için teşekkür ederim
    Sık sık indirime giren bir oyun zaten, yakında yine girer tahminimce. Olmadı forumda %30-35 indirimli satan arkadaşlar var. İstediğiniz imkansız değil fakat çok yakın bir arkadaşınız anca yardımcı olur. Vac dediğimiz Steam'in anti hile sistemi. Özellikle multiplayer oynanan oyunlarda oluyor. Bu oyunda da üst mesajlarda göreceğiniz gibi sınırsız mermisi olan pompalılar falan türemiş. Yani kuzenime verdim, o açmış muhabbetleri olmasın.
  • Oyunu 30 35 tl civarı alabileceğim bi site varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sydall S kullanıcısına yanıt
    İlanı güncel mi bilmiyorum. Bir mesaj atın isterseniz.
    https://forum.donanimhaber.com/dying-light-enhanced-edition-40-indirimle-hediye-gift-edilir--130027496
  • ya o değilde dün gitti bi gazla 50tl ye oyunu aldım oyunfor üzerinden. dünden beri steam gift üzerinde sorun var deyip oyunumu teslim etmediler. kontrol ettim gift olayında bi sorun yok. burayı okuyan varsa kesinlikle oyunfor sitesini tavsiye etmiyorum
    Oyunfor'un daha önce pek kimseyi üzdüğünü hatırlamıyorum. Sadece preorder oyunların keylerini oyun çıktıktan sonra veriyordu bir ara, o yüzden sorun olmuştu. Ödeme yöntemlerini bilmiyorum, ücret iadesi isteyin olmadı.

Edit,

Alacak arkadaşlar Enhanced Edition almaya baksın. The Following ek paketi oyunu ayrı bir Dünya'ya taşıyor ve araç kullanımı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 2 Ağustos 2019; 15:24:33 >
  • Aynen istedim hocam senin verdigin linkteki arkadastan alicam:)

• Arkadaşlar ana hikayeyi az önce bitirdim, şunu söylemek istiyorum hayatımda böyle bir oyun oynamadım ,efsane oyun yapmışlar, müzikler, atmosfer , hikaye... Hikayeyi bitirirken çok zorlandım, takıldığım yerlerde Easter Gamers'dan kopya çektim :)

Ana hikaye bitti , oyunu yapanların isimlerini gösterdi , abartısız söylüyorum 20 dakika sürdü isim listesi , bence 5000 kişi vardı , nasıl emek verilmiş böyle, umarım para kazanmışlardır çünkü böyle güzel oyun yapanların para kazanmasını isterim.

Not: Bu müziğe ayrıca bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 21 Ağustos 2019; 0:26:31 >

• Almayanlar, almayı düşünenler. Oyun tekrar ve tekrar Steam'de indirimde. Alabilen 9 TL fazla verip Enhanced Edition almaya baksın.
    https://store.steampowered.com/app/239140/Dying_Light/
  • 71 Saat oynadım ana hikaye bitmedi, daha dlcsi var

Parasının hakkını fazlasıyla verdi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xImR0

Selamlar tekrardan, dün bir yayıncıda pompalı vardı ve sıfır mermiyle adam terör estiriyordu. Cheat Engine mi falan diye sordum ama illegal program kullanmadığını ve bir arkadaşından aldığını söyledi. Oyun içerisinde böyle bir silah var mı legal yollarla ulaşılabilecek. İnternetten videolara falan baktım ama bu tarz bir şey görmedim.
    Duo girerek şema falan çıkaranlar var ama mermisi olmadan ateş eden pompalı da ne bileyim :)
    Arkadaşım gireceğin zaman haber ver ben vereyim sana ne istiyorsan. Şu anda çok güçlü itemi olanlar save game dosyası ile elde ediyor bunları ve bunlar hile değil oyunun kendi özelliği kullanıcının seviyesine göre itemler güçleniyor haliyle ama 50k ve sınırsız vuran silahın olsa ve ölümsüz olsan bile gece çıkan zombiler ölümsüz olmana rağmen tek atıyorlar üstüne atarlarsa, normalde de kaçmak imkansız gibi bir şey zaten onlardan ve bıçak yerine silah kullanırsan da daha fazlası akın akın üstüne geliyor. Zamanında firma bu konuda insanlar hile yapıpta kendi oyun zevklerini öldürmesin diye fazla ciddiye aldılar bu konuyu çünkü hilesiz oynarsan aksiyon, gerilim ve hikayenin dibine vuruyorsun bu oyunda ama hile yaparda önüne gelene tek atarsan ki trainerlar sağ olsun bu var oyun zevki bir anda bitiyor tek amacın bir yerlere hızlıca gidip hikayeyi bitirip çekip gitmek oluyor. O güçlü silahları da oyunda itemleri sonsuz sayıda kendi yeteneğini geliştirip bu sayede de itemleri bol bol güçlendirip save alıp ve oyun içinden de arkadaşlarına dağıtan insanlar tarafından yayıldı bir anda çünkü oyun başlangıçta o kadar zor ve gerilimi yüksek bir atmosferi vardı ki herkes bu yükü bir nebze olsun azaltmanın derdindeydi. Öyle ki haritada 20 tane malzeme çıkan evler forumlarda ilan edilmeye başlandı öylesine degerliydiler. Sonra bir açık çıktı anında düzeltilmesini rağmen bu kadar yayıldı ama merak etmeyin multiplayer da oyun zevkini baltalamiyor çünkü zombi öldürmek değil oyundaki amaç arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçirmek olduğu için eğer birbirinize karşı mücadele ediyorsanız zaten aşırı güçlü iki taraf olduğu için olay silahlara değil tamamen sizin yeteneklerinizi bakıyor.

• Oyuna Steamde güncelleme geldi 1.19 sürüm.

Güncelleme notları Spoiler içerisinde.

Survivors, we are back with another batch of new content and improvements for Dying Light!

Let’s start with new features we hope you’ll enjoy:
    we’ve set a new type of enemy loose, so keep an eye out for Silver Hazmat – Gas Tank’s more deadly variation
    if you wish to play Dying Light without live events, you can now turn them off and on via Options -> Online -> Live events. This is visible only during a live event
    new section in the game’s main menu shows available DLCs and lets you access them easily
    additional dockets are now supported (more info coming soon!)
    We also sorted out some issues:
    if you have VAC disabled and want to join someone who has VAC on, the game will prompt you that doing so will enable VAC, and let you accept or decline
    some bugs were fixed
    As always, we will highly appreciate your suggestions on further improvements or additions to Dying Light.
    Do not hesitate to drop us a line!

Bazı iyileştirmeler yapılmış , vac koruma ile alakalı bir kaç ayar ve en önemlisi ve ilginç olan. Oyunda yeni bir zombi türü serbest bırakılmış. Dying Light 2 de şu bina içerisinde karanlıkta üzerimize koşan zombilerden olabilir mi acaba.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.