Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en zordada oynasam en kolaydada zombileri 10-20 vuruşta devirebiliyorum 20 saat sonunda oyunu bıraktım internette videolari izliyorum millet tek atiyor bu nasil mümkün olabilir
  • Oyunu oynayan var mı? Co-op oynamak istiyorum.
  • Oyunu bitirmiştim ama steam'de indirimdeyken aldım ve niyeyse tekrar bitirdim. Bu oyun kadar insanı yoran oyun görmedim. Son bölümde Ağa'ya giderken ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 29 Aralık 2019; 8:50:39 >
  • Oyunun hikaye bölümünü yeni oynuyorum(evet mağaradan yeni çıktım).Ana hikaye bitti her şey bal kaymak hiç bir sıkıntı yok. The Followinge geçtim orada da her şey bal kaymaktı ki oyunda şu faceless(çehresizler) çıkana kadar.Bunların kaplamaları görünmüyor elleri ve boynu görünüyor sadece ve bu hikaye akışını baya bi baltaladı hevesim kursağımda kaldı bıraktım oyunu, hayvan gibi de envanter kasmıştım nasıl özene bezene oynamıştım. 1.24 güncellemesi falan gelecek mi önümüzdeki günlerde bi bilgisi olan var mı?

Dying Light (2015) [ANA KONU]

• Konsollara Türkçe yama gelmeyecek mi ya? Boşuna mı bekliyoruz, bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Konsollara Türkçe yama gelmeyecek mi ya? Boşuna mı bekliyoruz, bilgisi olan var mı bu konuda?
    Şu vakite kadar gelmediyse hiç gelmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkalı 5 yıl olmuş fakat hala güncelleme almaya devam ediyor. Helal olsun polskilere. Keşke ikinci oyun da bu bahar çıksaydı. :/

quote:

Techland, açık dünya aksiyon zombi oyunu Dying Light için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme hikayenin keyfini çıkarmak isteyen oyuncular için "Story Mode" adlı bir kolay mod ekliyor. Modun detayları şu şekilde:

- Zombilerin verdiği hasar %25 azaltıldı
    - Oyuncunun verdiği hasar %50-100 oranında artırıldı
    - Düşme hasarı %50 azaltıldı
    - Normal saldırılar artık stamina'dan %25 daha az kullanıyor
    - Ağır saldırılar artık stamina'dan %25 daha az kullanıyor
    - Sağlık kitleri artık iki kat daha etkili
    - Oyuncunun öldükten sonra kaybettiği deneyim puanı %50 daha az
    - Gündüzler %25 oranında daha uzun
    - Geceler %25 oranında daha kısa
    - Tüccarlar oyuncuların eşyaları için artık %20 daha fazla para ödüyor
    - Oyuncular artık %50 daha az Legend deneyimi kazanıyor
    - Havadan atılan teçhizatın haritada kalma süresi iki kat daha fazla

Güncelleme bunun yanı sıra yeni silahlar ve taslaklar, yeni bir patlayıcı cihaz, yeni kıyafetler, yeni canlı etkinlikler ekliyor ve çeşitli hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler getiriyor.

• Sonunda parça parça oynadığım Following eklentisini gece itibari ile bitirdim. Helal olsun polski kankilerimize. Adamlar Witcher Expansion paketleri kıvamında genişleme paketi yapmışlar.
    Ana oyun kadar büyük yeni bir harita yaratmışlar, folklor korku filmi tadında bir hikaye yazmışlar. Oyuna yeni eklenen araç sürme dinamiği ise gerçekten doyurucu olmuş. Bol bol zombi var, parkur oynanışı var, araç sürüyorsun hem de Buggy. Daha ne. Tebrik ettim Valla. Darısı artık ikinci oyuna diyelim. Şiddetle bekliyoruz.
  • Geç oldu ama oyun efsane, 10 üzerinden çok rahat 8.5 veririm.AC ve FC'deki mekanikleri yada bazı özellikleri almışlar,iyi birşey.Tecland yapdı demeseler Ubisoft oyunu sanırdım,grafiksel ve mekaniksel annamda ciddi andırıyor.
    -Parkur var,,
    -AC'deki gibi tırmanma var,,
    -Loot var
    -Craft var
    -Açık dünya var
    -Yan görevler fena değil
    -Silah çeşitliliği bol
    -Mekanikler akıcı
    -Grafikler iyi
    -Dlc'ler güzel.Özellikle Following baya iyi ayrı oyun gibi
    -Haritalar ve mekan tasarımları güzel(Bir Ubisoft oyunundaki kadar çeşitlilik yok ama detaylıca hazırlanmış bir açık dünya var)

Adamlar oturup şöyle demişler:Witcher3'deki gibi güzel yan görevler yapalım.Yine Witcher3'deki gibi yeni dlc yapalım ama sanki yeni oyunmuş gibi olsun ;yeni,harita,yeni içerikler getirsin,Assassins Creed gibi tırmanma olsun,Far cry gibi de akıcı mekanikler olsun ve bunları da Zombi teması ile birleştirelim.Sonunda ortaya bu oyun çıkmış.

• Oyunu indirmeye başladığımda tek oyunculu çok oyunculu seçeneği çıkıyor hangisini seçmeliyim farkeder mi?
    Multi olarak oynayacağım kimse yok belki local olarak 2 kişi oynayabilirim.

• Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Önce hangisini oynuycaksanız diye soruyor aslında. Yani sırayla indirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat etmemişim o zaman, teşekkürler.
    Çok oyunculu dediği nasıl oluyor peki sadece online kişi bulup mu oynanabiliyor?

• Beyler oyunu zorluk kısmı normaldeyken bir kere bitirdim. Şimdi Türkçe yama ile bir kez daha bitirmek istiyorum ama bir terslik var.
    Oyuna yine zorluk derecesi olarak normal başladım. Hani şu gündüz hızlı koşan zombiler yok mu, güvenli bölgeden çıkar çıkmaz etrafıma doluşuyorlar.
    Göreve gidemiyorum o derece. :D
    Neden olur bu ilk oynadığımda böyle değildi ?

Yani neredeyse normal zombi yok. Hepsi o hızlı koşanlardan. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 25 Nisan 2020; 1:15:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Beyler oyunu zorluk kısmı normaldeyken bir kere bitirdim. Şimdi Türkçe yama ile bir kez daha bitirmek istiyorum ama bir terslik var.
    Oyuna yine zorluk derecesi olarak normal başladım. Hani şu gündüz hızlı koşan zombiler yok mu, güvenli bölgeden çıkar çıkmaz etrafıma doluşuyorlar.
    Göreve gidemiyorum o derece. :D
    Neden olur bu ilk oynadığımda böyle değildi ?

Yani neredeyse normal zombi yok. Hepsi o hızlı koşanlardan. :D
    Etkinlik gibi birşey var sanırım. Yani bitene kadar böylr olacak maalesef. Bede ayar oldum bu duruma.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Süreli topluluk etkinliği gelmiş herhalde yine ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bana da denk geldi daha önce o etkinlik bitene kadar oyunu oynayamamıştım. Oyunu en kolaya da alsanız fayda etmiyor bu durumda. Dediğiniz gibi adımınızı dışarı attığınız an kaos ortamı oluyor oynanmayacak derecedeydi oyuna yeni başlayanlar için :D
  • Eyvallah beyler. Ben de bir ayarı bozdum sandım. Ne etkinlikmiş arkadaş. Az önce oyuna girdim hala aynı.
  • En son çıkan sürümünü indirdim. Geçmiş yıllarda sıfırdan başlayarak hardda bitirmiştim. Bu sefer yine sıfırdan (level 1 karakter) nightmarede başladım, %100 yapmaya çalışıyorum, tüm yan görevler vs. Yarıladım oyunu. Nightmare modunda bu oyunu bitirmek için gerçekten oyunun mekaniklerini, kullanılan silah geliştirmeleri skilleri çok iyi bilmeniz lazım. Yine bile zorlandım ilk başlarda. Youtube'ta manyağın biri aynı şekilde sıfırdan nightmareden başlıyor ve level aldıkça hiçbir skill açmıyor, yani level 1 olarak tüm oyunu ~3 saatte bitiriyor.
  • Ne oyundu be oynarken çok keyif almıştım 2. oyunu bir an önce çıksa da oynasak.
  • Oyunu 4 günlük karantina sürecinde bitirdim, gündüzleri sıkıntı yok fakat geceleri oynamak gerçekten insanı geriyor, oyundaki vuruş hissi, gerilim, diyaloglar fazlasıyla hoşuma gitti. Vuruş hissi demişken bazı zombiler 10 vuruşta bazıları ise tek hamlede yere yığılabiliyor, iyi denk getirmeniz lazım. Bazı arkadaşlar 30 kere vuruyorum ölmüyorlar demiş, muhtemelen silahı tamir etmeyi çözememişlerdir. Özellikle oyunda gece olduğunda ve silahınızı yenileyecek parçalarınızda yoksa yusuf yusuf ilerliyorsunuz hele birde gece oynuyorsanız tam kalp krizlik ortam oluyor. Şehir olarak harran seçilmiş , sözde oyun ülkemizde fakat bizle alakalı isimden başka hiçbir benzerlik yok. Atilla diye bir amca sadece o biraz benziyordur. Atilla demişken the following oyuna dlc olarak çıkmış, ve esas güzel final burada yapılıyor. Ana oyunu oynayanlar kesinlikle bunu da oynasınlar. Sonuca gelirsek ise oyun arayışı içinde olanlara tavsiyemdir.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    hocam ps4 te tr dil desteği var mı?

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.