Şimdi Ara

Dying Light - Enhanced Edition Türkçe Yama (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
18
Favori
35.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler elinize sağlık oyun zaten 10 kere oynasan sıkılmayacağın bir oyun, yamada mükemmel olmuş.
  • Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Acaba oyundaki notlar filan çevirildi mi? Ve bir kaç ünlemle konuşduğumda konuşmalar ingilizceydi. ben de mi sorun var yoksa çeviri böyle mi sormak istedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veritas666

Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Acaba oyundaki notlar filan çevirildi mi? Ve bir kaç ünlemle konuşduğumda konuşmalar ingilizceydi. ben de mi sorun var yoksa çeviri böyle mi sormak istedim?
    Benim bildiğim kadarıyla DL ana oyundaki notlar-diary belge yazılar vb yerler ve bir iki yerdeki bir kaç cümlelik konuşmalar çevrilmeden kalmış, sanırım The Following altyazıları böyle değilmiş DLC'lerdeki her şey çevrilmiş.

(Bu DL:EE için ilk yama haberini galiba Aralık-Ocak gibi görmüştük) Daha en başta burada "hemen eksik yerleri düzeltip 1-2 ayda tamamlarım çıkartırım hiç sorun olmaz" denilen yamayı bu zamana kadar bekleyip de özellikle ana oyunda merak edilen notlar/diary belgelerin Ingilizce kalması pek hoş olmadı doğrusu, ben özellikle DL ana oyun açısından yamanın böyle çıkacağını hiç ummuyordum.

Eğer @Lcroft burada (DH Türkçe Yamalar bölümünde birçok örneğini gördüğümüz) "İşte alın beklediğiniz yamayı çıkarttım ne haliniz varsa görün yetti artık bıktım bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra" şeklinde düşünen Çevirmenlerden değilse (ki ben @Lcroft'un bu tarif ettiğim kişilikte biri olacağını düşünmüyorum) mutlaka ileride o Ingilizce yerleri güncelleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 12 Haziran 2018; 14:44:2 >

• Arkadaşlar Dying Light Enhanced Edition Steam'de 32 liraya düşmüş. Normal oyun 23 tl. Türkeçe yamada varken bence alın.
    https://store.steampowered.com/app/239140/Dying_Light/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

Arkadaşlar Dying Light Enhanced Edition Steam'de 32 liraya düşmüş. Normal oyun 23 tl. Türkeçe yamada varken bence alın.
    Kaç gün geçerli bu indirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Kaç gün geçerli bu indirim ?

Alıntıları Göster
    21 hazirana kadar yazıyor steamde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

Arkadaşlar Dying Light Enhanced Edition Steam'de 32 liraya düşmüş. Normal oyun 23 tl. Türkeçe yamada varken bence alın.
    KAÇIRMAYIN BU İNDİRİMİ HEMEN ALIN! KIŞ İNDİRİMLERİNDE 40 LİRAYA ALDIM, YAZ İNDİRİMLERİNDE DAHA UCUZ OLMAZ HATTA FİYATI ARTABİLİR TEKRAR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm Aleykum Millet. Ben Steam de DYİNG LİGHT Atölyesi Var Tikladim Ve Türkish Yaziyor Tikladim Bisey Yok Orda Neden Orayi Koysaniz İyi Olmazmi Acaba.
  • SELAMLAR oyunu satın aldım steamden fakat yamayı beceremedim verdiğiniz linkden indirdim rardan çıkartıp kurulum için gerekli adımları izledim fakat oyun türkçe olmadı oyunum C:\Steam\steamapps\common\Dying Light kurulu dolayısıyla bende başka biryer secmedim sadece onayladım ama oyun pek umursamıyor yardımcı olursanız makbule geçer teşekkürler
  • ben bu oyunu seneler önce normal zorlukta rahat rahat bitirmiştim. şimdi yeni yamayla başladım zombiler patates ediyor 2 dakika da.
  • Eline koluna sağlık uzun zamandır bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcroft

@4hm3t38
    @Türk Teknik

Hmmm. Şu vereceğim data0.pak dosyasını Dying Light\DW klasörünün içine atın, bir deneyelim bakalım.

http://www.mediafire.com/file/uf5aiz1qoiobka6/Data0.rar
    Merhabalr hocam , Öncelikle yama için çok teşekür ederim, elinize kolunuza sağlık. Konu ile alakasız ama oyunum orjinal ve 1.16. (son) sürümündeyim an itibariyle. Ama kurulumdan sonra herhanbi bir değişiklik olmadı dil ile ilgili. Ne yapmam gerekiyor acaba. Bir kaç kişide daha aynı prob var galiba
    . Win 10 kullanıyorum bu arada

• Bazı yan görevler ingilizce acaba sorun benden mi kaynaklı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoyunbir

Merhabalr hocam , Öncelikle yama için çok teşekür ederim, elinize kolunuza sağlık. Konu ile alakasız ama oyunum orjinal ve 1.16. (son) sürümündeyim an itibariyle. Ama kurulumdan sonra herhanbi bir değişiklik olmadı dil ile ilgili. Ne yapmam gerekiyor acaba. Bir kaç kişide daha aynı prob var galiba
    . Win 10 kullanıyorum bu arada

Alıntıları Göster
    Eğer dil değişmediyse demek ki kurulum sırasında hiçbir dosya değişimi olmamış. Yani doğru kurmamışsınızdır. Doğru dizini seçtiğinize emin olun. Detaylar gözden kaçabiliyor.

• Lcroft kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu hocam :), benim aptallığımmış. Oyunu ssd de sanıyorum ::) tekrardan elnize kolunuza sağlık.
  • arkadaşlar yapamayanlar için anlatayım.yamayı kurarken klasör yolu resimdeki gibi olunca sorunsuz bir şekilde oyun türkçe oluyor. türkçe yama için emeği geçenlere ayrıca teşekkür ederim...

Dying Light - Enhanced Edition Türkçe Yama (ÇIKTI)
  • Türkçe yamayı oyunun v1.13.0 sürümü ile denedim oyun türkçe oldu bilginize. Türkçe yama için elinize sağlık teşekkürler.
  • Oyunun 2.'si çıkacak. Umarım TR dil seçeneği olur.
  • Elinize emeğinize sağlık teşekkürler.. Böyle harika bir oyuna türkçe yama yapmanız takdire şayan..
  • @Lcroft Kurulumun konumuna kadar doğru yaptığıma eminim fakat türkçe yama her iki bilgisayarımda da olmuyor yardım edebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.