Şimdi Ara

Dying Light yedekteki save dosyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
20.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda baya bi ilerleme kaydettim sonra co-op yükledim birden silindi save yedekte vardı ama geri attımda tanımadı :(
    napıcamı hiç bilmiyorum yardım edin lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dying Light Kaydedilmiş Oyun Dosyanızı Yedekleme

Dying Light'ta ilerlemenizi kaybetmemek için yedek bir kayıt dosyası oluşturmak son derece önemlidir. İşte kayıtlı oyununuzu yedekleme adımları:

• Kayıt Dosyasını Bulun: Dying Light kayıt dosyası genellikle şu konumda bulunur:

• Windows: C:\Kullanıcılar[kullanıcı adınız]\AppData\Local\Techland\DyingLight\out\save
      • Mac: ~/Library/Application Support/Techland/DyingLight/out/save
    • Dosyayı Kopyalayın: Kayıt dosyasını (profile.sav adlı dosya) bir USB sürücü, harici sabit sürücü veya bulut depolama alanına kopyalayın.

• Özgün Dosyayı Silin: İsteğe bağlı olarak, özgün kayıt dosyasını bilgisayarınızdan silebilirsiniz. Bu, yedek dosyanın bozulması veya silinmesi durumunda bir yedeğiniz olmasını sağlar.

• Gerektiğinde Geri Yükleyin: Kayıt dosyanızı geri yüklemeniz gerekirse, yedek dosyayı orijinal konumuna kopyalayın ve üzerine yazın.

Önemli Notlar:

• Kayıt dosyanızın düzenli yedeklerini almanız önerilir, özellikle de oyunun yeni güncellemeleri veya değişiklikleri yaptıktan sonra.
    • Yedek dosyanızı güvenli bir yerde saklayın ve yetkisiz erişime karşı koruyun.

Dying Light kayıt dosyası yedekleme işlemini gerçekleştirerek, ilerlemenizi güvence altına alabilir ve oyun sırasında herhangi bir aksama yaşama riskini azaltabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BULDDDDUM YAPTIM ÇOK SAOLUN BEYLER ADAMSINIZ YAPTIM BAŞARDIIDIDMDMDMDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapymy707

BULDDDDUM YAPTIM ÇOK SAOLUN BEYLER ADAMSINIZ YAPTIM BAŞARDIIDIDMDMDMDDD

Nasıl yaptın keşke bizede sölesen :(
  • bende oyun crash oldu biranda ondan sonra save gelmedi birdaha çözümü yazarsan sevinirim
  • Kardeşim bi save fix herşeyi duzeltır :)
  • save dosyanı buraya atar mısın kardeşim ? ayrıca atarsan nereye kopyalacaığımı söylersen .
  • Yeni girdim kusura bakamyın lütfen buna yapmak için yedekte save dosyası olması lazım ilk önceeeeğğğ
    bu olursa çok kolay yedek save dosyasını alıp belgelerim e kopyalayın direekkttt :d
    sonra oyuna girip CAMPAİGN E GİRİN ORDA DİREK İSTERSENİZ SAVE DOSYASINI DA ATAM BENİMKÜNÜ :D
  • Burdan Kendi Save lerimi atıyorum size 1 Map yazan ilk şehir

bide 2 Map var buda öbür şehir kendi save lerim bunları alıp direk belgelerim e kopyyalayın
    winrar dan çıkarıp ikisinden birini dying light yazan :D biraz karışık oldu ama olsun sorna oyuna girip campaign den oynayanilirsiniz

burdanhttp://www.mediafire.com/download/zoxaml6h6mmto97/Save.rar indirin
  • tmm iirdim zıpten çıkardım kurdum ama yok aynı save dosyalarını görmüyo bu oyun
  • save yapıyor oyun tmamdır... şimdi format attım save dosyalarını yeniden kopyaladım olmuyor ama oyuna giriyorum oynuyorum çıkıyorum onun savesini yapıyor sorun yok... ama bilgisayarımdaki hazır save dosyalarını belgelerimdeki oyunun save dosyasına atıyorum görmüyor.
  • kardeşim cevabını uzun zaman önce buldum :) sürümün reloaded se reloaded sürümüne uygun updati yaptıktan sonra savi at :) yani eğer update yaptıktan sonra save i tanımıyorsa oyun sürümüne uygun update i yüklemen lazım kickas. ten indirebilrsin yasak mı bilmiyorum ama buraya yazmak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.