Şimdi Ara

dyrus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Santorin asırı useless kaldı ya o fnatic macı tamamen cleaverlove koparttı jung farkı opee bjergsen vs febiven karsılasması dengeli gidiyordu fakat bu sefer mid kamplaninca o dengede bozuldu ben santorinin gang attigini gormedim bu turnuvanin en berbat jungler performansi tsm hatta genel olarak tsm bjk yi yenmis olmalari bir sey degistirmez 3-4. bitirmesi beklenen takim 1-5 bitirdi bence sorun santorin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Santorin asırı useless kaldı ya o fnatic macı tamamen cleaverlove koparttı jung farkı opee bjergsen vs febiven karsılasması dengeli gidiyordu fakat bu sefer mid kamplaninca o dengede bozuldu ben santorinin gang attigini gormedim bu turnuvanin en berbat jungler performansi tsm hatta genel olarak tsm bjk yi yenmis olmalari bir sey degistirmez 3-4. bitirmesi beklenen takim 1-5 bitirdi bence sorun santorin

tek sorun santorin olsa keşke kardeş.bir edg nin bir tsm in top lanerına bak tmm dyrus geçmişte çok iş yapmış olabilir ama 2.5 yıldır berbat oynuor tsm in çoğu maçını izliyorum dyrus sadece 1v3 de feedlemiyor hep feedliyor
  • Suç Santorin'de adamlar her maç 3 kişi dive atıyorlar Dyrus'a. Bi maçta düşünüp counter gank atim, Dyrus'a yardım edim demiyor adam.
  • Şu bonza yi denilen şahıs maksimum bronz 2. Ey bronz kardeş sana 3 kişi dive yapıldığında afk kalıyorsun ona ne diyeceksin ?

Oturduğu yerden kaba etinden sallamak kolay. Neyse blok.

Dr. Mundo ile de oynuyor. Jax ve Trynda'la da oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Mayıs 2015; 10:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Adamin kaderi bu boş yapmayin.ward aliyor gene geliyolar ormancidan 0 yardım..sanada 3 kişi girsinler gör o zaman

boş yapmayın/yapma bunu kullananlara çok gıcık oluyorum.veletlerin ağzından düşmüyor.

Veletle ne alakası var?
    Boş yapıyorlar çünkü adamin yapabileceği hiç bir şey yok takimi resmen onu ölüme terkediyor..

• şu oyunda top lane e en büyük katkısı olan oyunculardan biridir dyrus. açtığı yayınlar eğitici ve seviyelidir zaten sezon 3 miniklerinin bunu bilmesini beklemekte saçmalık ya.
  • oyunun boyutu gereksiz artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytako

quote:

Orijinalden alıntı: bonza yi

quote:

Orijinalden alıntı: ytako

EDG sürekli 3 kişi kule altına girdi. Santorin hiç yardıma gelmedi. Dyrus ne yapsın?

sezon 4 tedemi santorin vardı kardeş?

Sezon 4 Dünya şampiyonasını izledin mi? İzleyen hiç kimse Dyrus'un o performansına çöp diyemez. Çünkü takımı Bjergsen ya da Lustboy değil Dyrus gruplardan çıkardı. Ayrıca benim gözümde Amazing ile Santorin arasında çok fazla fark yok.

bana göre amazing daha yetenekliydi santorinden.CW deki o lee sin oyunları her babayiğidin harcı değil.fakat takıma uyum sağlayamadı işte.

• C9 vs TSM final serisinde Dyrus taşıdı tüm maçlarda en yakın zamana bakacak olursanız low low konuşmayın

• kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş
  • bu adamın konusuna niye yazıyosunuz ki ?
  • dyrus anca na da taşır.el yaprağı görmeyen kendi yaprağını piyade tüfeği sanırmış gidin bir koro izleyin fanboylar
  • Benim dışımda bu sezon iyi oynayan yoktu!!

• tsm fanboylarına utanmasalar msi en iyi mid bjerg en iyi top dyrus dicekler
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Takımın jungleri üstüne düşeni yapmıyorsa o kendi üstüne düşeni yapacak keza bu oyuncu profesyonel bir oyuncu olduğuna inanıyorsa ya da inandırılıyorsa kriz yönetimi yapabilecek yetenekleri sahiptir 3 kere ard arda aynı laneye gidip tower dive yemeyi beklememeli mesela
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    O psikolejiyi ne sen biliyorsun ne biz biliyoruz karşılarında oynayan oyuncular kore ligi birincisi o psikoleji ile oynuyor olabilirler ve dikkat edersen aslında hiçbir lane iyi durumda değildi kesinlikle santorinde suçlu ben değil demiyorum ama ard arda aynı hatayı 3 kere yapmak profesyonel oyunculuk değildir o kadar.
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    O maçları senin tabirince taşımış olması bu turnuvada takımına pek bir katkı sağlamadı aynı hatayı 3 kere tekrar edemezsin
  • EvrimDışı E kullanıcısına yanıt
    Yaptığın örnekleme asrın en gereksiz örnekleme sistemi şuna benzemiş kardeşim zamanında Pele'yi izlemeyen adamlar bana futbol biliyorum diyemezler aynı kalıpta sezon 1 ve 2 de nasıl oynadığı beni inan ilgilendirmiyor ve şunu da belirtmeliyim o maçların turnuva olan kısımlarını da %100 izlemişimdir şuan hatırlamasam da top laneye en büyük katkısı olan oyuncu da olabilir evet bu adamın yayınları da gayet akıcı ve güzel olabilir ama oddone nightblue gibi isimlerinde yayınlar akıcı ve öğretici ama bu onları top listte yapmıyor gördüğün üzere MSI ve benzeri International turnuvalarda etki gösteremiyorsa kusura bakmayacak kimse burada TSM fan boyluğunu bırakıp o şapkalar ele alınıp bir düşünülecek ha şu var karşılarındaki takımlar çok güçlü ama basit hatalar yapmayacak kardeşim o zaman sen 5 sezondur profesyonel oyuncusun bunlar 5 sezondur profesyonel olan bir oyuncunun yapacağı şeyler değil TSM zaten takımca güçlü oynayan bir ekipti ligde de sırıtmaması bence bunun yüzündendi çünkü kazanan takım konuşulmaz kaybeden takım konuşulur sıkıntıları gündeme gelir takımın en zayıf halkası olduğu bariz bir biçimde belli

• bir kisinin oyun bilgisini test etmen icin yapman gereken basit birsey vardir dyrus hakkinda ne dusunuyorsun diye sorman lazim. gereksiz bir oyuncu hic kill alamiyor diyorsa zaten o adamla lol muhabbeti yapma bile.

Dyrus NA daki en iyi top laner. bunu ben degil NA daki butun oyuncular biliyor. Siz soloq ile takim oyununu ayni tutuyorsunuz fakat bu isler oyle yurumuyor. Dyrus butun oyun kamplanmasina ragmen bilerek yardim istemiyor cogu zaman ben kendi basimin caresine bakarim diyor mikrofondan buna ragmen lane i domine edebiliyor.

Ben 4 yildir top lane oynuyorum ve istisnasiz hic dusunmeden abartilacak sekilde dunyadaki en iyi top laner bile diyebilirim. Adamin bilmedigi oynamadigi matchup yok cunku.

Tekrar ediyorum bilmeden kendinizden 100 gomlek ustun adamlara laf atmayin. Cok merak ediyorsaniz azcik reddit acip okuyun bu konu hakkinda. Bu artil bilinen birseydir nasil ki skt11 e karsi oynayan butun takimlar faker i oyundan dusurmeye calisiyorlarsa dyrus icin de ayni sey gecerli. Kaldi ki ben 1-3 oynamasina ragmen 2-0 giden adami kule alti oynatan baska bir oyuncu gormedim iste boyle bir adam dyrus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khet

O maçları senin tabirince taşımış olması bu turnuvada takımına pek bir katkı sağlamadı aynı hatayı 3 kere tekrar edemezsin

İşte hata değil o,takımının hatası orda yapabileceği bir şey yok fountainde mi beklesin hayatında hiç teamranked bile atmamış adamlar burda Dyrusa low diyor ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.