Şimdi Ara

dyrus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dyrus

• EDG sürekli 3 kişi kule altına girdi. Santorin hiç yardıma gelmedi. Dyrus ne yapsın?
  • Dedi bronz 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytako

EDG sürekli 3 kişi kule altına girdi. Santorin hiç yardıma gelmedi. Dyrus ne yapsın?

sezon 4 tedemi santorin vardı kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morfinn

Dedi bronz 4

dedi fanlow
  • Adamin kaderi bu boş yapmayin.ward aliyor gene geliyolar ormancidan 0 yardım..sanada 3 kişi girsinler gör o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonza yi

quote:

EDG sürekli 3 kişi kule altına girdi. Santorin hiç yardıma gelmedi. Dyrus ne yapsın?

Sezon 4 Dünya şampiyonasını izledin mi? İzleyen hiç kimse Dyrus'un o performansına çöp diyemez. Çünkü takımı Bjergsen ya da Lustboy değil Dyrus gruplardan çıkardı. Ayrıca benim gözümde Amazing ile Santorin arasında çok fazla fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jungle stream
    12 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonza yi

quote:

Sezon 4 Dünya şampiyonasını izledin mi? İzleyen hiç kimse Dyrus'un o performansına çöp diyemez. Çünkü takımı Bjergsen ya da Lustboy değil Dyrus gruplardan çıkardı. Ayrıca benim gözümde Amazing ile Santorin arasında çok fazla fark yok.

ssw tsm maçını izledinmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Adamin kaderi bu boş yapmayin.ward aliyor gene geliyolar ormancidan 0 yardım..sanada 3 kişi girsinler gör o zaman

2v1 de varile flash atıyo
  • 2ö1 dö vörölö flösh ötöyö .

sadece gelip MSI da 1-2 maç izleyen herifler dyrusa suç atıyor aç sezon4 dünya şampiyonasını tekrar izle özellikle shr ile olan maçını
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

2ö1 dö vörölö flösh ötöyö .

sadece gelip MSI da 1-2 maç izleyen herifler dyrusa suç atıyor aç sezon4 dünya şampiyonasını tekrar izle özellikle shr ile olan maçını

sende ssw-tsm maçını izle
  • ssw diyor ya :D olum adamlar o sezonun en iyi takımıydı zaten

sen dyrusu ne zaman eleştirirsin biliyor musun 1v1 de kill verirse eleştirirsin skilleri hiç tutturamazsa eleştirirsin 1v3 de 3 kişiyi de öldürmesini mi bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Adamin kaderi bu boş yapmayin.ward aliyor gene geliyolar ormancidan 0 yardım..sanada 3 kişi girsinler gör o zaman

boş yapmayın/yapma bunu kullananlara çok gıcık oluyorum.veletlerin ağzından düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

ssw diyor ya :D olum adamlar o sezonun en iyi takımıydı zaten

sen dyrusu ne zaman eleştirirsin biliyor musun 1v1 de kill verirse eleştirirsin skilleri hiç tutturamazsa eleştirirsin 1v3 de 3 kişiyi de öldürmesini mi bekliyorsun

2v1 de varile flash atmamasını 1v3 oyunlar hariç fb vermemesini 1v3 öldükten sonra ısrarla o kdar ileriye gidip karşı adcyi daha fazla feedlememesni renekton dışında bir heroyla oynamasını bekliyorum problem?
  • Bence gereksiz tırmalıyorsunuz neden Dyrus çünkü takımın zayıf halkası bana 1 tane maç söyle ya Dyrusun domine ettiği sırtlayıp taşıdığı kalbur altı oyuncu üstü değil yok sana da 3 kişi girsin şöyle olur böyle olur ayakları yapmayın kardeşim 2 kere tower dive girdiler mi daha o kuleye gitmezsin açık ve net belli adamların snowball'lamaya çalıştığı gitme git jungle oyuncunla jungle dön beraber gang atın karşıdaki adamları şaşırtın gidip tower altına 3 kere ölmenden 100lerce kat daha iyidir özellikle ki kalistanın olduğu maçta bunu adam akıllı düşünen hiçbir profesyonel oyuncu yapmaz ha biz eleştiriyoruz BJK takımnı ama AHQ maçında o Thaldrine resmen babysit yapıldı 3kişi 2kişi divelerle ama adam öyle bir hırslı oynadı ki snowball olmuş orta koridor oyuncusu westdooru 1v1 de paramparça etti kolay lokma olarak görmesine ramen westdoorun keza karşısında oynayan top lane ile de kıyasıya mücadele etti ki bunu nerden çıkarıyorum cassio 0-4 iken karşısındaki top lane de scoreler asistler var iken adamla farmları eşitti düşün maça ne kadar asıldığını ve Dyrus Thaldrinden çokça fazla profesyonel oyunculuk geçmişine sahipken oyundan bu kadar kolay safhalarda kopabilmesi onun profesyonel oyuncu olup olmadığı gerçeğini akıllara getiriyor

• Dyrus dediğiniz adam 4 dünya kupasına da katılmış 2 adamdan birisidir.
    Öyle boş boş sezon 4 te de çöptü derseniz sadece atmış olursunuz. DÜnya Kupasına katılmak için playoff'ları da kazandıran, dünya kupasında gruptan çıkartan da dyrus'tur. Dr. Mundo ile nasıl oynadığını görmeyiniz mi var?

Biri lane'i domine edemez demiş. Ben şu son zamanlara kadar Dyrus'a üstün gelen bi top görmedim. Hep domine ettiği için de fb vermiştir. Son zamanlarda izleyemediğim için bişey demiyorum. Ama adamın kamplandığını hepiniz söylediğinize göre hala bi suçu yok. Takımı ve junglerı çare bulacak buna, kendisi değil.
  • bro 4 dünya şampiyonasına katılan diğer oyuncu kim merak ettim ?

Edit : biraz araştırdım da sanırım yellowstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagshot -- 9 Mayıs 2015; 9:14:49 >
  • oo blok konusu alırım bi dal
  • Khet kullanıcısına yanıt
    Peki madem kamplanacağı belli sentorin akıllısı neden counter gank atıp kule altı 3 ünüde kesmiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Dyrus dediğiniz adam 4 dünya kupasına da katılmış 2 adamdan birisidir.
    Öyle boş boş sezon 4 te de çöptü derseniz sadece atmış olursunuz. DÜnya Kupasına katılmak için playoff'ları da kazandıran, dünya kupasında gruptan çıkartan da dyrus'tur. Dr. Mundo ile nasıl oynadığını görmeyiniz mi var?

Biri lane'i domine edemez demiş. Ben şu son zamanlara kadar Dyrus'a üstün gelen bi top görmedim. Hep domine ettiği için de fb vermiştir. Son zamanlarda izleyemediğim için bişey demiyorum. Ama adamın kamplandığını hepiniz söylediğinize göre hala bi suçu yok. Takımı ve junglerı çare bulacak buna, kendisi değil.

msi maçlarını snırım izlemedin o yüzden bence izledikten sonra yorum yap.Bir edg deki koronun maçlarını izle birde dyrusu başka birşey demiyorum sana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.