Şimdi Ara

dyrus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 kisi dive atiyorlarmis.Tsmin eli ayagi yok mu tsm de atsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çokta koyan ney biliyor musun? Oyuna sezon 4 te başlayanların dyrusu eleştirmesi..

• Adam ortalama oynadı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Actuallydatte

Adam ortalama oynadı işte

Sen sus elo tostçu seni. İmzaya daha diamond değilim yazmış bide diamonda boostlatmaya paran mı yetmedi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 10 Mayıs 2015; 11:38:20 >
  • Yok zenginizde ben platı hak ettiğim için boostlattırdım diamond a kendim çıkıcam sonra gelicek foruma artislik olsun diye konu açıcam bu arada 2. hesabımıda plat 5 yaptım xDe
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

bro 4 dünya şampiyonasına katılan diğer oyuncu kim merak ettim ?

Edit : biraz araştırdım da sanırım yellowstar

Evet yellowstar diğeri.
  • Dyrus 1v1 de de takım savaşındada çöp olduğunu gördük gang gelsede gelemesede bu turnuvaya yakışmıyor

Koro> Huni> Marin 》 》 》 》 》 》 》 》 dyrus

TSM zorluk seviyesini bir derece daha yükselterek dyrusa rağmen oynamaya çalışıyor , kendilerini böyle geliştiriyorlar sanırım

Bkz. Kule altına kadar earlyde lane iktirip ilk kanı vermekten bıkmayan insan.sonra efendim jungle gang geliyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 10 Mayıs 2015; 14:09:45 >
  • na'daki en iyi toplane oyuncusunu bir kaç bronz akıllı eleştiriyor ne garip. adamlar biliyor ki dyrus tek başına bile olsa o laneden kasılmış olarak çıkar bu yüzden dive atıyorlar. o adamı s2'den beri toplane'de. bonza yi sen oyuna yeni başlamış birisin. bence kendini rezil etmeden çık git şu forumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khet

O maçları senin tabirince taşımış olması bu turnuvada takımına pek bir katkı sağlamadı aynı hatayı 3 kere tekrar edemezsin

Ne yapmasini bekliyorsun basede afk mi kalsin adam

• Oyunculuğu,oyuna katkı takıma katkı yapmayı en çok kill alan adamın yaptıgını düşünen bi mantık yapımız var şu konuyu açan arkadaş server'ın durumunu özetlemiş resmen
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    Abi siz gerçek misiniz? çok basit yapması gereken jungle ile dolaşmak dünyanın en basit şeyini düşünememiş olması komiklik ötesi ya support bottom laneye inecekti ya jungle gelip covere yardım edecekti ya da jungle ile beraber dolaşmayı tercih edecekti ve bu bahsetmiş olduğum şeylerin 2 sini zaten takım yapmıyorsa diğerini yapmak senin elinde olan birşey gidip ölmeye bir son verebilirdin çok minion kesme önemli değil exp al double gang atın karşının carrysini snowballayıp sonra santorin gelmedi diye böyle oldu yoksa dünyanın en iyi toplaneri üh ühüü diye ağlamanın bi olayı yok icraat yapacaksın takım arkadaşlarına sallamakdan daha iyisidir bu bahsetmiş olduğum icraat
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en iyi toplaneri ha kahkaha attım ya bu turnuvada marini izle koroyu izle sonra de ki dyrus dünyanın en iyisi hiç kill alamamasından da bahsetmiyor burda oyuncular oyunu taşımak demek kill almak değil gidip en doğru zamanda tp atar front linede karşı tarafın top oyuncusundan 1.5 kat fazla damage yer ( tanksa ) ya da teamfightlarda carry almışsa fazla damage atar olay bu zaten bunların hiçbiri yok o adamda basit ve net bu arada demişsin ki Dyrus NA nın en iyi top laneri buna da çok güldüm takım içindeki kargaşa olmasına ramen takım içerisinde yıldız gibi parlayan Liquidin top laner oyuncusu olan Quas vardı ya git bu sezon otur bütün gün Quas ve Dyrusun maçlarını izle bak bakalım hangisi takımına daha çok katkı sağlamış TSM için NA da herşey yolunda gittiği için takımın en zayıf halkası olan Dyrusun kendini belli etme gibi bir seçeneği yoktu iyi oyuncu takımı kötüye giderken sahneye çıkar bunu NA da Quas da net bir şekilde bu sezon gördük bilmeden istemeden sizden 100 gömlek üstünüze laf atmayın demişsin şu fanboylukdan çıkın artık ya at gözlüklerini de çıkartın tüm dünyaya bakın her koridor için geçerli bu elindeki kalem kırmızı renk ise kırmızı demekden çekinmemelisin mavi diye ezberlemiş olman sana ve size hiçbirşey kazandırmaz

• Blok listem kabardı konuda,boş konuşan adamlara doğru cevabı yapıştırınca basıyorlar eksiyi sorsan max gold

• quote:

Orijinalden alıntı: Khet

Dünyanın en iyi toplaneri ha kahkaha attım ya bu turnuvada marini izle koroyu izle sonra de ki dyrus dünyanın en iyisi hiç kill alamamasından da bahsetmiyor burda oyuncular oyunu taşımak demek kill almak değil gidip en doğru zamanda tp atar front linede karşı tarafın top oyuncusundan 1.5 kat fazla damage yer ( tanksa ) ya da teamfightlarda carry almışsa fazla damage atar olay bu zaten bunların hiçbiri yok o adamda basit ve net bu arada demişsin ki Dyrus NA nın en iyi top laneri buna da çok güldüm takım içindeki kargaşa olmasına ramen takım içerisinde yıldız gibi parlayan Liquidin top laner oyuncusu olan Quas vardı ya git bu sezon otur bütün gün Quas ve Dyrusun maçlarını izle bak bakalım hangisi takımına daha çok katkı sağlamış TSM için NA da herşey yolunda gittiği için takımın en zayıf halkası olan Dyrusun kendini belli etme gibi bir seçeneği yoktu iyi oyuncu takımı kötüye giderken sahneye çıkar bunu NA da Quas da net bir şekilde bu sezon gördük bilmeden istemeden sizden 100 gömlek üstünüze laf atmayın demişsin şu fanboylukdan çıkın artık ya at gözlüklerini de çıkartın tüm dünyaya bakın her koridor için geçerli bu elindeki kalem kırmızı renk ise kırmızı demekden çekinmemelisin mavi diye ezberlemiş olman sana ve size hiçbirşey kazandırmaz

ne tsm ne de dyrus faniyim soloq mantigiyla konusan adamlarin bilgisizlikleri beni o yaziyi yazmaya zorladi kaldi ki hala arkasindayim. Bir oyuncu bir sure kotu oynuyor diye adami tsm in en zayif halkasi yapmissiniz. Nerden biliyorsun belki adamin annesi hastalandi belki saglik problemi var belki kiz arkadasindan ayrildi bu mentaliteyle yaklasmayin olaya. Sizin fanboylugunu yaptiginiz soaz lar , voyboy lara bak bakalim nerelerdeler suan. Sonra da don bir bak sezon 1 den beridir her sene dunya kupasina katilan na da bircok kez hatta en fazla birinciligi elde eden takimin top laner i kim. Yukardaki elemanlar yuzunden bu ulkede birsey olmuyor. Sen arda turan bir mac kotu oynadi diye adamin annesine soversen kiz arkadasi hakkinda az sevis arda dersen o adam gider avrupaya dunyanin en iyi ilk 5 takimindan birisinin kaptani olur cikar.

ayrica belki de gordugun kalem aslinda yesil fakat sen ren koru oldugun icin insanlarin yesil olarak nitelendirdigi rengi kirmizi olarak goruyorsun. renk korlugu test e girmedigin surece bilinemiyor cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 10 Mayıs 2015; 18:51:06 >

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Bir kere vermiş olduğun örnekler senin safsataların ben ne Arda Turan söverim küfrederim ne de başka bir spor dalında başka bir oyuncuya hatalarından dolayı (Beşiktaş'lı olmak da bunu gerektirir FEDA diyen bir klübün taraftarını bu şekilde giydirmeler yapman komik) ama bariz bir biçimde TSM in en kötü oyuncusu olduğunu 1 sezondur ispatlıyor kendi çapında asıl burada senin hala bu durumda onu savunman fanboyluk bu arada Quas fan boyu bir adam değilim ve geçen sezon inanılmaz hayran kaldım o adamın oyun stiline ben objektif bakabiliyorum sanırım seninle farkımız bu sadece Quas'ı da geçtim git bak bu sezon Koro'ya Marin'e bunların da mı fanboyu oluyorum? Fanboyluk yapmadığımı ispat etmem için daha kaç tane örnek saymalıyım? Yazının başında yazmışsın şu sıra kötü oynayan bir adam diye başlamışsın evet şu sıra kötü oynadığını daha yazıyı yazmaya karar kılarken farketmiş olman da üzücü bu adam bunu 1 sezondur yapıyor aynı yazıyı yazmaya başlarken olan kafanla aç bütün TSM maçlarını izle ben izledim biliyorum ve konuşabiliyorum objektifte olduğumu düşünüyorum ya dünyanın en fazla turnuvaya katılan oyuncusu olması da birşey ifade etmiyor benim için anlamadığın nokta bu bu adam kötü mü oynuyor evet eee tamam bitmiştir o zaman yani bunu sineye çekip üstüne olasılıklar zinciri kurup yok böyle olmuşturda yok şöyle değildir de bunlar sizi rahatlatıyorsa varsın rahatlatsın kalemin asıl rengini kabullenmek hala senin elinde o parmaklarınla yazıya ilk başlarken ''Bir oyuncu bir sure kotu oynuyor diye...'' şeklinde düşünebilirsen kalemin rengenin gerçekten kırmızı olduğunu anlayabilirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.