Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
112
Favori
126.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen nakite çeviriyorsun, kullanıcı senin yüzünden taksitle alamıyor. Doğru mu sence bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Ölücüsüyle meşhur bir platformda etik değerler mi tartışıyoruz? Resmi fiyattan son kullanıcının ürün bulmasını sağlıyorum da denebilir. Bardağın ne tarafını gördüğüne bağlı bir durum bu.

• keskosevi K kullanıcısına yanıt
    Ölücüsü beni ilgilendirmez. Ahlaklı insanlardır benim referansım. Diğerleri ilgilendirmez.

Bu arada sen de bir ölücüsün. 9 taksitle ürün alacaksın faizin bilmem kaç olduğu ülkede, ama tek kuruş indirim yapmayacaksın. Bir de kar koymuyorum diyebileceksin. Karın o paranın faizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 28 Mayıs 2024; 13:49:38 >
  • bu ara airwrapı stoğa sokup duruyorlar acaba vade farksız 9 taksit olayını ne zamana kadar yaparlar ? bi yandan alasım var bi yandan 4ünü bekliyorum kartın dönmesini.

Dyson Fırsatları
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmaz. 1 taksit erken ödeyeceksiniz. İnce düşünmeyin ince düşünene kalın… çok yaşadım bu durumu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

hocam 4ünde hesap kesimim 5inde kart dönmüş oluyor şuan alırsam bu aya yansır Dyson Fırsatları 

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    2000₺ olur taksitin. Ya zam gelir ve taksit kalkarsa?

• keskosevi K kullanıcısına yanıt

hocam bilmediğimden soruyorum da ibandan bu tür para girişi sıkıntı yaratmıyor mu?

• hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt

Bunlar bize yüksek rakamlar gibi geliyor fakat kimilerinin sadece bir öğün yemek parası. Kimse 50bin lik 100bin lik transferleri incelemez bence. Sıkıntı olursa da onu o zaman düşünürüz ne yapalım :)

• airstrait stokda gözüküyor, almak istiyen varsa bakabilir.

• fb33 F kullanıcısına yanıt

Yine stokta kalmamış.Kendi sitesinde mi gördünüz?

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Dün baya stok gelmişti, akasya avm deki mağazada akşama kadar stok vardı. Sanırım akşam mağazada kalanları online’ a açtılar. Kendi sitelerinde de aslında stokda bir kaç saat kalmış olabilir.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde stok var şu an

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl haberiniz oldu stoktan ben baktığımda bitmişti

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım diye girdim, denk geldi yani.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt

hocam sitesine girin airwrapların hepsine stok gelince bilgilendirme talebi yapın mail ile,stoğa soktuklarında direk mail geliyor vade farksız 9 taksit alıp geçin.

• merhaba türkiye'de stok olmuyor diye atina'dan airstrait getirdim sıfır kapalı kutu, stok beklemek istemeyip nakit almak isteyen olursa iletişime geçebilir. faturası duruyor.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.