< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dyson Fırsatları (45. sayfa)
-
-
Ölücüsüyle meşhur bir platformda etik değerler mi tartışıyoruz? Resmi fiyattan son kullanıcının ürün bulmasını sağlıyorum da denebilir. Bardağın ne tarafını gördüğüne bağlı bir durum bu.
-
Ölücüsü beni ilgilendirmez. Ahlaklı insanlardır benim referansım. Diğerleri ilgilendirmez.
Bu arada sen de bir ölücüsün. 9 taksitle ürün alacaksın faizin bilmem kaç olduğu ülkede, ama tek kuruş indirim yapmayacaksın. Bir de kar koymuyorum diyebileceksin. Karın o paranın faizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 28 Mayıs 2024; 13:49:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ara airwrapı stoğa sokup duruyorlar acaba vade farksız 9 taksit olayını ne zamana kadar yaparlar ? bi yandan alasım var bi yandan 4ünü bekliyorum kartın dönmesini.
-
Hiç belli olmaz. 1 taksit erken ödeyeceksiniz. İnce düşünmeyin ince düşünene kalın… çok yaşadım bu durumu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam 4ünde hesap kesimim 5inde kart dönmüş oluyor şuan alırsam bu aya yansır
-
2000₺ olur taksitin. Ya zam gelir ve taksit kalkarsa?
hocam bilmediğimden soruyorum da ibandan bu tür para girişi sıkıntı yaratmıyor mu?
-
Bunlar bize yüksek rakamlar gibi geliyor fakat kimilerinin sadece bir öğün yemek parası. Kimse 50bin lik 100bin lik transferleri incelemez bence. Sıkıntı olursa da onu o zaman düşünürüz ne yapalım :)
-
airstrait stokda gözüküyor, almak istiyen varsa bakabilir.
Yine stokta kalmamış.Kendi sitesinde mi gördünüz?
-
Dün baya stok gelmişti, akasya avm deki mağazada akşama kadar stok vardı. Sanırım akşam mağazada kalanları online’ a açtılar. Kendi sitelerinde de aslında stokda bir kaç saat kalmış olabilir.
Kendi sitesinde stok var şu an
-
Hocam nasıl haberiniz oldu stoktan ben baktığımda bitmişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir bakayım diye girdim, denk geldi yani.
hocam sitesine girin airwrapların hepsine stok gelince bilgilendirme talebi yapın mail ile,stoğa soktuklarında direk mail geliyor vade farksız 9 taksit alıp geçin.
-
merhaba türkiye'de stok olmuyor diye atina'dan airstrait getirdim sıfır kapalı kutu, stok beklemek istemeyip nakit almak isteyen olursa iletişime geçebilir. faturası duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X