Dyson Fırsatları (46. sayfa)

-
-
Merhabalar. Hepsiburada mağazasından alınmış Dyson Airstrait mevcut. Farklı sebeplerden dolayı İade edeceğim. Kutusu hiç açılmadı. Aldığım fiyata yardımcı olurum. Stok yakalayamayan ihtiyacı olan bir arkadaşıma vermek isterim. Ankara’da elden teslim iyi olur. Diğer türlü ödeme sonrası kargo alıcıya ait şekilde yardımcı olabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da güncel airstrait stokları olan mağazaları rastlayan arkadaşlar paylaşabilir mi hemen.anında bitiyor çünkü.Peşine sata arkadaşlar da var burada ama taksitli almak mantıkı gibi hala kk taksit varken..Teşekkürler.
-
taksitli almak varken nakit verilmez kerizlik bana göre, stokları kovalayıp 6 taksit vade farksız yapıştırılır.
-
stok geldi hocam dysonun sitesine yapıştırın
-
Evet arkadaşlar, 6 taksit alin hemen, sağda solda size nakit satmaya çalışanlarla uğraşmaya değmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne dyson uşağum. bu fıyatlar ney ula.
-
Adamlardaki satış stratejisine hayranım valla.. ürünü stoktan çek kendine hava ver. Günlerce stoga girmeyip sürekli stok kontrolü yapan zombiler yarat ve sonra stoğa ürünü koy ve o 1 günde tüm stoksuz takıldığın günlerden fazla satış yap. Ve tekrar nadas.. helal olsun ne diyim
'' birşey size pahalı geliyorsa size hitap etmiyordur '' bu kelimeyi bizim insanımızın kafasına yazması lazım..
-
Bitmiş hocam ya aninda
Merhabalar eşime airstrait parlak nikel almıştım ama airwrap istediğini söyledi. İade edeceğim. İsteyen varsa aldığım fiyattan verebilirim arkadaşlar. Konum İzmir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam siz çok geç gördünüz galiba mesajımı veya siteyi kontrol etmediniz 4-5 saat stokta kaldı daha sonra bakıma aldılar siteyi.
-
Merhabalar kız arkadaşıma airstraight prusya mavisi/parlak aldım, airwrap tercih edeceğiz sanırım. Bursa'da aynı fiyattan verebilirim.
-
0 faiz ile 6-9 ay 18-20 bin kredi fırsatıları.
-
Instagram influencerlarin gazına gelip Airstrait almayın. Bizimki aldı 1 hafta sonra iade. Kesinlikle parasına değen bir ürün değil. Daha çok elektriklendiriyor vs. Az stok getirip talep çok algısı yaratıyorlar. Neyse ben uyarayım karar sizin yine de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airwrap diffuse var elimde iade edeceğim. Sıfır paket açılmamış. isteyen olursa aynı fiyattan verebilirim.
Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız Süpürge
23.000 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 129 TL daha uyguna gelir.
www.teknosa.com
Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Toz Torbasız Süpürge Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/dyson-cinetic-big-ball-animal-pro-2-toz-torbasiz-supurge-p-115049497
-
Bu da yeni moda oldu. Aldım, iade edeceğim, alan olursa aynı fiyattan falan. Adam neden o parayı sana nakit versin, enayi mi? Herkes akıllı olmuş ülkede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X