< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dyson Fırsatları (47. sayfa)
-
-
V15s Detect Submarine tekrar 30999 oldu. v15 aralarında en mantıklısı hangisi şu an ?
-
Kaça düşmüştü ki 15s
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki dyson supurgelerde aynı durum mevcut mudur
Onlarda adaptör ile şarj olduğu için alışır diye düşünüyorum
Japonya'daki dyson v12 falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
7-8 gün içinde air wrap almam gerekiyor hanıma yıldönümü hediyesi:) stok güncellenir mi, nerden alsam acaba arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandel -- 25 Haziran 2024; 18:18:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle haznenin içinde ki çentik gibi çıkıntılara bakın onlar kırılmışmı diye, bende o çentikler kırılmıştı.
Takma şekliyse önce kırmızı slikonu takmanız gerek, dikkat ederseniz haznede ve slikon üzerinde girinti çıkıntılar var onların denk gelmesi yeterli. Sonra yuvarlak parçayı takmanız gerek, haznedeki çentiklere zarar vermeden bastırın yerine oturur.
Bende var hocam 2 modelde hangisini istiyorsanız sıfır kapalı kutu olarak 19 bin tl den verebiliyorum
hocam çentiklerde filan kırık yok ama ne kadar uğraştıysam yerine oturtamadım
edit: yerine oturtmak için yarım saat uğraştım olmadı, şikayet var sitesinde de aynı sorun dolu olduğunu görünce canımız sıkıldı iyice derken evde kim dediyse hafif bulaşık sabunu ile kayganlaştırıp deneyince tırnaklar yerine oturdu, başına gelen olursa kesinlikle garantiye göndermeden deneyin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 25 Haziran 2024; 21:31:12 >
7 haziranda dyson airwrap teslim almıştım. Parlak nikel bakır rengi. Eşim prusya mavisi istediği için iade etmek istedim. Prusya mavisini de almıştım. İade süreniz 21 haziranda bitti iade edemezsiniz diyorlar. Ne yapabilirim arkadaşlar
Hiçbişey yapamazsınız. Cayma hakkı süreniz dolmuş. Sarı siteye ilan açıp satmaya çalışın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsirobot artık eski Dyson bataryalarına yeniden hayat veriyor.
En eski V6 serilerinden başlamak üzere daha yüksek kapasiteli hücreler ve güncellenmiş bms kartları ile Dyson bataryanızı yeniletebilirsiniz.
Standart 2000mAh yerine 2900, 3200 ve 3500mAh kapasitesine çıkartabiliyoruz.
Detaylar için 05519899836 numaralı kurumsal hattımıza Whatsapp üzerinden yazabilirsiniz.
Saygılarımızla
-
Dyson V8™ Kablosuz Süpürge
11.599 TL sepette
-
11.099’a düştü premium üyeye 400 daha indirim yaptıı bende. Aldık bakalım bi tane.
Hayatta almam diye diye sonunda ben de aldım
Airstrait hiç stoğa girmiyor mu?
-
Bonus kart varsa 10bin 500 elektronik kampanyası da vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X