Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.139
Cevap
117
Favori
130.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stok takibi için mail bırakmıştım siteye ama hiç mail ile bildirim yapılmamış. Paylaşım için teşekkür ederim ancak sitede stok görünüyor şimdi. Kaçırdık yine 1 gün farkla :(

• metallurgy kullanıcısına yanıt

Maille hiç dönüş yapmıyorlar boşuna bırakmayın sürekli siteyi takip etmenizi istiyorlar bazen gece bile gelebiliyor stoklara ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uygun mu bilemedim ama elimde bir adet V12 için ayaklık var... Kutusu hiç açılmadı... Orijinal... İhtiyacı olan varsa aldığım fiyattan verebilirim...(3000 tl)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Bedava veriyorlar hocam yanında çok gereksiz bir parça.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Neye göre gereksiz olduğu kanısına vardınız acaba? Bende de v15 submarine var. O ayaklık olmasa at çöpe gitsin ürünü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Yaw 5 kuruş vermemişsn bedava vermişler yanında tatava yapıyorsun.

Adamlar para edicek şeyi yanında verirmi düşün bakalım.

Beleşe herşey güzel.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. İşiniz gücünüz para anlaşılan. Size hayırlı günler

O ayaklığa 1 kuruş vermezsin gelip burda dırdır yapıyorsun.

Güle güle kullan ayaklığını.

Tatava dırdır kelimelere bak seviyeye bak. Benim ona para verip vermemem sizi ilgilendirmez. Gayette kullanışlı komple seti toparlayan harika bir ürün.. sanırım siz yanında bedavadan alamayanlardansınız zorunuza gitmiş anlaşılan. Size görede 300-500 e çakmaları trendyolda var. Bu kadar paraci birine on numara gider onlar tam sizin seviyenize göre ucuz ürünler

Yaw 3 kuruşluk şeyi bedava vermişler savunacam diye takla atıyorsun

Varmı beyler bedava harici bu çöp ürüne 3000-4000 tl veren ???

Ürün yanında hediye veriliyor hediye...

Satamadıkları süpürgelerin yanında özellikle...

Islak kuru tutmadığından yanında ver gitsin şekli..

Ben uyandırayım...

Merhaba konudan bağımsız sulu yer silmesi nasıl

• cranks C kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası Kasım indiriminde aldım ve submarine modelinde birde v12 de indirim oldu. Benim ağırlık ile ilgili veya tetik ile ilgili bir sorunum olmadığı için v15 den yana kullandım tercihimi ve mecbur submarineli bir şekilde aldım.. açıkçası daha önce bir yerde kullansam hayatta almazdım. Yeri doğru dürüst silmiyor ve geçtiği yerlerde sık sık su birikintisi yapıyor. O birikintiyi alayım derken başka yerde bir daha oluşuyor. Ayrıca yeri çok iyi süpürmek gerekiyor bu başlık için.. yoksa siyah siyah toz birikintileri bir araya geliyor ve oradan oraya sürüklüyor onları da başlık.. benim süpürme ilgili sorunum yok komple evi süpürup silinecek yerler için öncesinde yeşil ışıklı başlıkla da geçiyorum bu sorunu hallediyorum ama pratik değil.. yani gereksiz bir aparat.. onu 2 kere kullandım ve bir daha kullanmadım kullanacağımı da sanmıyorum. Kullandıktan sonra komple ayırıp temizleyip kurumasını takip edip tekrar birleştirip kenara kaldırmak gerekiyor. Onun yerine kirli suyu temiz sudan ayıran özellikte bir mop aldım ve sonuç harika. Sonrasında submarine olanda ve v15 Total clean olanda indirim oldu. 2 teyzeme düşünmeden v15 Total clean aldırdım. O çıkan ekstra aparatlar yine bir yerlerde kullanılır ama submarine işi hikaye. Tamamen ölü bir teknoloji fikrimce.. tabi bunlar benim fikrim memnun olana da saygı duyarım. İyi akşamlar

Çok teşekkür ederim açıklama için iyi akşamlar cok faydalı oldu

Hocam hemen hemen aynı fikirdeyiz seninle. Bende de V15 submarine var. İş görüyor mu görüyor ama, ıslak performansı %100 beni tatmin etmiyor ama yaz aylarında halısız zamanda hızlıca iş görüyor. Bana özelden aldığınız mop bilgisini iletebilir misiniz? Kafamda ek destek projesi var incelemek isterim.

• Teknosa mağazasından 25.999₺ ye 6 taksit 1000₺ bonus iadeli v15 detect total clean alarak aranıza katılmış bulunuyorum

• Arkadaşlar ben de Dyson süpürge almayı düşünüyorum ama e-ticaret sitelerinin satıcılarına bakıyorum yorumları okuyorum orada yazanlara göre bir garanti mevzusu var, olayı anlamadım , xxx satıcısından daha uyguna satıyor ama ondan alınca garanti üzerimize mi olmuyor sonra devralmak mi gerekiyor nedir durum ?
    İlla Dyson yetkili satıcısından mi almak lazım başımız ağrımasın sonra 1-2bin lira için.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Dyson a sadece yetkili satıcıdan alın. Trendyol da hepsiburada da ne olduğu belli olmayan satıcılardan almayın.

• Bugün teknosadan aldım. Sorunsuz şekilde kaydı oluşturdum

• Teşekkür ederim.

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Teknosa mediamarkt de bilfidiğim kadarı ile satışı dyson kendisi yapıyor mağazalarda. Onun için gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.