Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
115
Favori
127.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson kablosuz dikey Süpürge alacağım. V15 istiyor eşim, model farkları nedir ? F/P modeli var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson V15S Detect Submarine Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge

27.999 TL

Dyson Fırsatları
    Dyson Fırsatlarıwww.n11.com
    Dyson V15S Detect Submarine Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/dyson-v15s-detect-submarine-islak-ve-kuru-dikey-sarjli-supurge-50882824?magaza=zitekbilisim
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    ++

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    V15 al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, şu 2 ürün arasında sadece başlık farkı mi var bilginiz var mi?

Dyson Fırsatları

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    en önemlisi koltuk başlığı var

farkını pek bilmesem de hepa filtre farkı da var

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Birinde yıkanabilir filtre diğerinde hepa filtre varmış ama hiç anlamıyorum ne kadar önemli? Çünkü elimde fazladan başlık var önceki makinadan (v10) o yüzden fazladan 3.000 tl vermek de istemiyorum

benimki hepa o da washable yazılı (ben yıkama taraftarı değilim havayla temizliyorum o ayrı)

koltuk başlığı varsa elinde o zaman olabilir

ziraat kart kampanyası beyaz eşya ve elektronik ev eşyası 20 bin üzerine 1000 lira bankkart puan var alacağınız yere göre vermeyebilir dyson sitesinde saymıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 10 Kasım 2024; 16:21:39 >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Evet hocam ykb ve maximumda da 1.000 tl puan var. Onu kullanmayı düşünüyorum çok sağolun. Sizde 3 bin fark a değer mi hangisini almalıyım?

• Dyson V15 Detect Total Clean 26 yerine 24 bine

Dyson Gen5detect™ Absolute (Prusya mavisi/Bakır) 34 bin yerine 30 bine alabiliyorum arada 6 bin ve başlık farkları var sizce hangisini almalıyım?

• Axener kullanıcısına yanıt

Nasıl alıyorsunuz hocam

• kosesoysahin K kullanıcısına yanıt

Hb gen5 modellerinde geçerli 4bin tl kupon veriyor suan. 2bin tl indirim ise dyson.com.tr de kişiye özel vermişti. Ancak orada da ayak hediyesi olan ürünlerde geçerli değil.

Hbden 30bine gen5 alıp geçtim bu arada

• Axener kullanıcısına yanıt

Kupon nerede hocam ben göremedim?

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/dyson-urunlerinde-kacirilmayacak-kupon-firsatlari

linkteki ürünlerde geçerli, ürün sayfalarına girince altta çıkıyor olması lazım

• 11.11 Coşkusu Teknosa'da Güzel! TeknoClub üyelerine özel Dyson V15s Detect Submarine Sarı/Nikel Islak Kuru Sarjlı Süpürge ve Dyson Gen5 Detect Mor/Gri Kablosuz Süpürge sepette net 4.000 TL indirimli! 12 Kasım 10:00'a kadar teknosa.com'da geçerli bu fırsatı kaçırmayın. Ürünler:

Teknoclub uyeliginiz varsa kacirmayin. Benim olmadigi icin alamadim. Satici teknosa

• Selamlar,

v15s Submarine ve Gen5 modelini HB kuponu sayesinde 4000 TL ucuza alabiliyorum ama normal V15'e göre kozmetik ve diğer sorunları daha fazlaymış sanırım bu makinelerin.

Elektronikte bu konularda şans faktörü de önemli tabi ama siz ne önerirsiniz gene de alınır mı bu iki model?

• Cryshal C kullanıcısına yanıt

sırf bu yüzden bende almamaya doğru gittim. Servise düşürmesin. 1 yıldır parça bekleyenler var şikayet sitesinde yazıyor.

• melmur M kullanıcısına yanıt

ne almayı düşünüyorsunuz peki? philips ve miele modelleri de aynı fiyatlarda.

kural dışı mesajsa kusura bakmasınlar özelden yazabilirsiniz.

• şimdi 26.999 tl submarine olarak teknosa magazadan al teslım sıparişi geçtim. Teknoloki şans işi ile artık %50 olan şansımızı %51 olarak değiştirdim. :)

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.