Şimdi Ara

Dyson’dan hava temizleyen kablosuz kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dyson’dan hava temizleyen kablosuz kulaklık
    Oyuncuların bilgisayar başında uzun süreler geçirmeleri üreticilerin farklı çözümler geliştirmelerine neden oluyor. Ünlü Dyson firması oyuncuların havasının sürekli temiz olmasını sağlayacak.

Dyson Zone özellikleri ve fiyatı

Dyson Zone kablosuz kulaklık modeli aynı zamanda bir hava temizleyici olması ile dikkat çekiyor. Çıkarılabilir olan bu temizleyici ünitesi oyuncunun ağız ve burun bölümünü kapatıyor. Elektrostatik filtre ile yüzde 99 temizlenmiş hava bu kısma ulaştırılıyor.

Ayrıca Bkz.Silahlı robotlar şimdilik rafa kalktı

Ürünün kulaklık kısmı da iddialı. 40mm neodim mıknatıslar barındıran kulaklık 6Hz-21kHz arasında ses üretebiliyor. Rekor kıran 11 adet mikrofonun 8 tanesi ANC için ayrılmış. 38 desibele kadar gürültüyü engellerken saniyede 384 bin kez çevre sesleri tarayabiliyor. Sadece kulaklık olarak 50 saate kadar kullanım süresi söz konusu. Temizleyici ve kulaklık bir arada gelen Dyson Zone ürünü için 949$ gibi uçuk bir fiyat etiketi belirlenmiş.

Kaynak:https://wccftech.com/the-dyson-zone-headphones-can-purify-the-air-around-you-for-just-949/

• mortal combat'dan firlamis sub zero gibi etrafda dolasiriz artik :))

• Çok güzel düşünülmüş. Benim gibi astım hastaları için fiyatı hariç çok iyi. Belki de yanlış coğrafyada doğduğum için fiyatı kötü geliyor. Avrupa-amerika da bir işte çalışsaydım bu kulaklığı alırdım.

• Hava girişini kapattığı için nefes zorluğu da yaşatabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razerdan çakmış onunda vardı sanki böyle bir ürünü

• Kulaklık hava temizleme kulaklıkla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Napsak ki alsak mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava temizleme cihazları
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Yani bence de, oda tipi temizliyicilerin 2500 den başladığı düşünülürse, bunun sanırım kendi bataryası da var, hani dışarıda da işe yarar.

• havayımı temizliyomuş :) hmm peki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domino5983 -- 9 Aralık 2022; 19:47:46 >
  • fanteziye gel...

• darkaura kullanıcısına yanıt

Ya da Scorpion, Ermac, Rain... rengine göre Dyson’dan hava temizleyen kablosuz kulaklık 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

aynen, mavi diye sub zero dedim.

• darkaura kullanıcısına yanıt

Ben de belki farklı renkte kulaklıkları olursa diye dedim. Güzel olmaz mıydı. Dyson’dan hava temizleyen kablosuz kulaklık 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin ilk ben alicam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.