Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.968
Cevap
217
Favori
992.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de DC32 animal pro modelini düşünüyorum. Evde sevgili köpeğimin tüyleri ve süpürüldükten 2-3 gün sonra bile yerde toz ve tüy öbekleri oluşması beni bu cihaza yöneltti.

Ankara'da ikamet etmekteyim. Eşimle bugün biraz dolaştık. En uygun fiyat darty'de 1499. Fakat o da world karta avantajlı taksit yaptığı için diğer kartlara yaptıkları kampanyalarda bana uymadığı için alamadık. Ankara'da en az 8-10 taksitle uygun fiyata bu süpürgeyi alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar ben de DC32 animal pro modelini düşünüyorum. Evde sevgili köpeğimin tüyleri ve süpürüldükten 2-3 gün sonra bile yerde toz ve tüy öbekleri oluşması beni bu cihaza yöneltti.

Ankara'da ikamet etmekteyim. Eşimle bugün biraz dolaştık. En uygun fiyat darty'de 1499. Fakat o da world karta avantajlı taksit yaptığı için diğer kartlara yaptıkları kampanyalarda bana uymadığı için alamadık. Ankara'da en az 8-10 taksitle uygun fiyata bu süpürgeyi alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz acaba?

yukarıdaki markapon adlı sitede satış fiyatı 1.395 lira

• Dyson süpürgeler için Hepa Filtre ulaştı. Fiyat 25 TL. Almak isteyen olursa bana ulaşabilir. Uygun modeller aşağıda..

Özellikle ülkemizde dc19 hepa filtresiz satıldı onlara uygun Hepa Filtre mevcut..

DYSON DC04
    DYSON DC05
    DYSON DC08
    DYSON DC19
    DYSON DC20
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz116

quote:

Arkadaşlar ben de DC32 animal pro modelini düşünüyorum. Evde sevgili köpeğimin tüyleri ve süpürüldükten 2-3 gün sonra bile yerde toz ve tüy öbekleri oluşması beni bu cihaza yöneltti.

http://www.markapon.com/firsat/dyson-animal-pro-supurge/3756

Hocam sitedeki taksit olanakları bana uymuyor. Dediğim gibi en az 8-10 taksit olmalı. Fİyattan dolayı belki 6 taksit zorlanabilir ama ben de hem world hem de bonus yok. Cardfinans ve fishcard (axess) lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deniz116

quote:

http://www.markapon.com/firsat/dyson-animal-pro-supurge/3756

Hocam sitedeki taksit olanakları bana uymuyor. Dediğim gibi en az 8-10 taksit olmalı. Fİyattan dolayı belki 6 taksit zorlanabilir ama ben de hem world hem de bonus yok. Cardfinans ve fishcard (axess) lazım.

ben de ankaradayım 2 hafta önce ankamall electro worlddendc 32 exculive aldım word kartı 10'a böldü axees ve card finansla ilgili bilgim yok Media Markt ve electro worldler bakabilirsiniz birde media markt ve electro world pazarlık yapın fiyatı iniyorlar internette bulduğunuz fiyatları söyleyin sizin dysonı tercih etme nedeniniz nedir ben isteyerek aldım 2 hafta oldu alalı ama iyi mi değil mi anlayamadım.

• İlk mesajımda almak istemekteki nedeni mi yazmıştım hocam. Evde sevgili köpeğimin tüyleri ve süpürüldükten 2-3 gün sonra bile yerde toz ve tüy öbekleri oluşması beni bu cihaza yöneltti. Ya heryerde worlcard'a kampanya var. SOnunda aldıracaklar bu kartı bana zorla.
  • Ben DC32 animal aldım. ex. alergy aralarında aparat ayrımından başka farklılık yok. Narin bayanlar için türbin başlık ağırlığı olması nedeni ile zor olabiliyor. Ama çözümü 40 tl lik çift yönlü başlık almak. ben bu gün sipariş vereceğim. bol aparatlı olanı ex. ekstra 180,00 tl verirseniz yedek parça olarak türbin başılğı alabilirsiniz. ama animalda 2 adet türbin başlık var unutmayın. aparatlar birbirine uyumlu olduğu için isteğinizi alabilirsiniz. fiyatı DC32 animal peşin 1.400,00 TL. 10 taksit 1450,00 TL. diğerleri 100 tl aralıkla daha uygun. hakmanın yetkili satıcısı aktürk elektronik. en uygun fiyatı onlardan alırsınız. model farketmez ben tüm mazalarda araştırmasını yaptım. Saturn, bimeks, gold, darty, elektroworld hepsi pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

Dyson burada pahalı. Çift isimli bir İngiliz malı daha vardı. Dyson'dan daha kötü değil ama yarı fiyatı. İsmini unuttum.

Bu arada Nilfisk tabii en iyisi.

Elektro Marla olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhakanuysal

quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

Dyson burada pahalı. Çift isimli bir İngiliz malı daha vardı. Dyson'dan daha kötü değil ama yarı fiyatı. İsmini unuttum.

Bu arada Nilfisk tabii en iyisi.

Elektro Marla olabilirmi?

morphy richards olabilirmi
  • Arkadaşlar dc32 animal pro kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. DC32 ile birlikte verilen tirbün başlık ile hem sert zeminleri (parke, fayans v.b.) hem de halıları çekmek bir sıkıntı doğrur mu daha doğrusu verimli olur mu? Cihazı yeni aldım da daha 1 sefer kullanma fırsatım oldu. Halıları çekeceğim zaman tirbün başlığın turbosunu açıyorum sert zeminlerde ise turboyu kapatarak çekiyorum. Ne diyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luee

Merhaba,

UK'de yeni bir model, DC39 görünüyor. Bununla ilgili bilgisi olan varmıdır?
    Ayrıca, getirmek istedik diyelim, kutunun büyüklük ölçülerini bilen varmıdır? Uçakla gelirken valiz verir gibi uçağa verebilirmiyiz?

Türkiye'den de bakıyorum almak için, fakat DC32 ile DC37 arasındaki farkı da öğrenemedim hala. Almışken en son model olsun isteriz, gerek varmıdır?

Tşk,
    Luee

Dün, Darty yada Media Markt'ta 1.980.-TL'ye DC 37 gördüm.
    Elemanlar kapasite olarak yetersiz olduğundan bilgi alamadım. Bir iki şey sorayım dedim, sanki izafiyet teorisini sormuşum gibi bakakaldılar.
  • türbin başlık hem sert zemin hemde halılarda kullanılabiliyor sıkıntı yok. ama başlık ağır olduğu için sert zeminlerde yönlendirme biraz zor oluyor. Asıl sert zemin aparatı körüklü başlık dedikleri dc 32 ani.pro ile verilen diğer başlık. sağa sola ve kendi ekseninde dönüş yaptığı için yerler ve hatta duvarları bile süpürmek çok kolay. Ben yetkili servisten iki yönlü aparat aldım. Kullandık hem ser hem halı için hafif ve kullanışlı.her güne bunu kullanacağız. türbin başlığı birkaç günde bir...
  • cevap için teşekkür ederim
  • Biz 1.5 yıldır kullanıyoruz. Emiş gücü hiç azalmıyor. Parçaların plastik kalitesi gayet iyi. Toz haznesini boşaltmak tek tuşla el değmeden oluyor.

Satın aldığımız yerde demo görevlisi üstüne çıkıp tepinmiş, hortumunu kopartmaya çalışmış ama becerememişti. Biz denemedik ama o derece sağlam

Evimize satın aldığımız ve parasını kuruşuna kadar hakeden nadir ürünlerden... Dyson'u kesinlikle tavsiye ederim.
  • Dc32 Carrefourda 1549 tl den 984 tl ye inmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gby -- 22 Şubat 2012; 13:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gby

Carrefourda 1549 tl den 984 tl ye inmiş.

Hangi model acaba? Birçok model satılıyor Türkiye'de..
  • dyson süpürgeyi amerikadan gelen bir arkadaşıma getirsem

1-tr de çalışırmı?
    2-gümrükden giçirirken bir sıkıntı olurmu?
    3- dc32 animal getirmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 21 Şubat 2012; 13:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

dyson süpürgeyi amerikadan gelen bir arkadaşıma getirsem

1-tr de çalışırmı?
    2-gümrükden giçirirken bir sıkıntı olurmu?
    3- dc32 animal getirmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

1-Adaptör ile 220 --> 110 v kullanmalısınız.
    2-Problem olmaz
    3-Buradan 5 yıl garantili aldınız diyelim 1200 orada 800 tl olsun. Kazanç 400 tl. Arkadaşınız 2 adet iphone alsın. Hem taşıması rahat hem satması 1150 civarına alıp 1450 ye satarsınız en kötü.
    Ürünleri kapalı kutu satacağınız için de garanti derdiniz olmaz. Dysonı da 5 yıl rahat rahat kullanırsınız bozulma korkusu olmadan..
  • Dyson DC37 ALLERGY ile DYSON DC37 ANIMAL TURBINE arasında ne fark var ?
  • dyson dc41 animal diye bir sey gördüm ebayda bu dc35 in daha gelişmişimi yoksa dc 32 nin gelişmişimi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.