Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
48 Misafir (20 Mobil) - 28 Masaüstü20 Mobil
5 sn
5.968
Cevap
217
Favori
992.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gby

Dc32 Carrefourda 1549 tl den 984 tl ye inmiş.

Allergy modelimi?
  • Onu bilmiyorum. Yazmıyordu etikettede, dc32 yazıyordu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: gby

Onu bilmiyorum. Yazmıyordu etikettede, dc32 yazıyordu sadece

teshir urunudur o, o kadar da indirim olmaz
  • Merhaba arkadaşlar bu haftasonu istanbulda bir avm ye gittim ve dc32 animal pro modelini bir magazada gordum bilgi almak icin gırdıgımde satıcı arkadaslar urunu anlatmaya basladı supurme ıslemını yaparken bıle ortamdakı havayı temızledıgını soyledıler sonra makınenın parcalarını yerden yere vurdular sonra bır arkadası geldı ve hortumunu bukup ıkı taraftan kuvvetlıce asıldılar gercekten cok sasırdım makıneye hıcbırsey olmadı bırde dedıklerı gıbı emıs gucunu kaybetmezse cok ıyı bır makıne bakmaya gırdıgım magazadan urunu alıpta cıktım :)) makıneyı 1500TL 12 taksıtle aldım sızce nasıl bır fıyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_1978

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu istanbulda bir avm ye gittim ve dc32 animal pro modelini bir magazada gordum bilgi almak icin gırdıgımde satıcı arkadaslar urunu anlatmaya basladı supurme ıslemını yaparken bıle ortamdakı havayı temızledıgını soyledıler sonra makınenın parcalarını yerden yere vurdular sonra bır arkadası geldı ve hortumunu bukup ıkı taraftan kuvvetlıce asıldılar gercekten cok sasırdım makıneye hıcbırsey olmadı bırde dedıklerı gıbı emıs gucunu kaybetmezse cok ıyı bır makıne bakmaya gırdıgım magazadan urunu alıpta cıktım :)) makıneyı 1500TL 12 taksıtle aldım sızce nasıl bır fıyat?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fiyatını bilemem ama ömürlik bir süpürge aldınız.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu istanbulda bir avm ye gittim ve dc32 animal pro modelini bir magazada gordum bilgi almak icin gırdıgımde satıcı arkadaslar urunu anlatmaya basladı supurme ıslemını yaparken bıle ortamdakı havayı temızledıgını soyledıler sonra makınenın parcalarını yerden yere vurdular sonra bır arkadası geldı ve hortumunu bukup ıkı taraftan kuvvetlıce asıldılar gercekten cok sasırdım makıneye hıcbırsey olmadı bırde dedıklerı gıbı emıs gucunu kaybetmezse cok ıyı bır makıne bakmaya gırdıgım magazadan urunu alıpta cıktım :)) makıneyı 1500TL 12 taksıtle aldım sızce nasıl bır fıyat?

hayırlı olsun bence fiyatı iyi arkadaşım bu pazar ümraniye media marketten teşhir ürününü 1400 tl ye aldı aynısını
  • dc37 de kaldı aklım ondanmı alsaydım keske??
  • quote:

dc37 de kaldı aklım ondanmı alsaydım keske??

Geçen hafta M. Markt'ta 1.980.-TL'ye görmüştüm. Reyon görevlilerinin bir halttan anladığı yok. Farklarını sordum; bu model daha iyi demenin dışında saçmaladılar. O kadar fiyat farkıyla daha iyisi olmalı zaten dedim.
  • quote:

Öncelikle süpürgeniz hayırlı olsun ama fiyat olarak bayağı pahalı almışsınız malesef..
  • Bayağı pahalı derken 1200-1300 e falanmı var bu urunden? :((
  • şu an en düşük 1400,00 taksitli alırsan 1450,00 ama yeni modeller avmlere gelmiş birkaç ay sonra fiyatlar düşer.
  • quote:

Bayağı pahalı derken 1200-1300 e falanmı var bu urunden? :((

1199 TL'ye buldum bilinen bir firmada. Ve Dyson modellerinde gerçekten çok iddialılar. Ama tek dezavantajları kendi ithatları olduğundan 2 yıl garanti veriyorlar sanırım.
  • merhaba arkadaşlar,

evde tüyleri yolunduğunda abartısız bir yastık çıkarabilecek,bir türlü kıyıp başkasına veremediğim bir kedim var. ve etrafa sürekli tüy saçıyor. sanırım dyson bana bu konuda yardımcı olabilecek gibi görünüyor.

hangi modeli,en uygun nereden alabilirim acaba? 10 gün içinde filan alıcam inşallah.

istanbul bilişimde animal pro 1200tl, allergy ise 1000tl ne dersiniz? (ama garantisi 5 değil 2 yıl?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasakli_kontes -- 2 Mart 2012; 15:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasakli_kontes

merhaba arkadaşlar,

evde tüyleri yolunduğunda abartısız bir yastık çıkarabilecek,bir türlü kıyıp başkasına veremediğim bir kedim var. ve etrafa sürekli tüy saçıyor. sanırım dyson bana bu konuda yardımcı olabilecek gibi görünüyor.

hangi modeli,en uygun nereden alabilirim acaba? 10 gün içinde filan alıcam inşallah.

istanbul bilişimde animal pro 1200tl, allergy ise 1000tl ne dersiniz? (ama garantisi 5 değil 2 yıl?)

istanbul bilişimdek, ürünler paralel ithalat ve 2 yıl garantili.
  • bugün carrefoura gezmeye gittiğimde animal dc32 modeli 1400 tl 10 taksitli idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 3 Mart 2012; 21:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

quote:

merhaba arkadaşlar,

hııımm paralel ithalat ne demek? sonuçta aynı ürün değil mi? güvenilmez mi diyorsun?

• Paralel ithalat demek, rastgele ithalatçı tarafından ithal edilen ürün demek.

Ürünün asıl ithalatçısı Hakman Ltd. aynı zamanda tek yetkili. Türkiye'deki garanti Hakman'ın ithal ettiği ürünleri için geçerli diye biliyorum. Yarın öbür karşınızda muhatap bulamayabilirsiniz. Ancak İstanbul Bilişim bu konuda üzerindeki soru işaretlerini kaldırmaya başladı. Karar sizin...
  • arkadaşlar bende dc08 modeli vardı.e bay dan filitre takımını getirtmiştim.motor ve hepa filitre birlikte 35 tl ye mal oldu.aynı servisten aldığım filitre gibi hiçbir fark yok.servisten ikisini 100 tl ye almıştım. bu arada siklon kısmınıda motor temizlemek için bir deterjan vardı onunla birgüzel yıkayıp iyice duruladım tertemiz oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

quote:

merhaba arkadaşlar,

hııımm paralel ithalat ne demek? sonuçta aynı ürün değil mi? güvenilmez mi diyorsun?

Paralel ithalat biraz riskli. Bu alanda uzman tamirci bulmak biraz zor ayrıca 3 yıl garanti farkı da az değil. Hesap yapmak gerekir.

Genelde bu tarz cihazlar kolay bozulmuyor. Sorun olmaz derseniz aradaki satış farkı fazlaysa paralel ithalat alınabilir.

Ek olarak garantisi olmasa bile cihazda max motor sorun çıkartır o da 150 gibi bir fiyata sıfırlanıyor. O yüzden uygun fiyatlı seçilebilir..

• Takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.