Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.973
Cevap
218
Favori
993.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dyson v15gm detect bu ürünü yurtdışından (ırak'tan) getirdim. Türkiyede satılmıyor. Peki bu sorunu nasıl çözebiliriz resimdeki gibi batarya %100 batarya kapanmıyor ışıkları yanıyor. Öncesinde E6 hastası vermişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samirsahir S kullanıcısına yanıt

ucuz etin yahnisi yavan olur demiş atalarımız. geçmiş olsun yapılacak hiçbir şey yok . yarı fiyatın da altına ürün alırken kar ettik sanılırsa elbet sonucu budur

• Samirsahir S kullanıcısına yanıt
    Türkiye de satılmaması onun gerçek bir Dyson olMAdığı gerçeğini değiştirmiyor.

Bundan sonra da alacağınız ürünü güvenilir yerlerden alın. Kimse hele bu çağda bir ürünü ucuza satmaz. Ucuzsa bilinki aldığınız ürün aldığınızı düşündüğünüz ürün değildir. Sadece dyson.com değil, dyson uk, dyson de, dyson nl, dyson cn, dyson pl vb vb vb hangi ülkenin dyson sitesine giderseniz gidin böyle bir model görmeyeceksiniz.

Ne yani Dyson bu guzide ürünü ırak pazarına ve kaçağa destek veren Türkiye müşterilerine özel üretti falan mı sanıyorsunuz. Tiktok vb gibi mecralarda her gördüğünüze inanmayın. Kalite asla ucuza değildir. Hayatınızda dolandırılmamak için bu felsefeyi kafanızdan çıkarmayın yeter. Olsun çakma mal ama ucuza aldım diyorsunuzdur belki diye dolandırılma noktasına parmak bastım. Çünkü aldığınız ürünün pazar değeri en fazla 2bin 3 bin tl falandır.

Doğal olarak bu başlık bir Dyson süpürge başlığı olduğu için lütfen Dyson marka hariç ürün problemlerinizi yazmayın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 1 Mayıs 2024; 16:43:19 >

• Şikayetvar’da çok sayıda olumsuz konu okudum Dyson süpürgelerde sorun yaşayıp servis deneyimini aktarabilecek olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Türkiye'de de satılıyor ayrıca. Ucuz da değil, 13-14 bin TL. "Yurt dışından ithal" diyerek satıyorlar.

• brusher B kullanıcısına yanıt
    Türkiyede satılmıyor derken herhangi bir ithalat izniyle satılmakdan bahsediyorum. Tamamen kaçak mal şeklinde giriyor ve züccaciye, 1 milyoncu hatta telefoncu gibi yerlerde satılıyor.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Sizi yalanlamak amaçlı söylemedim hocam, öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Sorun yaşayan arkadaş yazmış "Türkiye'de satılmıyor, Irak'tan aldım" şeklinde.

Yok hocam estağfurullah öyle anlamadım zaten. Bilgilendirme maksatında yazdım.

• Anneler günü muhabbetine dyson sitesinde pesin fiyatina 9 taksit 29 bine Dyson v15 Detect HEPA modelini aldim. Aslinda en ust model olan Gen5 alacaktım ama stoklarda yoktu.. gen5 ne zaman gelecegi belli degil, onu beklerkende v15 hepa stok biter diye aldim. Insallah pisman olmam. Allah utandırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam😁

Ben de stok beklemekteyim, anneler günü için tekrar kampanyalı eklerler diye takipteyim😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun. V15'in son aylardaki en iyi modelini almışsınız.

• Arkadaslar alet geldi, ben V15 Detect HEPA modelini almistim ama kutu uzerinde Absolute yazar cihaz adi SV47 diye gecer. Birde uzerine kargo etiketi yapistirmislar gormesinler diye. Cikarinda bu goruntu cikti. Resimi asagi birakiyorum. Bunlar yanlis urun mu gonderdiler acaba? Geri gondereyim mi?

Edit: Kutuyu actim hepa modelinde oldugu gibi basligi acik yesil. Dogru cihaz sanirim.

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 2 Mayıs 2024; 23:6:23 >

Hocam HEPA modelinin sapında gizli entegre toz alma başlığı olması lazım. O yoksa hepa değildir.

Bilgi için teşekkürler yarın ilk iş bakacağım.

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA Edit: Entegre toz haznesi var cihaz dogru HEPA modeli. Demek kkutusu öyleymiş.  DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA 

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 3 Mayıs 2024; 8:33:45 >

• Merhaba,

Anneler günü kampanyasından dyson gen5 prusya mavisi satın aldım(stant hediyesi ve entegre toz başlığı olduğu için tercih ettim) ancak cihazı yarım saat çalıştırdıktan sonra bir daha çalıştıramadık.Görüntülü arama sonucunda sorunun cihazda olduğunu tespit ettiler.Müşteri Hizmetleri iade alabileceklerini ya da onarıma gönderebileceğimizi iletti.Biz de müşteri hizmetlerinden onarım değil değişim istediğimizi ısrarla ilettik ama uygulamaları o şekilde değilmiş.Ürünü gönderdikten sonra inceleyeceklermiş ve duruma göre onarım ya da değişim kararı çıkacakmış.

Eğer ürünü servise onarım için gönderirsem 14 günlük koşulsuz iade süresi de geçeceği için ürünü bir daha asla iade edemeyeceğim.34 bin TL ne yazık ki az bir para değil, sıfır aldığım cihazı neredeyse hiç kullanmadan tamir ettirip kullanmak hiç istemiyorum.

Ne yapmalıyım?Ürünü iade mi edeyim yoksa onarımdan belki yeni cihazla değiştirirler diye bekleyim mi?

9 Mayıs'ta iade 14 günlük iade süresi dolacak.Dyson'da böyle bir şey yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim, büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Daha önce benzer durum yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Saygılarımla.

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt

Hocam siz gönderin, yazışmaların da kopyasını saklayım. Ürünü gönderdikten sonra tekrar onarım ya da iade değil değişim istiyorum diye yazın. Bir sorun çıkarsa THH'ne başvurursunuz ama bildiğim kadarıyla dyson'da çok onarım yok, direkt yenisini gönderecekler size.

Hocam Hepsiburada üzerinde daha ucuz suan 9 taksit . Kendi sitesinde ekstra birsey var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

Hocam Hepsiburada üzerinde daha ucuz suan 9 taksit . Kendi sitesinde ekstra birsey var mı

Ekstra bir şey derken yok, ama asıl mesele güven. Satıcı olarak Hepsiburada kendisi ise gönül rahatlığı ile alınabilir. Eğer 3.taraf satıcılar ucuza satıyosa ise istediği kadar daha ucuza versin almam. Sadece bu cihaz için değil internetten ne alırsam alayım ya markanın kendisi, yada sitenin kendisi satıcısı olacak.

32.500₺ Suan

• Arkadaşlar bizde v8 ve v11 var dolayısıyla 2 adet motorbar başlık var fakat bana fluffy sert zemin başlığı lazım eğer takas etmek isteyen olursa fluffy başlık ile(v11 veya v8 ile uyumlu sanırım aynısı oluyor) motorbar’ı takaslayabiliriz

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.