< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (295. sayfa)
-
-
5 bin liralardayken pahalı demeyip v15 i yapıştıranlar süper karlı çıktı
biz 16 dan yakalayabildik
şu an 25 ve üzeri vermek aşırı geliyor.
bu paralara da peynir ekmek gibi satıldığını sanmıyorum çünkü eskiden stoğa girer girmez 1 günde biterdi.
şu an sürekli indirim mail ları geliyor.
bence hala en f/p ürünü v8 dir.
-
V15 hiç 5 bin lira oldu mu bilmiyorum ama ben ilk dyson aldığımda V10 için 4500 civarı ödemiştim ve o zaman V11 yanılmıyorsam 6 bin liraydı, V15 henüz yoktu. 2019 veya 2020 olması lazım.
V15 Mart 2021'de çıkmış, dediğiniz fiyatlardan çıkmış olması zor, belki yanlış hatırlıyorsunuz. Ben 2022 Nisan ayında 16 Bin TL'ye almıştım, o zamanın yaklaşık 1000 USD'si. Şu an dolar kurunun 34.5 olduğunu düşünürsek, aslında fiyatı çok da artmamış, bizim gelirimiz reel olarak düşmüş.
-
Haklısınız, olabilir, o ara en üst seviye 5 binli rakamlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam v15 total clean 750 dolar şuan ayrıca sizin aldığınız aksuarları model değildi muhtemelen şuan fiyat olarak dip fiyat diyebiliriz 2 gün önce hb visa için 1000 TL daha düştü ama 9 taksit vermedi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aldığım extra diye bir peketti hocam, muhtemelen 1-2 ay satışa sunuldu, bir daha görmedim. Aklınıza gelebilecek bütün aksesuarlara ilaveten ikinci batarya, stand ve artık V15 ile sunulmayan entegre toz başlığı vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vardali
Evet hocam v15 total clean 750 dolar şuan ayrıca sizin aldığınız aksuarları model değildi muhtemelen şuan fiyat olarak dip fiyat diyebiliriz 2 gün önce hb visa için 1000 TL daha düştü ama 9 taksit vermedi banaHepsiburada world card var mıydı acaba, onada 9 taksit vermedi mi?
-
v15 total clean, v15s detect submarine ve gen5 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? en ucuz nasıl alabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dyson v12 ilk çıktığında 6K fiyatına almıştım. O zamanda bu süpürge stok sıkıntısı vardı. Süpürgeden aşırı memnunum. Dirsek hariç (bizim hatamız) hiç kırılan parçası olmadı 3 yıldır. Pil ise halen çok iyi durumda.
Bu kadar memnunken geçtiğimiz ay birisine hediye olarak Dyson V10 aldım sitesinden. Gelen ürün hatalıydı ve haznesi kilitlenip açılmıyordu. Malum iade süreci başlattım.
Sonrasında param hesaba yansıyınca gittim V15 Total Clean paketini aldım 10 bin daha vererek. Süpürge 3. gününde cortladı. Hazne kısmındaki silikon kırmızı halka çıktı. Sonra görüntülü görüşme ile bize destek oldular. 3 tane hazne gönderdiler ne hikmetse ve hiç biri de V15'e ait değil. Bu süreçten çok usandım ve tümünü iade ederek Dyson defterini kapattım.
-
şanssızlık olmuş, dyson ingilterenin haberi olsa bunları yaşamazdınız eminim
bizde daha yerleşmedi pro müşteri memnuniyeti hizmeti.
-
V12 modelini dün teslim aldım. Batarya ile ilgili tam net bir bilgi bulamadım. Şarj aleti sürekli prize takılı her çalıştırmadan sonra (2 dakika bile olsa) şarja takmak mı gerekiyor. Yoksa şarj aletini prizden çekip pil bitmeden şarja takmamak mı lazım. En sağlıklısı hangisi ?
Kimi kullancıların bataryası 1 sene de biterken kimisi 3 sene kullanıyor neye göre değişiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 3 Aralık 2024; 22:38:55 >
2 yıldır sürekli şarjda her gün aktif kullanıyoruz. Süpürme işlemi bitince de( bataryanın %80-90ini) kullandığım zamanlar hariç) direk şarja takıyoruz. ( Kullanma kılavuzunda biraz pil soğusun öyle takın gibi birşey yazıyordu)
İlk başlarda pil süresi eko modda 55dk yazıyordu diye hatırlıyorum, bugünlerde 50dk ile başlıyor. Sert zeminleri Eko modda, halıları orta modda çekiyoruz.
İyi günlerde kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 4 Aralık 2024; 0:0:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3-4 senede biten Dyson bataryası görmedim ve duymadım.
Benim V11'i alalı 5 seneyi geçti. Halen orta modda (evde pek halı yok) makineyi kullanmaya başlayınca 50 küsür dakikaları gösteriyor.
Bir dakika kullansam bile şarj yatağına takarım. Sadece batarya ısınmışsa şarja takmamaya özen gösterin. Örneğin 40-50 dakika kullanınca ya da turbo modda kullanınca batarya ısınıyor. İşte bu durumda şarja takmayıp bir saat kadar bataryanın soğumasını bekleyin. Bunun dışında istediğiniz gibi kullanın.
Benim batarya bu kullanımla tahminen 6-7 sene daha rahat gider. Zamanla kayıp olsa bile bir bu kadar daha kullanırım gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: celebicHocam 3-4 senede biten Dyson bataryası görmedim ve duymadım.
Benim V11'i alalı 5 seneyi geçti. Halen orta modda (evde pek halı yok) makineyi kullanmaya başlayınca 50 küsür dakikaları gösteriyor.
Bir dakika kullansam bile şarj yatağına takarım. Sadece batarya ısınmışsa şarja takmamaya özen gösterin. Örneğin 40-50 dakika kullanınca ya da turbo modda kullanınca batarya ısınıyor. İşte bu durumda şarja takmayıp bir saat kadar bataryanın soğumasını bekleyin. Bunun dışında istediğiniz gibi kullanın.
Benim batarya bu kullanımla tahminen 6-7 sene daha rahat gider. Zamanla kayıp olsa bile bir bu kadar daha kullanırım gibime geliyor.
Şikayetlerde çok görmüştüm hemen bataryası bitip şikayet edenleri. Sizi görünce motive oldum.
O zaman cihazın ısındığı zamanlar haricinde sürekli şarj cihazı prize takılıyken şarja koymak en doğrusu teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 4 Aralık 2024; 19:25:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben sıcak sıcak takıyordum. Bir de gövdeyi ne ile temizliyorsunuz? Kitapçıkta fırçalı aparat ile temizleyin diyor ama youtube videolarında millet bezle temizliyor. Bez ile temizleyince kalan toz parçacıkları metal delikleri tıkayıp performansı düşürmez mi? Ben saç kurutma makinesi ile soğuk modda üfleterek kalan tozları temizliyorum? Doğru mu yapıyorum acaba?
Hocam hem benim cimriliğim hem de hanımın "yine gereksiz ne aldın" baskısı yüzünden alamadığım linkteki alet bence temizlik için çok güzel.
Bende aynı zamanda kablolu Dyson süpürge var. Onu ve kablosuzu bir kaç kere oto lastikçide basınçlı hava ile temizlemiştim. Süper temizlik oluyor. Hele ki siklonlara basınçlı havayı vurunca ortalığı sis kaplıyor resmen. İki kere götürmüştüm sonra lastikçi bir daha bunlarla bana gelme dedi :)
Linkteki alet bu iş için ideal. Burada çok pahalı ama TEMU veya Ali'de %60 vergiye rağmen daha hesaplı. Bunu alırsanız gövde ve filtre temizliğini açık havada yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolasın hocam. Aynı kafadayız. Ben de bu şekilde temizleme taraftarıyım. Balkona çıkıp saç kurutma makinesi ile temizliyorum. Böyle devam edeyim en iyisi. Müsrüflüğün lüzumu yok herhalde galiba sanursam :) Hey gidi hey. Ne izlerdik ya yedi numarayı özledik o günleri.
Arkadaşlar gen5 almayı düşünüyorum. Tetik olayı yüzünden eşim v15 istemiyor. V12 aslında daha hafif o yüzden daha çok hoşumuza gitti ama gen5 ile arasında 5bin tl fark var ve çekiş gücü kâğıt üzerinde daha iyi. Bir de tabi daha yeni güncel bir cihaz. Siz ne önerirsiniz?
Merhabalar,
İlk kez alacağız Dyson cihazları inceliyorum.
V15'in kaç tane modeli var farklarını anlamak mümkün değil. V15 detect, v15 detect hepa, v15 detect total clean arasındaki farkı çözemedim. hepsi de aynı isimde. bir iki başlık farkı var sanırım ama başka fark var mı?
Aralarında pek bir fiyat farkı da yok. Bir şekilde hangisinin mantıklı olduğunu anlamak istiyorum ama bulamıyorum.
v12 slim olan model de sadece ağırlık avantajı var ama eksiklerine rağmen fiyatı aynı yerde.
Bunları bilen ve kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?
Şu anda en f/p dyson ürünü hangisidir?
-
parası uyarsa v15 - pahalı gelirse v11 alın. v12 alırsanız pişman olursunuz. v15 versiyonları arasında aparat ve başlık adedi-çeşidi farkları var, başka fark yoktur. fiyatlarının yakın oluşundan da belli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X