< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (294. sayfa)
-
-
Hocam v12 ve v15 arasında bin tl fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabikide v15 tercih etmelisiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V15 Total Clean indirime girer mi arkadaşlar, almayı düşünüyoruz ?
-
Merhabalar ilk kablosuz supurgemizi aldık, dyson v15 total clean. Süpürgenin çalışmasında hiçbir sorun yok fakat bir şey dikkatimi çekti, süpürge durur durmaz filtre kısmından"LINGG" diye bir ses çıkıyor ve makine hafif titreme yapıyor, normal mi değil mi bilemedim, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 ay içerisinde gen5 prusya mavisi/ bakır alan var mı? Yorumlarda gördümde, halı başlığının top şeklindeki tekerlek kısmı gri renkteydi. Varsa size gelen başlıkta bu şekilde mi?
-
Selamlar,
v15s Submarine ve Gen5 modelini HB kuponu sayesinde 4000 TL ucuza alabiliyorum ama normal V15'e göre kozmetik ve diğer sorunları daha fazlaymış sanırım bu makinelerin.
Elektronikte bu konularda şans faktörü de önemli tabi ama siz ne önerirsiniz gene de alınır mı bu iki model?
Bir de Philips Aqua Trio 9000 kafa karıştırıyor. Başlıktaki mesajlara baktığımda parça tedarik sıkıntıları gördüm fazlaca. Philips'te nasıldır bu durum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryshal -- 12 Kasım 2024; 12:12:19 > -
Bende aynı kararsızlığı yaşadım ama v15 total clean beklemeye karar verdim bir kupon olur belki diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gen 5 mobilya altı adaptörünü nereden temin edebiliriz?Mor renk ge5 lerin içerisinden çıkmıyor.
-
Almayı düşünenler için V15 total clean şu an uygun fiyatlı, bir daha zor bulunur.
-
v15s submarine media markt kupon indirimiyle 27 bine geliyor .evde çoğu yer halı olduğu için paspas ne kadar kullanırız bilmiyorum ama fiyat cazip mi sizce
-
hangi site fiyat nedir hocam
-
Hem kendi sitesinde hem HB'de 26 Bin.
-
Submarine modeli teknik olarak tamamen aynı mı total cleanle? Parçalar ve ıslak yıkamayı saymazsak yani. Yoksa teknik olarak da mı daha üstün submarine bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla donanım olarak aynı, sadece yazılımı farklı. Yani Submarine başlığı normal V15 ile çalışmaz.
-
Akakçeye göre uzun zamandır o fiyatta gösteriyor
-
Ben şöyle gördüm akakçe'de. Uzun zamandır dyson kullanan ve takip eden biri olarak söylüyorum, fiyat bir yana, bu kadar çok aksesuarlı paket her zaman bulunmaz.
-
Total Clean sipariş verdim, memnun kalırız umarım sıkıntı çıkarmaz.
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim tekrar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CryshalTotal Clean sipariş verdim, memnun kalırız umarım sıkıntı çıkarmaz.
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim tekrar.
hayırlı olsun hocam submarine veya absolute neden düşünmediniz?
-
Teşekkür ederim. Submarine çok kullanışlı değil yorumları daha fazlaydı. Absoluteda da 4 aksesuar vardı, total cleande 8 var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X