Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.967
Cevap
217
Favori
992.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson V10 sitesinde 9 taksit 15.000 TL. Bu cihaz alınır mı. ?

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

Alınır hocam.

Bu arada yer silme işi de düşünüyorsanız eğer Philips ıslak & kuru şarjlı süpürgeyi de inceleyin, yorumları okuyun. Bunun dışında V10'dan çok memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ben hali hazırda V12 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Bunda lazer başlık yok. Hediye alacağım.

Ben de var memnunum. Bir de lazer başlık aldım. Mis gibi şimdilik tetik olayı sorun çıkarmazsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hediye olduğu için bir şey demiyorum ama kendinize olsa sonradan takılan Çin malı ucuz lazer başlıklar var, onlardan alıp takın derdim. Sonuçta lazer size zemindeki tozları gösteriyor. Bir ara alıp takayım diye düşündüm sonra gerek yok dedim.

• selamlar servis konusu çok kafama takılıyor ama eşim çok istiyor dyson kablosuz süpürgeyi.Sayfaları geriye doğru bayağı okudum genel intiva v12 nin malzeme kalitesinden pek memnun kalınmamış v15 modellerinde tetik ve yedek parça sorunu olduğu yazılmış genel olarak v11 için hep iyi yorumlar gördüm ancak internette v11 modelinin total clean modeli pek satılmıor satan yerler ise bilindik satıcılar değil bilindik satıcılar advance modeli satıyor onunda aparatları kısılmış gibi görünüyor şu an hali hazırda bimde satılan heifer modeli var tek başlık ile kullanıyoruz ama bunu da tek başlıkla kullansak verim alır mıyım kararsız kaldım ne dersiniz v11 advanced modeli 18 bin tl ye satılıyor bu rakamların üstüne de çıkmak istemiyorum.Dün samsung modellerini gördüm temizlemesi falan hoşuma gitti ama dyson teknolojiisi bunda yok değmez diyende çok.Fikirlerinizi alabilir miyim v11 advanced işimi görür mü

• xweser X kullanıcısına yanıt

Bütün soru işaretlerim zaten o yöndeydi. İnşallah sıkıntı çıkarmaz.

• celebic kullanıcısına yanıt

V10 Doğum günü hediyesi aldım. Ben hali hazırda V12 kullanıcısıyım. İlk çıktığında aldım ve 3 yıl oldu.

Süpürgenin haznesi dar. Onun haricinde çok hafif ve gayet te iyi çekiyor. Daha pil sorunu ile karşılaşmadım. Aktif olarak kullandığım tek süpürge. Buraları okuyorum ve pil, kırılma vs. yani bunların hiç birini yaşamadım.

Lazer olayına gelecek olursak çok müthiş bir başlık. Benim için olmazsa olmazlardan. Hediyenin sahibi de o başlığı kendi alır artık. :) Fiyat baya yüksek geldi.

• Güncel mevcut dyson sitesindeki kampanya ve kutu içeriklerine göre alınası model şu an için hangisidir ?

https://www.dyson.com.tr/products/cord-free

• *KFY* kullanıcısına yanıt

V15 Total Clean.

• Teşekkürler. Birkaç aydır araştırma bütçe ayarlama aşamasındaydım peşin fiyatına 9 taksit Total Clean aldım şimdi. Hayırlısı.

• Anneme v10 almayı düşünüyorum ama kanepe yatak süpürmek için mini motor head istiyor kutuda yokmuş sanırım bu başka kombinasyon mu bakmalıyız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cebimdeyken telefondaki aliexpress uygulaması açılıp v10 v11 çalıştırma düğmesinden sipariş vermişim. tetik şeklinde olan, kırmızı düğmeli anahtar. kargoya verildi mailini görünce fark ettim, iade edemedim. lazım olan varsa gelişinden daha uyguna bırakırım. benim için tamamen gereksiz bir şey.

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA
  • Özel mesajlar gelmiş ama mesaj olarak dönüş yapamıyorum. DH izin vermiyor. Belki çok yazışmam yok diyedir, sebebini bilmiyorum.

0537 335 15 08 bu numaramdan ulasabilirseniz sevinirim. WhatsApp'tan da yazabilirsiniz. Her zaman telefona bakamıyorum işimden dolayı.

• Dyson üzerinden vermiş olduğum V10 toz haznesi açılmadığı için iade ettim. Ürünü de hediye almıştım. Bendeki şansa bak.

• Trendyol Dyson Türkiye satıcılı v10 absolute tüm ekipmanlı model 15.899 9 taksit 👍

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde V10 total clean 15.000

• brusher B kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim absolute daha dolu paketi hocam. 2 aparatı fazla ve bir tane aparat en önemlilerinden mini motor head

• Merhabalar. Yeni dyson v15 modelini satın aldım. Fakat bir sorunum var, oto modda halıya yapışıyor. İleriye geriye gitmiyor çok yoruyor. Halı başlığının önünde yer alan artı ve eksi konumunu eksiye getirdim değişen bir şey olmadı. Eko modda biraz daha rahat ama çekim gücü düşük oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luttarte kullanıcısına yanıt
    Özellikle - moda getirildiğinde halıya yapışma gibi bir şey çok olmamıştır çıktığından beri. Halınızın yapısı hafif ve aşırı tüylü mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.