< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 23 Ağustos 2024; 23:54:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (290. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nasıl yani?
Eski süpürge sizde mi kalıyordu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam eski kablolu Dyson bizde kaldı ve halen temizlikçi bayan geldiğinde kullanıyor.
O iskonto olmasa pek alacak gibi değildim. Eski süpürgenin seri numarasi gözüken bir fotosunun istediler. Gönderdim ve indirim kodu geldi. O kod sadece V10 için geçerliydi. Bende V11 almak istiyordum ama kabul etmediler. Şansımı denemeyi istedim. V11'i sepete attım ve kod çalıştı. Ödemeyi yaptım ve ertesi gün aradılar iptal edin diye. Epey münakaşa oldu ama sonunda hem V11'i aldım hem de eski Dyson bende kaldı.
Sonradan hatırladım. O tarihlerde millet eşin dostun Dyson süpürgesinin seri numarasını almaya çalışıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 24 Ağustos 2024; 12:45:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dyson emekli süpürgeyi fiziken alsa, hurdaya verecek ve hepsi kırılıp çöp olacak. almaması daha doğru evet ama, en mantıklı yöntem şu: "gövdedeki barkod etiketini sökün zarf içinde bize gönderin" deseydi en doğrusu olurdu . o zaman hiç kimse kendinde emekli cihaz olmadığı halde varmış gibi davranamaz. ve kimse, kodu kullanılmış eski cihazını da kullanılmamış gibi satamazdı.
-
Kaç yıl sonra makineyi emekliye ayırıp kod veriyor?
Sizde V11 neden olmaz diyordu daha üst model mi almak zorunluydu?
Hocam o kampanya zaten bir daha hiç olmadı. Belli modeller için emekli Dyson kampanyası vardı.
İndirim kodu sadece V10 için geçerliydi. O tarihte en üst model V11'di. Benden sonra sistem açığını kapattılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 24 Ağustos 2024; 18:43:58 >
Doğrudur , bayağı olmuş.
Evet hocam, V11'i ilk çıktığımda almıştım. 2019 yılı olması lazım.
Aldığımda hanım serzenişte bulunmuştu çok pahalı diye. Bugün gibi hatırlıyorum 3.750 liraydı. Hatta yanında floor dock hediye etmişlerdi. Onu da burada bir arkadaşa satmıştım :)
Parasını bu kadar çıkaran ürün sayılıdır benim için. Batarya 2 sene sonra pert olur diyenler çıkmıştı bu başlıkta. Neredeyse ilk günkü gibi performans alıyorum bataryadan.
TEMU'dan 2 tane filtre ve mop başlık sipariş verdim. Çakma filtre ama sıkıntı olmadı. Mop başlık istediğim gibi çıkmadı. İleri geri hareket yapınca yerde su damlası kalıyor. Bu nedenle iadeye göndereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence de parasını çıkarmış.
Dyson v15 almayı düşünüyorumda. İçinden heralde yatak ve koltuk başlığı çıkmıyormuş. (Anti-tangle mini motorhead)Bu başlıksız nasıl süpürebilirim almak şart mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 24 Ağustos 2024; 20:59:20 > -
Dyson v15 mini motorhead nereden temin edebilirim 5 bin lira sitelerde. Dyson sitesinde 2 bin lira olan şey. Bu farki vercegime v15s ıslak mı alsam?
Arkadaşlar daha bir aylık v15 gaj guj ediyor. Daha önce başına gelen var mı
Video:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şu üründe geçerli 5000tl hediye çekim var ilgilenen olursa özelden iletişime geçebilir
www.dyson.com.tr
Dyson Gen5detect™ Absolute (Prusya mavisi/Bakır)https://www.dyson.com.tr/dyson-gen5detect-mavi-bakir
V15 Detect için Dyson sitesinde mobilya altı adaptör arıyorum, onun yerine up-top adaptör koymuşlar.
Mobilya altı adaptör için sadece V10 ve V8 ile uyumlu yazıyor.
www.dyson.com.tr
Mobilya altı adaptörühttps://www.dyson.com.tr/products/cord-free/kablosuz-supurge-aksesuarlari/low-reach-adaptor-970790-01
V15 uyumlu mobilya altı adaptör getirmeyi bıraktılar mı? Nasıl bulabiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinots -- 19 Eylül 2024; 8:16:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Var mı bilmiyorum ama Temu'ya bakın.
Yeni yasadan sonra siparişler 1 haftada gelmeye başladı. %60 vergiye rağmen halen oradan çok ucuza ürünler bulunabiliyor.
Hocam v11 de de tetkik bas bırak mı? Yoksa kendinden kilitli mi?
Evet hocam bas & bırak şeklinde çalışıyor ama bildiğim kadarıyla tetik sabitleme aparatı satılıyor.
Eğer parmağınızı yormayacak ise orijinal haliyle kullanın ama sürekli tetiğe basmak sıkıntı ise bahsettiğim aparat işinizi görür.
Dyson tetikle kullanımın şarjlı kullanma süresine etki edeceğini düşünüyor.
Tetik sorunu yaşadınız mı hiç? Bende de v10 var. Bazen kapanıyor, bir daha basıyorum. Dediğin tetik mekanizması da var ama bazen algılamıyor. Tetikle ilgili çok sorun okudum. İnş sorun yaşamayız.
Hocam V10'larda tetik sorunu okumadım ama olabilir. Garanti süresi bitmeden halledin bence.
Dur bakalım hocam. Biraz kullanayım. Sorun oluşursa veririm. Ama şikayetvar da var tetik şikayetleri. Peki sen mekanizma kullanıyor musun yoksa normal şekilde mi kullanıyorsun tetiği?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X