Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.968
Cevap
218
Favori
992.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ana gövde olması lazım. Önce sert olan sonra yumuşak olan. Kimse paylaşmaz ise akşam evde foto çeker atarım. Sen bir dene bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Toz kutusuna takılacak sanırım. Bi fotoğraf atarsanız sevinirim.

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDAamazon
    BellaGesundheit Dyson V12 Detect Slim Elektrikli Süpürge Parçası Aksesuarı için Toz Kabı Üstten Sabit Conta Halkası Yedek
    https://www.amazon.com.tr/BellaGesundheit-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge-Par%C3%A7as%C4%B1-Aksesuar%C4%B1/dp/B0BNKJ7N8T

• karacayali K kullanıcısına yanıt
    Evet doğru, toz kutusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

arkadaşlar emekli annem v8 i teknosa dan alarak bizde dyson ailesine katıldık.bütcemiz paramız buna yetti. aldıkdan sonra bazı şeyleri sormak icin teknosa ya gittiğimizde dedilerki bu makina ve tüm dyson modellerinde süpürgeyi ileri geri değil sadece ileri doğru süpürmelisiniz yoksa bozulur dedi. alırken hiç böyle bişey söylememişti. biz anadolu da oturuyoruz ve evimizin her yeri halı hatta bazı odalar halıflex. düz sert zeminlerde güzel gidiyorda halı olan yerlerde geriye cekerken makina zorlandığı ve farklı ses cıkarttığı belli.

siz evlerinizde nasıl kullanıyorsunuz sadece ileriye doğru dolana dolanamı temizlik yapıyorsunuz? bu cok zor bişey ve bazı evin noktalarında imkansız bile. cok yeniyiz tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar.

• arkadaşlar şeffaf toz birikme haznesi makinadan ayırdıkdan sonra su altında yıkana biliyor mu?

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Evet yıkanabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Standart süpürgeler zemindeki pisliği sadece emme gücü ile haznesine çeker. Dyson ve benzeri başlığı içinde motorlu silindir fırçası olan makinelerin ise esas mantığı bu rulo yerdeki partikülün hazneye gitmesini kolaylaştırmak.

Bu sebeple özellikle sert zeminde bir geçtiği yerden bir daha geçmeye gerek kalmayacak şekilde net bir temizlik yapması.

Başlık içinde ayrıca motorlar var ve bu ruloları tek yönlü döndürüyorlar. Tabikide başlığı ters yönde(kendimize doğru çekmek) bu motora az veya çok zararlı.

Süpürürken bir süpürdüğün yerden bir daha geçmemek(kir kalmadıysa) en mantıklısı bunun yapılamadığı durumlarda da kendimize doğru çekerken yere bastırmazsak olası zarar minimal olur.
    Ben bugüne kadar başlığı zeminde geriye çektiği için başlık içindeki motoru bozan, zorlayan, yakanı duymadım.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

peki siz evinizde siz veya yenge tek yönlümü süpürüyorsunuz hocam? geriye cekerken elinizi tetikden cekiyor veya ucunu kaldırıyormusunuz?

Ev geniş ve mobilya yerleşimleri ferah hocam. Sert zeminde ben tarama yöntemiyle dikine parkelerde geziniyorum. Sonra u dönüşü yapıp diğer parke sırasın. Halılarda da bir köşeden başlayıp önce kenarda gezinip halının merkezine doğru tek tur yapıyorum.

Muhakkak geri çektiğimiz anlar sıkça oluyordur. Özellikle halıda geri çekerken biraz havaya kaldırıyoruzdur başlığı. Şöyle yerden ayırmadan yükünü bırakmayacak kadar destekleseniz bile yeter geri çekerken.

Ama dediğim gibi geri çektiği için ben ne başlığı kırılan duydum ne de başlık motoru bozulan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 28 Temmuz 2024; 13:20:54 >

peki son sorum. belki sacma gelebilir ama bunlar bizim icin onemli bilgiler. bi kac video izledim. makinanın eco modu yeterli olucaktır diyor herkes. hatta turbo da halıları yolarsınız demiş birisi. ama turbo nun performansı mukkemel geldi. ama 15 dk gidiyor sadece. siz nasıl kullanmamızı tavsiye edersiniz?

• Arkadaşlar merhaba, evimde yaklaşık 10 sendir DC52 modelini kullanıyorum ve şimdiye kadarda çok şükür hiç bir problem yaşamadım, emekli anne babamda adam gibi bir süpürge almak istiyorlar, onlarında benimde tercihimiz kablolu almak.

Ben konuyu uzun zamandır takip etmiyorum kablolu tarafında annemlerin işini görebilecek kablolu olarak tavsiye edebileceğiniz hangi modeller var şuanda?

Hayatımda 1 kere bile turbo kullanmadım. Halıları auto modda kullandım. Halıya göre kendisi ayarladı çekim gücünü. Sert zeminlerde de hep eko mod kullandım. Alacağınız ürünün başlığı ışıklı. Deneyin. Eko modda sert zeminde 1 metre sürün sonra ışığı sürdüğünüz bölgeye tutun. Göreceksiniz hiçbir pislik kalmamış.

ısıklı model degil hocam v8 giriş paketi satın aldık. bütcemiz buna yetti.

• Dyson eski çalışır süpürgenizi alıp listede belirtilen yeni Dyson için %35 indirim sağlıyormu?.

Bir zamanlarda bu kampanyaya yapıyorlardı ama süpürgeyle almıyorlardı. Eski süpürgenin seri numarası yetiyordu. Bu şekilde v11 almıştım 4 yıl önce.

Bence iyi fırsat. Eski Dyson süpürgesi olanlar faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 5 Ağustos 2024; 17:35:12 >

• celebic kullanıcısına yanıt

Dyson uygulamasında göremedim

Nerede var bu kampanya

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • finitura F kullanıcısına yanıt

Hocam mail olarak gelmişti ama silmişim. İsterseniz çağrı merkezi i arayıp bilgi alabilirsiniz.

0850 532 1144

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson v15 Süpürgemi kauçuk kısmının yırtıldığı ve hava kaçırdığı için garantiye göndermiştim yeni cihaz gönderilmesini beklerken “ 2000 - Yapılan incelemeler sonucunda, , cihazda CYCLONE SOYULMASI KAYNAKLI HAVA KAÇAĞI sorunu görülmüştür. CYCLONE değiştirilerek sorun giderilmiştir. Genel bakım ve temizliği yapılmıştır. Son testlerden başarıyla geçmiştir”şeklinde bir açıklama yapılmış.

Bu durum başına gelen var mı? Tekrar aynı durum yaşanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

peki son sorum. belki sacma gelebilir ama bunlar bizim icin onemli bilgiler. bi kac video izledim. makinanın eco modu yeterli olucaktır diyor herkes. hatta turbo da halıları yolarsınız demiş birisi. ama turbo nun performansı mukkemel geldi. ama 15 dk gidiyor sadece. siz nasıl kullanmamızı tavsiye edersiniz?

buradaki yorumlara pek aldanma. gözle görünmeyen mikroplar var. zaten gen5 detect modeli ultra ince partiküllerin yüzde 99nu hapseder diye bir vaadi var. ama turbo modda. turbo modun dayanma süresi 7 dakika. eco modda zaten tüm dikey süpürgeler temizliyor. sırf eco mod kullanmak için gen5 detect almak çok manasız. dyson boşuna koymuş o modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 9 Ağustos 2024; 10:22:1 >
     DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDAevdeki teknolojiyoutube
    #dikey #miele #miele iki dikey süpürge çekim güçleri ilgili diğer videolarım yarın yayınlanacak
    https://www.youtube.com/watch?v=8x44Fwgfl8s
  • arkadaslar benim dyson v15 daha bir aylik ve bataryasi cihaza tam oturmadigindan gaj guj ediyor. daha once basina gelen var mi

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.