Ben orijinal haliyle kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (291. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anladım hocam. Ben de orijinal haline geçeyim. Bu tetik mekanizması mı iyi gelmedi acaba makineye?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendimi de yanıtlamış olayım. Dyson web sitesine mobilya altı adaptör tekrar gelmiş.
Ancak o kadar para alıp kargolamayı korunaksız şekilde doğrudan ürün kutusu ile yapmaları can sıkıcı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dikey süpürge arayışındayım. Diğer markalara baktım ama hep bir sorun. Dyson almayı düşünüyorum artık. V8 fiyat olarak iyi bir seviyede benim için. V10-V11 yaklaşık aynı bantta. Lazer başlık sebebiyle de V12 düşündüm ama 24K civarı fiyatı var. Günlük temizlik için hangi model avantajlı olur. Çok başlık olsun gibi derdim yok ama lazer başlık temizlikte fark yaratıyor deniyor. Yorum yaparsanız sevinirim.
-
Ben de v10 var. Ayrıca laser başlık aldım. Çünkü içindem sert zemin başlığı çıkmıyor. Memnunum.
Bende geçen yıl başında çok araştırma yaptım. Burada arkadaşlar v11 i çok övdüler. Bende v11 annem ve bana almıştım. Çok memnunuz Şuana kadar. Arkadaşım v12 aldı boru girişinden kırıldı, 2 ay boru beklediler. Biz hala devam. Total Pack vardı o zamanlar bütün başlıkların olduğu çok iyiydi.
Lazer başlıklar hepsine uyumlu olması lazım bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kullanımla alakalı bence. Özellikle kaldırırken borudan tutup kaldırmak lazım. Cihazdan tutup kaldırırsan yük boru ile cihaz birleşim yerine biniyor ve özellikle oradan sorun yaşayan çok oluyor. Hanıma da söyledim. O da işi bittikten sonra ya da süpürmek için bir odadan diğer odaya götürürken tutarak götürüyor. Dikkat edilmesi lazım. Ayrıca Dyson Türkiye maalesef servis hizmeti çok kötü. Umarım işimiz düşmez. Şu reklama verdikleri parayı servis hizmetine verseler keşke.
-
180 yerine tenzilatlı 200 tl
Hahahaha... :)
Hocam ben ona dikkat bile etmemiştim Daysın şeklinde gördükten sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan kaça bulunabiliyor en ucuz bu başlık. Ben baktım 5 civarıydı. V10 fiyatına bunu ekleyince v12 alınabiliyor sanırım
-
www.dyson.com.tr
Fluffy Optic™ temizleme başlığıhttps://www.dyson.com.tr/fluffy-optic-temizleme-basligi-972522-02
Optik başlık ile v12 ye yaklşıyorsa v12 mantıklı olur ama v12 nin haznesi küçükdü galiba.
Sadece size özel
4.000 TL fiyat avantajı.
Dyson.com.tr’den gerçekleştireceğiniz Dyson Gen5detect™ Absolute veya Dyson V15s Detect Submarine™ satın alımında geçerli 4.000 TL fiyat avantajından faydalanmak için, Satın Al butonunu tıklayarak ürünü sepetinize ekleyebilir ve aşağıdaki size özel tek kullanımlık kodu “indirim kodu” alanına girerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.¹
Size özel tek kullanımlık indirim kodu
31 Ekim 2024 saat 16.59'a kadar
Dyson.com.tr’de geçerlidir.¹
DYSONEKIMW7UU4VBTEHZZ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dyson v15 için ayaklı stand kullanan var mı?
-
Ben v10 için kullanıyorum. Orijinal olan değil ama çok memnunum.
Selamlar hocam, ben de daha 1 hafta önce V10 aldım Dyson'dan. Tetik sadece 1 kere, 10 sene boyunca bastım bastım çalışmadı. Basınca normal çalışır gibi batarya çubukları gözüküyor ama motor çalışmıyordu. Tıkanıklık veya filtre uyarısı da yoktu cihaz zaten 1 günlüktü. Sizin sorun tekrar ediyor mu? Daha kötüye gitti mi?
-
Selam hocam. Nadirde olsa ilk çalıştırmada stop ediyor. İkinci çalıştırmada normale dönüyor. Bu tetik olayı sıkıntılı bence. Bununla ilgili çokça şikayet var. Umarım sorun yaşamayız garanti süresinden sonra. v12 ve Gen5 de tetik olayı yok. Ama işte v12 hazne küçük Gen5 de ağırdı. Zaten ben aldığımda Gen5 yoktu. Velhasıl dyson servis konusunda da çok sorunlu imiş. Bu kadar reklam yapmak yerine servis işlemlerimi iyileşirse. Yedek parçaların da çoğu stoğunda yok. Berbat bir Türklye distribütörü var. Ama ürün kesinlikle hayatımı kolaylaştırdı. Evde robot da var. Kullanmıyorum artık onu.
Çok şans işi bu tetik. 2019 da aldığım v11 hala kendi tetiği. 2021 de garanti bitince aliexpressden güçlendirilmiş tetik aldım ha kırıldı kırılacak diye. 3 yıldır çekmecede duruyor :D
"DYSON Cinetic Big Ball Absolute 2 Kablolu Elektrik Süpürgesi" almayı düşünüyorum arkadaşlar. Tavsiye edermisiniz? Evde ev tozlarına alejisi olan oğlum için düşünüyorum. Aynı fiyata daha iyisi yada düşük fiyatlı mudaili varsa tavsiyelerini bekliyorum.
-
Her fişli elektrik süpürgesi zulüm olduğu gibi bu da bir zulüm. Hiçbir espirisi yok. Kalas gibi birşey. Fırçalı başlığı motorlu değil, hava emiş gücü ile dönüyor fırçası. Orta ve uzun tüylü halılarda dönemiyor. Makinenin genel olarak da emiş gücü iyi değil. Daha az emiş gücü ile bataryalı modeller motorlu başlıkları sebebiyle kat kat daha iyi temizlik yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X