mediamarkt'da mini motorhead başlık ve yedek bataryalı 8.200'e varmış.Bakmak aklıma gelmemişti keşke baksaydım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 4 Kasım 2022; 17:8:54 > |
Dyson v10 7999 tl , hepsiburada (2. sayfa)
-
-
Bende alabilirim böyle bişey ihtiyaç araba falanda temizlenir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mediamarkta kutu içeriğinde yedek batarya görünmüyor benmi yanlış bakiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedek batarya hiçbir kutu içeriğinde yok diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu dediğiniz hangisi oluyor hocam? Site üzerinden mi yoksa mağazada mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parası olan alır. Başkası da süpürüyor demeye gerek yok. Ama ortalama maaşı olan adamın borca girip alması saçma olur tabi.
Bunlarda telefon gibi cabuk batarya ömrü mü bitiyor yeniliyorsak epey masrafli olacaktır 😏
MediaMarktta ürünün ismi v10 extra diye geçiyor ama araştırdığımda böyle bir model bulamadım. Nereden öğrendiniz yedek bataryayı öğrenebilir miyim?
V10 extra'da olmayan başlık var mı hocam?
Fluffy başlık yok hocam.
kararsız kaldık ne yapsak
-
Ben neden V8 Absolute paket tercih ettim onu açıklayayım;
"Fluffy™ temizleme başlığı" absolute paketlerde var ama origin/cyclone paketlerde yok. Fluffy başlık dediğimiz şey büyük, sert zemin başlığı (parke, fayans vb.). Evimde komple halı kaplı diyorsanız Fluffy başlığa gerek yok ama benim evimin büyük bölümü sert zemin, 2-3 tane halı var toplam.
Çekiş gücü arasında evet fark var ama bu fark "turbo" modunda kendini gösteriyor. Turbo modu nadir kullandığım bir şey, zaten standart modda anormal güçlü bir makine.
Hazne kapasitesi arasındaki fark:
V8: 0,54 litre.
V10: 0,76 litre. Yani %40'lık bir fark var. Eviniz büyükse küçük hazne sorun olabilir, benim evim küçük olduğu için riske girip V8 aldım ama çok memnunum. Temizlik sırasında 1-2 kez hazne boşaltıyorum bu işlem çöpe gidip gelmek dahil 10 saniye sürüyor.
Yani kısacası ben evim küçük ve genelde sert zemin olduğu için, ayrıca 1 adet ücretsiz batarya hakkı verdikleri için V8 absolute paket aldım. Batarya fiyatı muhtemelen 3.000-4000 TL olacak 2 yıl sonra. Batarya ömrü azaldığında ücretsiz değiştirip sıfır gibi kullanacağım. Bana bu cazip geldi.
-
Batarya hakkı nasıl verildi hocam
Mediamarkt, Dyson’in 2 yil olan garantisinin uzerine 3 yillik garanti uzatmasi yapiyor. Tabii ki ucretli. Bu garanti kapsami icinde ucretsiz batarya degisim hakki var 1 kereye ozel.
V10 ların en son versiyonlarında bu problem giderildi demiş CEO'su ..Eskiden sıkıntı varmış.Ama v8 i 5 sene kullanan tanıdıklarım da var.
-
HB göre motorhead mini var(mobilya yatak için orjinal sitede 599 TL)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X