Bence de çok kullanılacak bi uç değil arada sırada işe yarayabilir. |
Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL (7. sayfa)
-
-
aliexpress.com165.75TRY 50% OFF|Dyson V7 V8 V10 V11 V15Quick Release için adaptör düşük ulaşmak adaptörü 970790 01 elektrikli süpürge aksesuarları ev temizlik araçları| | - AliExpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256805410222233.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dikey stand isteyenler için. Ben aldım gerçekten çok kaliteli öneririm.
trendyol.comARTE METAL Dyson Uyumlu Metal Dikey Süpürge Standı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/arte-metal/dyson-uyumlu-metal-dikey-supurge-standi-p-752739834?boutiqueId=61&merchantId=573270 -
Bazı yorumlarda dik durmuyor diye bahsetmişler, siz bir sıkıntı yaşadınız mı?
-
Lazer ve yatak/koltuk başlığını arkaya takınca gayet rijit ve dik duruşu oluyor. Bendeki model hb de satılan stark modeli, yanında tetik ile geliyor ve 599 tl.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet dik duruyor hocam yok öyle bir sıkıntı zaten malzeme baya ağır dandik bir malzeme değil.
-
-
Bunun yorumları kötüydü o yüzden hb den stark almıştım ben.
https://www.hepsiburada.com/dyson-uyumlu-antrasit-gri-renk-dikey-sprge-standi-v15-v12-v11-v10-v8-btn-dyson-modelleriyle-uyumlu-p-HBCV00003Y99RT?magaza=Fenix+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail
Sallantı için alt silikonlarını tam boy yapmak çözüm olabilir. Eğiklik için bir şey diyemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dik duruyor mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendeki standda o arkadaşın paylaştığı hepsiburadada satılan hocam,herhangi bir sallanma veya öne sarkma vs yok gayet güvenilir,malzeme kaliteside gayet iyi tam fiyatının karşılığını veriyor ne azı ne çoğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 8 Mart 2024; 18:1:53 >
-
Hocam benim söylediğim sallantı zeminle o süpürgeyi tutan dik demirin birleşiminden kaynaklı. Yani süpürgeye paralel duran uzun Demir ileri geri sallanıyor hacı yatmaz gibi
Dik duruyor hocam, sadece alıp takarken sallanma oluyor ama kesinlikle devrilecek gibi değil. Ben bir tarafını dolaba yaslamıştım yerden tasarruf için, o haliyle daha sağlam durdu. Hatta annem ilk seferinde kardeşimin evindeki electrolux 800 serisinin standlı modelinin hayaline gidip kendine doğru çekip çıkarmaya çalıştı sadece kendi yanında gelen iki parçalı plastik duvar aparatı altından yerinden ayrıldı yine de standa bir şey olmadı. Hiç sallanmasın derseniz yere ya da duvara monte etmek lazım bu tür ürünleri veya kendinden standlı başka markalara bakmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi duruyor hocam teşekkür ederim
Teşekkürler hocam cevap için
diğer ucuzların yorumlarına bakmıştım sallanma muhabbetini okuyunca 120-130 tl daha pahalıydı bu bunu alıp geçtim 599a,göründüğü gibi gerçektede sağlam duruyor öyle gittim gidecem değil
-
İyi akşamlar dyson v15 detect total clean için 1 haftadır stok bekliyordum. Bugün artık bu ürün stoklarımızda bulunmamaktadır yazıyor. Bu ne anlama gelir artık beklememeli miyim? 😪
-
Nedemek oluyor ben sana anlatayım suanki kurla bu ürünü bu fiyattan satacak mal yok karşında demek oluyor
Hocam total clean daha gelmicek dyson söyledi bunu,ya gen5 alıcaksınız yada submarine alıcaksınız yada v12den devam ediceksiniz, yeni modelleri satabilmek için total cleanı getirmeyecekler daha.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
V15 Total clean 28e var en ucuz Vodafone üzerinde alınır mı bekleyelim mi:)
bende 15 detect var buna yer ıslak kuru başlığı takıp kullanabilirmiyim bu yeni çıktı reklamlar dönüyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X