quote:Orjinalden alıntı: Birindar buda kim ya adamın profili bile yok Demek ki bakmasını bilememişsin.
quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005' Transaction (Process ID 72) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction. /tt.asp, line 533 bi el atıver hocam Saint sıranı bekle önce benim yıldızları oranj yapsın sonra senin işi halleder
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: TuGy18 id ye bak gun den bile eski yav forumu kuran adam düzgün gun değilmiydi
quote:Orjinalden alıntı: akaras Forumun sahibi gun ama kodları yazıp forumu kuran duzgun... gun işin kolayına kaçmış
quote:Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL quote:Orjinalden alıntı: akaras Forumun sahibi gun ama kodları yazıp forumu kuran duzgun... gun işin kolayına kaçmış İşi bileceksin, işe gitmeyeceksin...
quote:Orjinalden alıntı: akaras Forumun sahibi gun ama kodları yazıp forumu kuran duzgun... kodları yazan mı , altta koskoca aspplayground yazıyor
quote:Orjinalden alıntı: karaborsa quote:Orjinalden alıntı: akaras Forumun sahibi gun ama kodları yazıp forumu kuran duzgun... kodları yazan mı , altta koskoca aspplayground yazıyor önceden öyle deüldü ASP playground gaç para biliyon mu ?
quote:Orjinalden alıntı: hasan quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Konunun kilitleneceğine 1e 3 veriyorum. id=11 bende onu dicekdim