Şimdi Ara

dzo Aurora'dan 2.2 Backup a dönmeye çalıştım! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1gündür debeleniyorum. dediğim gibi 2.2 backup almıştım zamanında. sonra 2.3 sonra dzo aurora rom kurdum. bu backup a dönmek için restore yaptım. restore işlemi bitti. yeniden başlattım ve Huawei yazısı çıkıyor sonra telefon kapanıyor. sabahtan beri. CWM ye girmek istiyorum, +power yapıyorum yine Huawei yazısı çıkıyor kapanıyor. Arkadaşımdan micro sd buldum bi tane. içine dload klasörünü attım sırasıyla 2.3 ü ilk önce denedim pembe ekran geldi yükleme başlamadı, sonra 2.2 dload a attım yine başlamadı yine pembe ekran geldi. bana çözüm gerek arkadaşlar. lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: deanWinchestr

Arkadaşlar 1gündür debeleniyorum. dediğim gibi 2.2 backup almıştım zamanında. sonra 2.3 sonra dzo aurora rom kurdum. bu backup a dönmek için restore yaptım. restore işlemi bitti. yeniden başlattım ve Huawei yazısı çıkıyor sonra telefon kapanıyor. sabahtan beri. CWM ye girmek istiyorum, +power yapıyorum yine Huawei yazısı çıkıyor kapanıyor. Arkadaşımdan micro sd buldum bi tane. içine dload klasörünü attım sırasıyla 2.3 ü ilk önce denedim pembe ekran geldi yükleme başlamadı, sonra 2.2 dload a attım yine başlamadı yine pembe ekran geldi. bana çözüm gerek arkadaşlar. lütfen yardım

hafıza kartını fat32 olarak biçimlendir,daha sonra B528 i hafıza kartına dload olarak at,ses açma kapama ile yükleyecek.Olmazsa FAT olarak biçimlendirip dene.Bu arada 2.2 de aldığın backuplar 2.3 de hiçbir şekilde çalışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Arkadaşlar 1gündür debeleniyorum. dediğim gibi 2.2 backup almıştım zamanında. sonra 2.3 sonra dzo aurora rom kurdum. bu backup a dönmek için restore yaptım. restore işlemi bitti. yeniden başlattım ve Huawei yazısı çıkıyor sonra telefon kapanıyor. sabahtan beri. CWM ye girmek istiyorum, +power yapıyorum yine Huawei yazısı çıkıyor kapanıyor. Arkadaşımdan micro sd buldum bi tane. içine dload klasörünü attım sırasıyla 2.3 ü ilk önce denedim pembe ekran geldi yükleme başlamadı, sonra 2.2 dload a attım yine başlamadı yine pembe ekran geldi. bana çözüm gerek arkadaşlar. lütfen yardım

hafıza kartını fat32 olarak biçimlendir,daha sonra B528 i hafıza kartına dload olarak at,ses açma kapama ile yükleyecek.Olmazsa FAT olarak biçimlendirip dene.Bu arada 2.2 de aldığın backuplar 2.3 de hiçbir şekilde çalışmaz.

Şuan telefonda hiç bi sürüm yüklü değil yani? restore işlemi bitmişti çünkü bi işe yaramadı

• Forumu öldürdün yemin ederim böyle üyeler yüzünden huawei`nin fiyat performans telefonlar arasinda en iyi olmasini geçtim çin mali dandik bir şey olduğu dilden düşmüyor romun ne ics mi git oraya sor terra mi legolashin mi konu sahibi armut toplamiyor ya cevap veren olur illaki konu kirliliginden baska bir şey değil adminler gerekeni yapsin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan telefon çorba durumda,2.2 deki yedeği kurarak 2.2 deki clockworld uda yüklemiş oluyorsun.Ondan CWM açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

Forumu öldürdün yemin ederim böyle üyeler yüzünden huawei`nin fiyat performans telefonlar arasinda en iyi olmasini geçtim çin mali dandik bir şey olduğu dilden düşmüyor romun ne ics mi git oraya sor terra mi legolashin mi konu sahibi armut toplamiyor ya cevap veren olur illaki konu kirliliginden baska bir şey değil adminler gerekeni yapsin artik

Haklısın,baktım her sorunun için konu açmışsın,aynı sorun için 2 konuya ne gerek? Biraz araştırdıktan sonra girin böyle işlere...Bu arada yükleniyomu B528?
  • Simdi bana hak verdiniz mi arkadaslar?
    Sikayet butonunu cok kullaniyoruz boyle onune gelen konu aciyor diye.
    Ama ne yazik ki sonu gelmiyor.
    Cani sikilan konu aciyor.
    İtiraf edeyim son 15 gunde sikayetimden dolayi cöpe giden konu sayisi 10 taneyi gecmistir.
    Ne bu yahu, kafasina esen konu aciyor.

Az arastir, daha once acilmis bir konuysa oraya bak, millet sorununu nasil cozmus?

Ama olmaz. Ben konu acayim, servis ayagima gelsin! Hazirci zihniyet bu, armut piş agzima düş.

Neyse, bundan sonra daha once acilmis bir basligin aynisini acanlara ben yardim etmeyecegim.
    Siz de yardimci olmayin arkadaslar.
    Kimisi de PM atip "şunu bana sirayla anlatir misin?" diyor. Git biraz oku arkadasim, care bulamazsan her zaman yardimci oluruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu acan arkadasin toplam 27 mesaji var, 6 tane yeni konu acmis.

Biz isi bilmiyoruz. 1 tane konu acmistim, onu da kapatsinlar diye yonetime yazdim, silinmedi ve kapatilmadi.

21-22 sayfa Huawei konusu var.
    Piyasada en yaygin olan 2 model var.

Baska markalari da arastiracagim. Bakalim onlarda durum nasil?

HTC'de kac konu acildigini merak ediyorum. Hem eski, hem de cok sayida modeli var. Bakalim...
  • Samsung 43 sayfa
    HTC 28 sayfa
    Huawei 23 sayfa (şimdilik)
    Sony 13 sayfa
    LG 9 sayfa
    Motorola 4 sayfa

19:45 itibariyle boyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Teknik -- 5 Mart 2012; 19:47:28 >
  • Beyler sabah saatlarinden beri telefonum kapalı durumda. Kullanabileceğim telefon yok başka. Başka konuların da altına yazdım. Bakın cevap var mı. Bekle bekle olmuyor işte? Yemin ediyorum kafayı üşüttüm kaç seferdir çöpten dönüyorum atmak üzereyken geri dönüyorum. biçimlendirdim 2 şekilde de denedim kardeş olmuyor. öğrenciyim para sıkıntısına girip aldım telefonu. hata etmişim ne yapalım. tamam yardım etmeyin kardeşim. ne yapalım atarız çöpe. haydi eyvallah.
  • Ne kadar da az sorunları varmış..
  • quote:

Ne kadar da az sorunları varmış..

Bilgisayarina linux yukleyip hazir olunca pm at, yardim edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

pardus ubuntu falan olur mu? elimde var şuan bunlar linux mu kurmalıyım kesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

pardus ubuntu falan olur mu? elimde var şuan bunlar linux mu kurmalıyım kesin

Evet onlar linuxtur herhangi birisini kur
  • umidigo yazmis, herhangi biri olur.
  • telefonun şarjı var mı yok mu kestiremiyorum şarja takınca açılmaya çalışıyor huawei yazıp yine kapanıyor paso bu işlemi tekrarlıyor. umarım şarj oluyordur
  • quote:

telefonun şarjı var mı yok mu kestiremiyorum şarja takınca açılmaya çalışıyor huawei yazıp yine kapanıyor paso bu işlemi tekrarlıyor. umarım şarj oluyordur

yukarıda led ışığı yanmıyorsa olmuyor ne yazıkki
  • yanamıyor ki sürekli açılmaya çalışıp geri kapanıyor. yapacağımız işlemlerde sorun çıkartır mı
  • quote:

yanamıyor ki sürekli açılmaya çalışıp geri kapanıyor. yapacağımız işlemlerde sorun çıkartır mı

daha fazla açmaya uğraşma , bitmezse sorun çıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 5 Mart 2012; 20:47:44 >
  • yok ben açmaya çalışmıyorum şarja taktım. kendisi açılmaya çalışıyor şarjdayken
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.