Şimdi Ara

E 65 acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün teknosadan e 65 aldım herhangi bi sorun yok fakat ekranda kücük bir pixel bozuklugu var. kamerada gece farkettim ekran simsiyahken 1 tanesi farklı renkte ama minicik bişey cok zor farkedilio normalde farkedemiosunuz. soracagım su yeni telefonla bugün değiştirsem başka sorunlarda cıkma ihtimalide var.yani ölü pixsel zamanla cogalırmı öle kalırmı öyle kalırsa sorun yok sinek cok cok kücük ama mide bulandırıyor ne tavsiye edersiniz.yeni alacagımdada cıkabilir aynı şey yada daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golges -- 24 Ağustos 2007; 11:32:21 >

• bence hiç beklemeden geri götür derim bazen ufak gördüğümüz şeyler zamanla gözümüze takılmaya başlıyor ve sinir oluyoruz ayrıca sen yığınla para veriyorsun neden ayıplı mal kullanasınki elindeki mal ayıplı mal sayılıyor yani paranın hakkını aramalısın derim
  • gardaş bende aldım kutuda açtım kullandım bendede ekranda piksel bozukluğu oldu kvk götürdüm 13 sonra bana teslim edildi arızası flex flim degiştirilmiş şimdi canavar gibi maşallah çalışıyor kvkv servisi yapıyor çok güzel makine bir sürü proğram var hepside çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymatov

gardaş bende aldım kutuda açtım kullandım bendede ekranda piksel bozukluğu oldu kvk götürdüm 13 sonra bana teslim edildi arızası flex flim degiştirilmiş şimdi canavar gibi maşallah çalışıyor kvkv servisi yapıyor çok güzel makine bir sürü proğram var hepside çalışıyor

kardeş cok saol biras önce gittim teknosaya değiştirdim hic bi sorun olmadı yenisini verdiler
  • Lütfen ana başlığı kullanalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.