Şimdi Ara

e 66

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bundan 4 gun once nokia e 66 aldım. kızagı bozuk cıktı. ertesi gun goturdum saolsun calısanlar hemen ilgilenip degistirdiler...
    yeni gelen makinada da şöyle bi arıza cıktı:::

barkod okuyucusunu actım ve calıstırdım... acılıs sırasında hoparlorunden ses geldi.
    daha sonra kapattım ve normal kamerayı actım ses yine geldi...
    ince az bi ses.. ama içime dert oldu sıfır aldıgım makinadan bi anda sogudum...
    yani o ses her kamerayı acısımda kalıcı olmustu..
    su an yeni ( 3.) cihazı aldım aynı ses yine var... yani baskod okuyucuyu acıp tarattıktan sonra kapatınca aynı ses oluyor..
    ama normal kamerayı acınca o ses gelmiyor...
    sadece su anki makinada kamerayla foto cektikten sonra silerken aynı sesi duyuyorum.. sizce normal mi??
    yada su anda elinde e 66 olan bi arkadas varsa denyebilirmi???
    sadece bendeki cihaz da olan bi arızamı yoksa standartmı bunu ogrenmem lasım cunki aldıgım yer uzak ve 4 kere gidip geldim artık yollarda can vericem...:D
    yardımcı olursanız sevinirim...

• su anda yeni bisey denedim... otofocusla cektikten sonra fotoyu silince yada geri tusuna basınca gelio ses... otofokus suz direk basıp foto cekince o ses gelmiyo... bunu deneyebilecek babayigit varmı??? :)
  • Bahsettiğin ses otomatik odaklama mekanizmasının objeyi odaklayabilmek için lensi ileri geri hareket ettirmesinden ileri gelir, normaldir, otomatik odaklama mekanizmasına sahip her cihazda az ya da çok çıkar.
  • bende oyle tahmin ettim biras once otofocus u deneyince.. ama işte bi onceki cihaz gibi bu ses te kalıcı olursa die korkmaya basladım su an...
    ayrıca n96 da kullandım ama onda yoktu boyle bi ses...
    boyle bi ust seride neden var onuda anlamıs deilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 13 Şubat 2009; 18:40:22 >
  • Duyabileceğin kadar yüksek değildir N96'daki mekanizmanın sesi. Kardeşimin bir ara kullandığı P990i'deki mekanizma içinden birşey çıkacakmış gibi hissettirecek kadar yüksek ses çıkarırdı mesela, teleskop mu bu alet diye bozmuşluğum vardır kardeşimi
  • anladıgım kadarıyla bu ses standart...
    peki N85 kullanan varmı?? bu ses varmı n85 de???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.