Şimdi Ara

e 72 mi c6 01 mi ? önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir bu iki telefon arasında kararsız kaldım 750tl bir bütcem var internette her ikiside 735 tl sizce hangisini almam daha yararlı olucaktır.
    önerileriniz benim için önemli

• ikisi çok farklı cihazlar, senin için önemli olan şeyleri yazarsan daha kolay yardım alırsın...
  • resim cekmeyi seviyorum internetde benim için önemli diğer özellikler olarak mesaj yazmayı okadar cok sevmem benim görünüş olarak ikiside hoşuma gidiyor ama bugün baktım e 72 cıkalı baya bir oldu hala fiyatı yükseklerde kararsız kaldım acıkcası sorunlarla karşılaşmim yeter donma resetleme gibi sadece o bana yeter
  • E72 kullanıyorum, gayet memnunum, özellikle şarj çok iyi. Arada c6-01 aldım fakat 1 gün sonra iade ettim, makro çekim + otofokus ne kadar önemliymiş onu anladım...
  • teşekkür ederim ozaman teknolojiksden 715 tl 3 taksit alıyorum e 72 acıkcası benimde gönlüm e 72 idi ama işte şüphelerim vardı dokunmatik olması nedeniyle fiyat olarak başka senin onerebilceğin bir yer varmı
  • aldım bakalım teknolojiksden e 72 tavsiyenle yarınmı gelir salı günümü artık görücez peki ne yapmam gerekiyor güncelleme yüklemem gerekiyor bu telefona
  • Çok çabuk karar vermişsin, umarım pişman olmazsın. Belki birkaç tavsiye daha alsan iyi olurdu. (Hemen karar verdiğin için yazdım bunları)
    Hayırlısı olsun diyelim, geldiğinde sürümü kontrol edersin güncelleme var mı yok mu belli olur zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: immortal43

aldım bakalım teknolojiksden e 72 tavsiyenle yarınmı gelir salı günümü artık görücez peki ne yapmam gerekiyor güncelleme yüklemem gerekiyor bu telefona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • (Düzeltildi)
    Uzun süre e72 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, çıkardığı en güzel cihazlardan biri. Gerek sağlamlığı, gerek donanımı olsun çok güzel ve kullanışlı. Lakin eninde sonunda sende artık daha yüksek çözünülürlükte ve daha büyük bir ekrana ihtiyaç duyacaksın. Ekran artık çağdışı maalesef. 2,36 inc ve 320*240 pixel ekran. Komedi oldu artık. Çocuk oyuncaklarında bile daha fazlası var inanın. Bu yüzden hiç de yabana atılmayacak özelliklerinden ötürü "C6 - 01" derim. Ben fotoğraf olayını çok takmam kafama. En nihayetinde cep telefonu. E 72 ile de C6 ile de telefonla çekilebilecek resimleri zaten çekersin. Bence büyük ekran. Artık oyunlar, programlar hep büyük ekrana göre.. Karar senin dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLKERİN GÜNLÜĞÜ -- 18 Ocak 2011; 11:25:00 >
  • Arkadaşım, konuyu açan arkadaş zaten siparişi vermiş artık.
    C6 ve C6-01 farklı cihazlar, burda bahsedilen cihaz c6-01 idi, onun açılır klavyesi yok.
    Klavyeli model olan C6'da otofokus var, yakın çekimlerde E72 ile aynı sonucu alırsın.
    Ama C6-01'de yakından çekim yapamazsın, yaptınmı da foto bulanık çıkar....
    Bu yüzden makro foto/otofokus önemli diyen biri için C6-01 başka hiç bir özelliği önem arzetmez.
    Ayrıca bana göre dokunmatik büyük ekranlı telefonların yanı sıra, tuşlu ve özellikle iş serisi telefonların her zaman alıcısı olmuştur, olacaktır da.

quote:

Orijinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ

Uzun süre e72 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, çıkardığı en güzel cihazlardan biri. Gerek sağlamlığı, gerek donanımı olsun çok güzel ve kullanışlı. Lakin eninde sonunda sende artık daha yüksek çözünülürlükte ve daha büyük bir ekrana ihtiyaç duyacaksın. Ekran artık çağdışı maalesef. 2,36 inc ve 320*240 pixel ekran. Komedi oldu artık. Çocuk oyuncaklarında bile daha fazlası var inanın. Bu yüzden hiç de yabana atılmayacak özelliklerinden ötürü "C6 - 01" derim. Ben fotoğraf olayını çok takmam kafama. En nihayetinde cep telefonu. E 72 ile de C6 ile de telefonla çekilebilecek resimleri zaten çekersin. Bence büyük ekran. Artık oyunlar, programlar hep büyük ekrana göre.. Üstelik C6 nın açılır klavyesi ile yazı yazmak çok zevkli. Karar senin dostum.

• c6 01 güzel bir telefon ama dokunmatik olayına ben hala alışamadım yada şöyle söylim hala güvenemiyorum ben devamlı telefon değiştiren birisi değilim uzun bir sürede dokunmatiği sıkıntı yaratacakmış gibi geliyordu
    e72 dediğiniz gibi belki biraz eskisi ama hala popüler bir cihaz tek dez avantajı eski bir cihaz olmasına rağmen fiyatı hala yüksek bakalım kullanmaya başlim zamanla sorunları anlatacağım
  • Eski derken henüz daha 1 yıllık falan bu cihaz (Türkiye'ye gelişi henüz 1 yıl bile olmamış olabilir), o kadar da eski değil yani. Bir çok telefona göre artıları ve sorunsuzluğu ile parasını hak eden ve değerini koruyan bir cihaz. (Piyasaya çıktıktan 6 ay sonra yarı fiyata inen sorunlu cihazlara benzemez)
    Ben en keyifle kullandığım telefon kesinlikle bu diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: immortal43

c6 01 güzel bir telefon ama dokunmatik olayına ben hala alışamadım yada şöyle söylim hala güvenemiyorum ben devamlı telefon değiştiren birisi değilim uzun bir sürede dokunmatiği sıkıntı yaratacakmış gibi geliyordu
    e72 dediğiniz gibi belki biraz eskisi ama hala popüler bir cihaz tek dez avantajı eski bir cihaz olmasına rağmen fiyatı hala yüksek bakalım kullanmaya başlim zamanla sorunları anlatacağım

• telefon elime bir ulaşsa acıkcası bende sabırsızlandım p.tesi itibariyle gelmedi kargo bilgilerinizi yarın gönderceğiz diye mail atmış teknolojiks normalde 1gün sonra yollıyordu pazar günü aldığımdan salı gününe kaydı heralde
  • e72
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.