Şimdi Ara

e 72 Nokia Ovi Suite Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. yeni aldığım nokia e 72 yi bilgisayara bağlayıp haritaları indirmek istiyorum.
    Fakat usb ile bağladığımda bilgisayar cihazı gördüğü halde bağlanmıyor. telefondan pc suite seçeneğini de işeretliyorum fakat bağlantı kurulamıyor. bluetooth la denedim cihazı gene gördü ama bağlantıyı gene kuramadı. sorun neden kaynaklı aceba? cevaplarınız için teşekkürler.

• Daha önce bilgisayara başka bir telefon bağlandımı ovi suit ile işlem yapmak için?
  • hayır zaten programı yeni yükledim. daha önce başka telefon bağlanmadı. cihazı görüp bağlantı kuramaması çok ilginç
  • Bana da çok ilginç geldi hocam, sana tavsiyem programı kaldırıp yeniden yüklemen.
  • deniyim hocam saolasın. peki jenerasyon farkı filan var mı bu e 72 lerde onla alakalı olabilir mi? bir de bluetooth modem yazılımı gerekebilir diyor bağlantı kurmaya çalışırken. o bende yüklü değil galiba onla mı alakalı aceba?
  • Hocam ben E71 kullanıcısıyım herşeyi aynı E72 ile ben bağlarken bluetooth ile ilgili hiçbir seçenek ile uğraşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.