Şimdi Ara

E-bay'dan kargom gelmedi hala yardım lütfen:( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
9.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: integer

2 ay olmuş
    35 gün sonrasında bir hak talep edemezsiniz. yinede bir satıcı ile görüşün derim.

[simage][/simage]eder eder neden etmesin. Sıkıntı çıkmaz . Adamlar bizden dürüst merak etmeyin . Paranızı hemen iade ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz öyle sanın. Boş kargo paketi gelen insanlar dolu. Ebayde ve aliexpreste dispute açıp iade almasını bilmeyen insanları kandırmakla meşgul bir sürü satıcı var. Bir akraba aliexpresten bişiler almış gelmedi dedi. Bende hesap adresini filan aldım baktım adam takip no vermiş ama ptt sitesinde görünmüyor. Adama mesaj attım bana bir link verdi. Baktığında verdiği takip nosunu takip edebiliyorsun hatta türkiyeye girdi görünüyor. Ama işin aslı öyle değil adamlar sahte takip nosu için sahte takip sitesi yapmışlar :). O nedenle iyice araştırmadan öğrenmeden ebayden ve aliexpresten alışveriş yapmayın. Zaten ingilizce yazıyorlar ne dediklerini anlamazsanız paranızıda alamazsınız.
  • quote:

siz öyle sanın. Boş kargo paketi gelen insanlar dolu. Ebayde ve aliexpreste dispute açıp iade almasını bilmeyen insanları kandırmakla meşgul bir sürü satıcı var. Bir akraba aliexpresten bişiler almış gelmedi dedi. Bende hesap adresini filan aldım baktım adam takip no vermiş ama ptt sitesinde görünmüyor. Adama mesaj attım bana bir link verdi. Baktığında verdiği takip nosunu takip edebiliyorsun hatta türkiyeye girdi görünüyor. Ama işin aslı öyle değil adamlar sahte takip nosu için sahte takip sitesi yapmışlar :). O nedenle iyice araştırmadan öğrenmeden ebayden ve aliexpresten alışveriş yapmayın. Zaten ingilizce yazıyorlar ne dediklerini anlamazsanız paranızıda alamazsınız.

Günahlarını alma adamların. 450 kez ürün almışım . Daha bir gün maddi manevi zarara uğramadım. O öyle Demiş bu böyle Demiş le iş olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yaşanmış olaydan bahsediyorum. O demiş bu demiş demiyorum.
    Ayrıca sen demek ki hep dürüst satıcılardan alışveriş yapmışsın. Ben zaten çinlilerin hepsi dolandırıcı demiyorum, dürüstleri var elbet. Ama paypaldaki dispute, ebaydeki case açma feedback verme gibi dolandırma yapmayı engelleyici birşeyler olmasa bir çoğu yapacaktır. Benim ebayden kaç kez ürünüm gelmedi her mesaj attığımda bekleyin bekleyin dediler. Ama case açınca mecbur refund yapıyorlar. Hele bir 35 gün geçsin vereceklermi parayı geri isterseniz bir deneyin.
    Herneyse bu konu gereğinden fazla uzadı, polemiğe gerek yok isteyen uyarımı dikkate alır isteyen almaz..
    Hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haldun1

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwarrior26

Merhabalar tracking numaram RH094847747CN
    kargom nerdeyse 1 ay olacak gelmedi. Çin'den çıktı diyor fakat Türkiye ye gelmedi görünüyor. Satıcıya mesaj attım sanki bilmiyomusum gibi bana tracking boyu tekrar yolladı.
    Ürünü ebay dan 01.11.2014 de aldım.
    sizce ne yapmalıyım? Yardım lütfen.

2 ay olmuş. Takip ettiğimiz de halen Çin de görünüyorsa siz ebay üzerinden dispute açın ve paranızı iade alın . Elinize geçerse ilerleyen günlerde Parasını iade edersiniz .

Tarihi yanlış yazmışım 01.12.2014 de ürünü aldım. daha 1 ay oldu.

• quote:

2 ay olmuş
    35 gün sonrasında bir hak talep edemezsiniz. yinede bir satıcı ile görüşün derim.

Tarihi yanlış yazmışım 01.12.2014 de ürünü aldım. daha 1 ay oldu.
    45 gün değilmiydi.?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.