Güvenli hocam sıkıntı yok sitede üyeler satmıyor dükkan gibi tek kişi satıyor kargo ücretsiz tüm ürünlerde zaten ben vakumlu tripod aldım arabada video çekmek için tam 15 günde elime ulaştı
saolun hocamda güzel model bulamadım orda hem karşılaştırdıgımda deal 2,3dolar daha pahalı kargo fiyatı da ordan cıkıyo gibi bu satıcı güvenilir diye duydum:
Hımm doğrudur onu bilmiyorum ama bazı ürünler Tr'ye göre pahalı olabiliyor dikkat etmek lazım Şimdi ebay'dan bu çakmağı alsak kargosu ne kadar tutar tahminen ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheMelancholyMan
saolun hocamda güzel model bulamadım orda hem karşılaştırdıgımda deal 2,3dolar daha pahalı kargo fiyatı da ordan cıkıyo gibi bu satıcı güvenilir diye duydum:
bazı ürünlerine baktım da hangisine baktıysam sadece Amerika'ya yolluyor bu adam?
Bi ara türkiyeye gönderiyodu dıye bılıyorumda kapatmıs heralde
dx deki zippolar çin malı aman diyim..ebay den alırken amerika çıkışlı olmasına dikkat edin derim.. ha yok ben kargosuyla, gümrüğüyle uğraşamam derseniz sayfama buyrun..