Arkadaşlar merhaba, bi süredir ekran kartını yenilemek için araştırma yapıyorum. HD4850 den sonra 8800GT nin fiyatlarında düşüş oldu özellikle herkes kartlarını yenilemek için yarışıyor. Bende bunu fırsat bildim çünkü normalde 8800GT değerinde bi kart almayı düşünmüyordum bile. e-bay de 2. fiyatları çok iyi. ama güvenemiyorum bi türlü. ebay dan alışveriş yapanlarınız yardımcı olabilirler mi acaba? ürün ne kadar sürede gelir, ne kadar kargo ücreti öderim. bide temmuz sonunda portekizden kuzenim gelicek onun aracılığı ile (teslimatı onun aracılığı ile alarak) yapsam kargodan ne kadar yırtabilirim?
siz 2. el bi ekran kartı alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Özellikle 8800GT için, çünkü birçok versiyonu var.
şimdiden teşekkürler
2. el kart alacaksan forumun 2. el sayfalarını gez derim ben. Yani 2. el bi 8800GT ebay'de ne kadar, forumun 2. el sayfalarında ne kadar bilmiyorum fakat bana göre fiyat farkı çok değilse ebay'den almaya gerek yok.
Ama illa ben ebay'den alacam dersen alacağın ülkeye göre ürünün eline geçme süresi ve gönderi ücreti değişir. Yani Amerika'dan gönderen bir adam için Portekiz ile Türkiye'nin ücret açısından pek bir farkı olmaz.
Ayrıca gümrükte 2. el ürünlerin geçmesinde sorun olabiliyormuş diye duymuştum. ebay'den daha önce alışverişlerim oldu fakat 2. el ürün hiç almadım o nedenle o konuda fazla bilgili değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme