Şimdi Ara

e-bay 'den alışveriş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım hep ebay den alıyo bi problem çıkmadı.
    Ben ebay den radeon 9700pro getirtmnek istedim.Parayı ödedim ama kart gelmedi.Seller 100 parça satmıştı şimdiye kadar.Ve yanında güvenilir yazıyor du.
    Bence Türkiye den alın.
    Ben sonra radeon 9700 gold aldım türkiyeden
  • beyler bu sitede satılanlar 2 nci elmi ben anlayamadım .Ben alışverişi kimle yapıyorum siteylemi yoksa sitede kayırlı olan satıcılarlamı
  • O parçayı kim satıyosa onla.
    Ayrıca parçaların hepsi 2. el değil ama elden satılıyor.
  • Arkadaslar..
    inceleyin yeni veya ikinci el oldugu yaziliyor zaten... diger bir arkadas demiski siparis verdigim gelmedi o zaman ebaya basvuracak...ben dedigim gibi hem aliciyim hem saticiyim burda ...
    saticilarin orda acik kredi kartlari var yanlisliklari durumunda ebay devreye giriyor arkadasimiz bu isin ustune dusmemis sanirim..sorunsuz olarak her yere siparisler gidiyor...ben simdiye kadarbir cok ulkeye gonderdim ve sorun cikmadi
  • e-bay'den 2 arkadaşım magic kartı ısmarlamışlardı. geldi. başka da bilgim yok ne kadar güvenilir olduğu konusunda. onların dediği şey de alışveriş yaptığınız adamın güvenilir olması gerektiği
  • Bir müşterim devamlı e-bay den mal alıp daha doğrusu düşürüp burda satıyor.
    Yani bu işi meslek haline getirmiş. İzlenimlerimi aktarayım ...
    Eğer laptop gibi büyük bir parça alıyorsanız bayağı iyi para bırakıyor.Ama digital kamera falan alacaksanız hiç değmez. Burdan almak daha karlı. Örneğin dün akşam önceden aldığı bir mustek kamera getirdi inceledik beraber . Malda hiç bir kusur yok. aynı paketlenmiş haliyle orjinal gibi...
    ama fiyata gelince kargo dahil her şeyiyle 130 milyona mal olmuş. aynı malın fiyatına bir alışveriş sitesinden baktık 140 milyon yani küçük parçalar için kimse zahmet etmesin.
    Son olarak yerli alternatifleri değerlendirin derim...
    Ben bir şey almadım ama hemen aklıma gelen bir adres var...
    www.gittigidiyor.com

• abi bişi oluyormu para yatırıp parası yanan
  • 2 kez mp3 player aldim..daha yeni..
    bitanesinin fiyati 200 dolardan düşüktü: 188$ gümrük ödemedim
    diğerinin fiyatı 260 dolardı : 68 dolar gümrük verdik..
    ayrıca kargo parası 30-60 dolar arası değişyor..
    saygılar
  • bu aramex i hale daha deneyen yokmu (shop&ship), bu gidişle yakında zaten ben deneycem

http://www.aramex.com/
  • abi ben ipod olıcam alsammı acaba
  • PDA ler inanilmaz ucuz ebay'de....500 dolarlik toshiba a740 ebay'de 200 dolara gidiyor...ben yeni nokia 6600 aldim ebay'den....ihtiyacim olursa bi PDA fena olmaz!
  • 6600 ı ne kadara aldın bende alcam bu aralar?
  • Arkadaşlar.Ben dediğim gibi e-bay dan radeon 9700 pro getirtmek istedim parayı yolladım ama kart gelmedi.Ödemeyi citybanktan kredi kartı ile isme havale olarak yaptım.Adamın pay-pal hesabı yoktu.
    Paypal olmayınca e-bay karışmıyo.Dolayısıyla e-bay ve citybanka yaptığım tüm şikayet ve dilekçeler sonuçsuz kaldı.
    Dikkat edin isme havale yapmayın.e-bay in yükümlülüklerini okuyun.
    SAYGILAR...
  • Ya bende vazgectim ve account umu silmek istiyorum aqma silemiyorum ole bi secenek yok nasıl sılınır bu be?
  • Yaw crazy warrior kardeş bu aramex n'oluyo,ben tam anlamadım,kargo şirketi mi oluyo?.Anlatıverir misin...
  • Kredi kartiyla odeme yapilabiliyormu ve bir de laptop alsam diyelim klavyesi turkish olana nasil ulasabilirim..?
  • Paypol almak icin ulke secerken baktim turkiye yoktu..Eee ne olacak simdi..?Ben nasil para odemek icin paypal hesabi actiricam..Farkli ulke adiyla alinsa sorun cikarmi acaba..?
  • Türkiye'den alışverişler için Bidpay kullanılıyo.Paypal Türkiye den kullanıcı kabul etmiyor.Bu bidpay verdigin kredi kartı numarasından parayı çekip satıcıya postayla Western Union çeki gönderiyo.Tabi bunun karsılıgında komisyon alıyolar(yaklasık %3).Yok komisyon alınmasın,aracısız olsun diyorsan Türkiye'de bazı bankalar Western Union hizmetini sunuyo(finansbank mesela).Böylece satıcıya direk para gönderebilirsin ama bidpay yöntemi daha güvenli bence.

www.bidpay.com
  • abi ben şimdi 9700 pro alcam biriyle açık arttırmaya girdim nası olcak yani?
    adamın hesabına yatırmazsak nereye yatırcaz peki parayı?
  • Western Union ve Moneygram le yollanabilir...

Millet bu arada FEEDBACK'i cok yuksek insanlari secin satin almak icin, dolandirilma riskiniz neredeyse 0...6600'i 800 milyona falan geldi toplam, bu arada 100 dolarin ustundeki her seyden 10% vergi aliniyor, unutmayin onu da...gumrukte opuyorlar, ist'da topkapi'da, izmir'de bayrakli tarafi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.