Şimdi Ara

E-bay gümrük..i pod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i pod touch 8 gb almayı dusunuyorum....e bay da kargo 30 dolar ürün 130 dolar ..160 dolara
    falan geliyo..gümrükte ne kadar masraf cıkar bi fikri olan war mı acaba

• Gümrükte sorun yasamazsın diye biliyorum. Ürün 150 euro'nun üstündeyse sorun yasıyomussun
  • ürün 150 euro geçmiyor dolayısıyla bir tehlikesi olacagnı sanmıyorum,ama eger urunde radyo alıcısı veya vericisi varsa veya gümrük memurunun o an morali bozuksa gümrükte sorun çıkarabilir boyle bir durumdada ürünün %20 vergisi+diger masraflar şeklinde vergi odemen gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 5 Şubat 2010; 14:37:35 >
  • radyosu var diye biliyorum =(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir4

radyosu var diye biliyorum =(((

vericisi demiş alıcısı dememiş zaten.

ayrıca fazla güvenmemelisin ebaydaki kullanıcılara yalan yanlış mal gönderebilirler
  • verdiginiz cavaplar icin tesekkur ederim...bu aralar bi USA yolculugu yapacak olan war sa siparis vereceim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

quote:

ayrıca fazla güvenmemelisin ebaydaki kullanıcılara yalan yanlış mal gönderebilirler

ipod touchta radyo yok.

senin baktığın kaçıncı nesil? 2. veya 3. nesilse almak istiyorum ben de. daha önce alıp problem yaşayan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

quote:

fark etmez benim orda demek istedigim bitek vericisi degildi buna alıcısıda dahil cunku bunlarda trt bandrolu gerekiyor,ve bu işleri cidden zora sokuyor,ayrıca zaten telefon sınıfı olan hiçbirşey gumrukten vergisini odeyerekte geçiremezsiniz yeri gelmişken bunuda belirtiyimde,telefonlar gumruk listesinde yasaklı mallardır hiçbir şekilde vergisi odenerekte olsa geçirilemez

• Eğer Refurbished falansa bulaşma derim. Arkadaş Amerika'dayken aldı kendine, burda ekran algılamamaya başladı. Sağlam bir ücret çıkardı servis.
  • 1. nesil düşünen gittigidiyora baksın fiyatı diğer yerlere göre iyi, 1 yıl garantisi var.
  • bunlarda nesil ne farkediyor bilen war mı
  • Top Seller'dan almalısın kesinlikle...Sorun çıkmaz merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.