"Condition: new" diyor.Ancak sıfır yada az kullanılmış mı demek tam emin deilim.Ayrıca "Ships to: China" yazıyor.Bu durumda sadece çine gönderilebilen bir mal sanırım.Bildiğim kadarıyla e-bay güvenli bir site,aynı gittigidiyor mantığıyla çalışması lazım.Yani sen parayı siteye yatırıyorsun,alıcı da ürünü teslim aldığında siteye bildiriyor bunu.Sitede sana datasında beklettiği parayı aktarıyor.
hyr para direk alıcının hesaba yatıyor ürün gelmezse sigorta parayı geri alıyor
neticede anladığım kadarıyla güvenilir bi yer ssl de var gerçi gördüğüm kadarıyla ama dikkatinizi çekmek istediğim şey fiyatlar anormal türkiyeyle arasında uçurum var
Gayet güvenilir bir sitedir.Ayrıca Ebay'de şuana kadar hiç sorun yaşamadım;tavsiye ederim.
geçen ay saat sipariş ettik kullanıcınında 7000lerde satışı yüzde 96.2mi ne olumlu ama saati yolladm demesine rağmen gelmedi ilgisizde bi adam snra şikayet ettik işte paypal a fln parayı geri aldı yoksa çarpılcaktk..sigorta parasınıı ödeyn alşwrş yaparken 2 dolar civarı
quote:
Orjinalden alıntı: ULt12@sL@N
neticede anladığım kadarıyla güvenilir bi yer ssl de var gerçi gördüğüm kadarıyla ama dikkatinizi çekmek istediğim şey fiyatlar anormal türkiyeyle arasında uçurum var
evet fark çok ama tam eminmisin sıfır olduklarından ?
Güvenilirdir, satıcı da bir problem çıkarmazda herhangi bir sorunla karşılaşmazsın. Üstelik PayPal sistemi de ayrı bir avantajtır.
Hocam yalnız TR ye yollamıyo adam urunu.Sadece Çin'e yolluyormus adam urunu.O gordugunuz fiyet Amerikan Doları değil bu arada.
alma kargo çok para 300 dolar
e-bay dünyanin en güvenli alisveris sitesidir bu devrimi o baslatmistir digerleri onun pesinden gelmistir..bugüne kadar hicbir sorun yasamadim eger sorun yasarsanda parani iade ediyorlar merak etme.ama ürün almadan iyi incelemen gerekir bazilarinda ürünü satan kisi eksik bilgiler vrebiliyor özellikle kargo ücretine dikkat!
quote:
Orjinalden alıntı: honestboy
Hocam yalnız TR ye yollamıyo adam urunu.Sadece Çin'e yolluyormus adam urunu.O gordugunuz fiyet Amerikan Doları değil bu arada.
ne doları abd doları değilse dünyada abd dolarından daha pahalı dolar yok ozaman daha ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: ULt12@sL@N
quote:
Orjinalden alıntı: honestboy
ne doları abd doları değilse dünyada abd dolarından daha pahalı dolar yok ozaman daha ucuz
avustralya dolarıda var
Urunler gumruge takılabılıyor hersey dırek gelıyor dıye bır sey yok urunu gumrukte takılan da cok tv alıp gumruge ugramadan dırek evıne gelen de var kısacası gumruk olayı sans ısı
onun dısında web de alısverısı baslatan ve paypal sıstemının yaygınlasmasını saglayan alıcıyı koruyan guvenılır bır sıstemdır..
Ama gumruk olayı yuzunden sorunlu olabılır bunun dısında 100$ altı hersey dırek gumruge takılmadan kapınıza kadar gelır..
sanırım kanada doları ve normal dolardan azcık daha ucuz
arkadaşlar bu fıyatlar bence hayal. zaten paypal garantisi yok. parayı transfer yoluyla ödüyorsunuz. ben bunu pek tavsiye etmem. siz parayı adama yolluyorsunuz. ondansonrası allaha emanet. adamda güvenilecek birisi deil. ebeyden alabileceginiz fiyatlar ;
ben bi tane aldım zaten. aldıgız adamin işlem sayısı ve puanı yüksekse parayıda paypal aracıgıliyla öderseniz çok güvenilirdir. AMA EN BÜYÜK SORUN GÜMRÜK.benim aldıgım 360 11 ocakta tr ye geldi. 30 ocakta samsun gümrüğüne girdi. bakalım ne kadar ödeyecegiz.
bu arada hazır ebaydan söz açilmşken benim 360 ı tamamen bozulanlara bi tavsiyem var. burada sadece " konsol" satılıyor. yaklaşik 250-280$ arası ( kargo dahil) bu arkadaşlar buradan konsol alıp (tabii güç kablosu, kol, av kablosu duruyorsa) yeni makina yapabilirler. sadece konsol alınacagı için gümrük problemi daha azolur.( fıyatını düşük gösterebilirsiniz) .kutusuda küçük olur.
Ebayde kullanılmış konsol almak şans işi.Bazen ciddi problemlerle karşılaşanlar gördüm.En son amerikalı bi eleman ebayden almış ve içindeki dvdrom aletin kendisiyle gelenden farklı çıktı.Dolayısı ile key farklı ve adamda şu anda dvd film oynatabiliyor.Alırken dikkat etmek lazım.Sıfır alıyorsanız zaten sorun yok.200-300$lık ama ne oldugu belli olmayan birşey alıyorsanız hediye paketi yaptırın.Arkadaş yolladı derseniz %99 problem çıkmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme