Şimdi Ara

E-BAY YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biliyorum çok konusulmus inceledim ancak aradığım cevabı bulamadım.sorum su:bu e-bay dan aldığımız ürünler gümrüğe geldiklerinde illaki biz mi gidip gümrükten alıcaz eve gelmiyormu.teşekkürler

• nerde kaliyosun hangi sehir hangi devlet ne aliyon ne ediyon bi söle ona göre söleyim :-)
  • Ptt ile gelirse İstanbuldaysan-topkapıdaki yerinden alırsın.Yok kargo (DHL-TNT vs) gelirse ve gümrüğe takılmazsa eve teslim edilir.Yok gümrüğe takılırsa Havaalanı gümrüğünde işlemini yaptırırsın.Diğer işehirlerde isen bilemem.
  • eger direk ebaydan yollatirrsan %90 gumruge takilir.buradaki fiyata gelir.ama tanidigin falan varsa gumruksuz gelme ihtimali %90.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

eger direk ebaydan yollatirrsan %90 gumruge takilir.buradaki fiyata gelir.ama tanidigin falan varsa gumruksuz gelme ihtimali %90.

100 e unu altına gümrüğe takılmaması gerekmıyor mu?bir de e bay dan 20 e aldığımız bişey gene 20 e olarak gozukmeyecekmi gümrükte?
  • ewt 20 olarak gozukecek
  • Ama aslolan fatura bedelidir.20'ye aldığın şeyin üstüne yol parasını da faturaya yazarlarsa toplam bedel geçerli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.