Şimdi Ara

e-Book Reader Konusu [Kindle, reeder, vb] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reeder kullanicisiyim. evet, burada da deginildigi gibi en onemli ozellik ekrani. kagittan okuma hissi yaratiyor. gozlemledigim kadariyla bu iki tip insani da mutlu ediyor: kitaptan okuma hissini kaybetmek istemeyenleri ve teknolojik insanlari. teknolojik kisiler zaten yeni cikan teknolojilere bayiliyorlar ve hemen sahip olmak istiyorlar, bu onlar icin ideal bir cihaz, keyif alinacak bir yenilik oldugu icin hemen alip mutlu da oluyorlar. klasik kitap okumayi tercih edenler ise hem kagittan okumanin o duru hissini aliyorlar hem de bir yandan yanlarinda kitap tasima derdi olmadan ellerinin altinda yuzlerce kitabi o listede gorunce mest oluyorlar. ben ikinci gruptanim.

ayni serinin tableti de var bende, hatta arkadaslar bilirler daha once yardimci olmustum bazi soranlara. o zamanlar gerci 7 inclik tablet vardi sonra reeder firmasi 10 inclik cikardi ve bir de degistirme kampanyasi yapmistim, 10 inclik olanini (X) aldim. onu okumak icin kullanmiyorum gercekten. yani gazete dergi ok belki ama kitap okumanin tam zevkini reeder ile alabiliyorum.

bir de kindle olayi var tabi. reeder firmasi kindle da satiyor ama ben tercih etmedim. format destekleme falan birsuru derdi var. reeder'da tum formatlar var. bir de amazondan zaten indiremiyoruz, indirsek de turkce yok, biraz kindle urunune gicik oluyorum ne yalan soyliim. ki reeder'dan bana degistirme yapabiliriz demis olmalarina ragmen istemedim. tabi kendi reeder'imima alismis olmanin da etkisi var.

turkce kitaplar konusunda bence idefix de dr.com.tr de hizli buyuyor. tabi free kitap cok var internette, hem de turkce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem_caglar -- 9 Mart 2012; 20:54:02 >

• nook
  • Konuyu linklerle destekleyelim beyler
  • Hangisi pdf konusunda iyidir? Bide sekilleri falan iyi gosteriyorlarmi?

Ders kitaplarimin fiyatlari 20-40€ arasi degisiyor, senede 5 kitap 100€ yapiyor ve yaptigi bel agrisida cabasi... Ama gidip bi ereader alsam hem kitap almak zorunda kalmam hemde diger kitaplarida yanimda tasiyabilir ve okuyabilirim...
  • Bu cihazlarda kitapları nereden buluyoruz?
  • takip
  • Bana kalırsa şu an için e-book reader alınmaz. Kindle'ın tasarımı kötü ve çok kasıyor. Dokunmatik olanlar güzel tablet gibi ancak onlar da çok kasıyor ve çok pahalı.. E-book için Ipad tercih edilebilir bütçe sorun değilse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Bana kalırsa şu an için e-book reader alınmaz. Kindle'ın tasarımı kötü ve çok kasıyor. Dokunmatik olanlar güzel tablet gibi ancak onlar da çok kasıyor ve çok pahalı.. E-book için Ipad tercih edilebilir bütçe sorun değilse..

E-ink ?
  • O nedir öyle dostum? Kindle pahalı ipad tercihim. Evet. 10 numara

Neyse ben vazgeçtim bu reader konusunda zaten. Makaleleri çıktı alıyorum oh mis hardcopy anasını satayım.
    Konu tutarsa düzenleme güncelleme yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: F5

Bana kalırsa şu an için e-book reader alınmaz. Kindle'ın tasarımı kötü ve çok kasıyor. Dokunmatik olanlar güzel tablet gibi ancak onlar da çok kasıyor ve çok pahalı.. E-book için Ipad tercih edilebilir bütçe sorun değilse..

E-ink ?

Doğru E-ink'i hesaba katmamıştım ancak herkesin aradığı özellikler farklı olabiliyor. E-book Reader konularında ipad aleyhine bir tek e-ink sunuluyor yabancı forumlarda. Onun dışında kitap haricindeki yazı türleri için ideal bence stabil hızda tabletler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

O nedir öyle dostum? Kindle pahalı ipad tercihim. Evet. 10 numara

Neyse ben vazgeçtim bu reader konusunda zaten. Makaleleri çıktı alıyorum oh mis hardcopy anasını satayım.
    Konu tutarsa düzenleme güncelleme yaparım.

Yorum çok çelişkili olmuş.. E-book reader olarak dokunmatik olanlar vs epey pahalı ve stabil değil. Bütçe sorun değilse Ipad ya da diğer tabletler hem tablet bilgisayar hem de ebook reader olarak daha işlevsel demek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 5 Nisan 2012; 1:26:24 >

• merhabalar;

eski bir konu ama ben simdi yeni cikan "nook simple touch with glowlight" (NE UZUN ISIM ARKADAS!) almayi dusunuyorum.

Sizce degermi?

Tek farki icinde dahili 8 led isik kaynagi var ve ekran koruyucusu dahil FAKAT bazi yorumlar yazilarin keskinliginin azaldigini belirtiyor.

Dusunuyorumki hani genelde yatakta veya karanlik odamda oturup kitap okumayi sevdigim icin bunu alabilirim. Ote yandan hani sevmiyorsam acmam isigi kullanmam yani, ama gerektiginde de fellik fellik isik aramama gerek kalmaz.

isim ve hobilerim yuzunden COK okumam gerekiyor ve uzun sureli okumam lazim oldugu icin aliyorum.

uzun oldu kusura bakmayin ama bi dusuncenizi merak ediyorum.
  • Ben iphonedan okuyorum bilgisayardan 200 roman attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smalltouch

Ben iphonedan okuyorum bilgisayardan 200 roman attim

hipermetrobunun derecesi kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Anlamadım ilginç olan ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Anlamadım ilginç olan ne

Bu yazıyı okuyorsa daha kör değil

• İngilizce kitap okuyacak seviyede olmayanlar almasın. Türkçe e-book arşivi çok kısıtlı, her aradığınızı bulamıyorsunuz. Bulduklarınızda dandik, düzensiz oluyor.
  • Şı an arşivimde 1500 Türkçe Kitap var. Bu sayı 5000 leri rahat bulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.