Şimdi Ara

e-Book Reader Konusu [Kindle, reeder, vb]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar. Bu konuyu nereye açacağımı bulamadım. Tablet bölümüne açtım orada da çok az yanıt geldi. Bu kindle ve türevlerinin adını bilmiyorum reader diyorum ben. Bunlarla ilgili çok kısıtlı Türkçe bilgi bulabiliyorum. Bu yüzden konu dışının yardımına ihtiyacım var. Umarım yararlı bir konu olur. Sormak istediklerim;

Öncelikle bunların genel adı nedir?

Ben kindle ve redeer markalarını biliyorum başka önerebileceğiniz markalar var mıdır?

Kindle'ın 3gli modellerinde, vodofone 3g olan yerlerde sınırsız internet hizmeti veriliyor deniliyor nedir bu işin aslı? Gerçekten çalışan bir sistem midir?

Sizlerin ilgisini çeken, beğendiğiniz, konu hakkında paylaşmak istediğiniz ya da konu hakkında sorularınız varsa çekinmeyin lütfen.

e-Book Reader Konusu [Kindle, reeder, vb]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 27 Şubat 2012; 18:09:44 >

• benimde merak ettiğim bir şey acaba bu kindle'la türkçe kitaplara erişebiliyormuyuz? erişebiliyorsak her kitap varmıdır ve kolaymıdır bulması?
  • çizik
  • Genel adları e-book reader yani e-kitap okuyucu olarak geçiyor. En iyileri kindle gibi elektronik mürekkep kullananları, gözü yormuyor.
  • Böyle bir şeye sahip olan yok mu beyler? Özellikle pdf konusundaki performanslarını merak ediyorum ona göre alıcam 3-5 tane
  • 4,5 ay sonra alacağım inşallah. Amazon kindle pdf dosyalarını açmıyor diye hatırlıyorum, ayrıca edindiğim bilgiye göre dokunmatik değil tuşlu yani eski kasa olanlarda çözünürlük muazzam derecede fazla
  • kindle 3 keyboard var bende makineden genel anlamda memnunum.Zaten şuanda piyasada reader olarak öncü iki cihaz var kindle ve nook.İki firma da bu işte iyi.(sony e de bakabilirsiz ama ben kindle öneririm.)Cihaz pdf açıyor ama pdf performansından pek memnun değilim.Sayfa oturma problemi ve epub formatına göre genellikle bir kalitesizlik oluyor.Benimkisi 3g siz olduğundan o konuyu tam bilmiyorum.Türkçe içerik ingilizceye göre bayağı zayıf durumda ama yinede bir çok kitabı bulabiliyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Böyle bir şeye sahip olan yok mu beyler? Özellikle pdf konusundaki performanslarını merak ediyorum ona göre alıcam 3-5 tane

amerikadan gelecek bi arkadaşa aldırdım bi tane kindle, bu hafta içerisinde elimde olmasını bekliyorum. geldiğinde sorularınızı cevaplayabilirim inşallah
  • https://kindle.amazon.com/

şu fiyatlara bir de TR fiyatlarına bakın kafayı gözü kırmamak elde değil

Gittigidiyor

• peki direk amazondan satın aldığımız ne kadara gelir? gümrükde problem yaşar mıyız?
  • kindle'ın amazon üzerinden türkiyeye gönderimi yok.
  • hadi ya, ulan düzgün teknojiye sahip olamıyoruz bi türlü ya tonla vergi verip alıcaz ya riske giricez gümrük problemi çekermiyiz onu düşünücez yada çin mallarına yönelicez.
  • istanbul bilişim de satıyo kindle, ama yeni zam gelmiş fiyatları daha uygundu ben bi kaç hafta önce baktığımda
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/-Kindle-E-Kitap-Okuyucu,2093,2567.html
    279 tl olan bikaç hafta önce 229 tl idi
  • Kindle Touch aldım ben. Kesinlike harika bir şey. Benim aldığım modelde 3G yok. Sadece wi-fi özelliği var. Kitap okumak gerçekten çok kolay. NY Best Seller'ı indirip attım misal. İnsan sıkılmadan okuyor güzelce. Ayrıca okulda işleyeceğimiz kısa hikayeleri ya da makaleleri buna atıyorum. Metrebüste ayaktayken bile rahatça okuyabiliyorum çünkü çok hafif. PDF konusunda pek avantajlı bir ürün değil. Word dosyalarını harika gösteriyor. İngilizce bir şeyler okuyorsanız kesinlike alın derim. Türkçe içinse pek kaynak yok işin açığı.
  • ingilizce makale ile çok işim oluyor haftada en az 3 tane okuyorum. Yalnız hepsi pdf, bu yönden iyi olmasını istiyorum sağolun yorum için.

Birde nedir beyler bu ya 80 dolarlık alet 280 lira vallaha soğutuyorlar insanı. İlla gidip ipad alıcaz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 28 Şubat 2012; 23:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

ingilizce makale ile çok işim oluyor haftada en az 3 tane okuyorum. Yalnız hepsi pdf, bu yönden iyi olmasını istiyorum sağolun yorum için.

Birde nedir beyler bu ya 80 dolarlık alet 280 lira vallaha soğutuyorlar insanı. İlla gidip ipad alıcaz heralde.

ipad ile çok farklı sınıftalar bunlar.
  • ipad alırsan oyun oynarsın-netten çıkmazsın
    kindle al kitap oku
  • biliyorum ipad ile çok farklı sınıftalar ama bu fiyatlar ile bunları almam biraz zor.
  • peki başka marka ürünler kullanan var mı acaba?
  • türkiyede genelde reeder satılıyo, bu aralar her sitede de reklamlarını görmek mümkün, ama onun fiyatı da türkiyede satılan kindle civarında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.