Bildirim
e-book yardım lutfen
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
üst menüde "arama" var forumda gördünüz değil mi ;)
oraya tıklayın,açılan sayfada sağdaki menüden Apple-iphone başlığını seçin ve soldaki arama kutusuna book yazın..
çıkan başlıkları inceleyin -
mesajın için tesekkur ederim ama orda yok aradıgım sey...kendim e-book yapmak istiyorum... -
arkadaşım kendi elinde bulunan kitabı mı e-kitaba çevireceksin yoksa internette bulunan bir e-kitabı mı iphone'a atmak istiyorsun?Biraz daha detaylı olarak yazarsan iyi olur.
Eğer elindeki bir kitabı,e-kitap haline çevireceksen "fine reader" programı işine yarar.Bunu yapmak için tarayıcıya da ihtiyacın var tabi.Yok ben internetteki bir kitabı iphone a atmak istiyorum diyorsan,bunu kolayca yapabilirsin.Yapman gereken kitabın formatını html yada txt formatına çevirip,iphone a atmak.(iphone a nasıl kitap atılacağını bildiğini varsayıyorum.)
Daha fazla bilgi istiyorsan,kmerdal arkadaşımızın da dediği gibi aramayı dene.Eğer yapamazsan yardımcı olmaya çalışırız... -
:) benim ilk mesajımda zaten yazıyor ne yapmak istediğim, kanunların internette oldugunu bildiğini varsayarak, elimde metin "txt" seklinde olan bir seyi nasıl e-kitap yaparım bunu soruyorum.books programı hangi formattaki dosyaları gorebiliyor onu soruyorum. -
E-kitapları nasıl iphone'a atılacağı forumda daha önce yazıldı.Biraz araştırın.Eğer bulamazsanız,firmware versiyonunuz ve kullandığınız "books" programının versiyonu yazın.Ona göre size en kolay yolu anlatabilirim. Kolay gelsin... -
arama yaptım fakat yok.iphone browser kullanarak atmak mumkun mu? -
o yüzden firmware versiyonunuzu sordum.quote:
Orjinalden alıntı: zrtpz
arama yaptım fakat yok.iphone browser kullanarak atmak mumkun mu?
*1.1.3 veya 1.1.4 ise iphone browser kullanamazsınız.Onun yerine winscp kullanın.
*1.1.1 veya 1.1.2 kullanıyorsanız iphone browser ile atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 21 Nisan 2008; 22:31:51 > -
1.1.4 yazmayı unuttum sanırım:) -
halletim tesekkur ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X