Şimdi Ara

e-book yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e-book bulma ayrı bi sorun onu geçtim ama bizim bunu yapma sansımız var mı? Örneğin ben bir hukuk fakultesi ogrencisi olarak, bi kac derste içime yarayacak kanunu e-book olarak iphone a atmak isterim ve cok da işime yarar. Bunun için onerebileceğiniz bir yol var mı?

• üst menüde "arama" var forumda gördünüz değil mi ;)
    oraya tıklayın,açılan sayfada sağdaki menüden Apple-iphone başlığını seçin ve soldaki arama kutusuna book yazın..
    çıkan başlıkları inceleyin
  • mesajın için tesekkur ederim ama orda yok aradıgım sey...kendim e-book yapmak istiyorum...
  • arkadaşım kendi elinde bulunan kitabı mı e-kitaba çevireceksin yoksa internette bulunan bir e-kitabı mı iphone'a atmak istiyorsun?Biraz daha detaylı olarak yazarsan iyi olur.

Eğer elindeki bir kitabı,e-kitap haline çevireceksen "fine reader" programı işine yarar.Bunu yapmak için tarayıcıya da ihtiyacın var tabi.Yok ben internetteki bir kitabı iphone a atmak istiyorum diyorsan,bunu kolayca yapabilirsin.Yapman gereken kitabın formatını html yada txt formatına çevirip,iphone a atmak.(iphone a nasıl kitap atılacağını bildiğini varsayıyorum.)

Daha fazla bilgi istiyorsan,kmerdal arkadaşımızın da dediği gibi aramayı dene.Eğer yapamazsan yardımcı olmaya çalışırız...
  • :) benim ilk mesajımda zaten yazıyor ne yapmak istediğim, kanunların internette oldugunu bildiğini varsayarak, elimde metin "txt" seklinde olan bir seyi nasıl e-kitap yaparım bunu soruyorum.books programı hangi formattaki dosyaları gorebiliyor onu soruyorum.
  • E-kitapları nasıl iphone'a atılacağı forumda daha önce yazıldı.Biraz araştırın.Eğer bulamazsanız,firmware versiyonunuz ve kullandığınız "books" programının versiyonu yazın.Ona göre size en kolay yolu anlatabilirim. Kolay gelsin...
  • arama yaptım fakat yok.iphone browser kullanarak atmak mumkun mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zrtpz

arama yaptım fakat yok.iphone browser kullanarak atmak mumkun mu?
    o yüzden firmware versiyonunuzu sordum.

*1.1.3 veya 1.1.4 ise iphone browser kullanamazsınız.Onun yerine winscp kullanın.
    *1.1.1 veya 1.1.2 kullanıyorsanız iphone browser ile atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 21 Nisan 2008; 22:31:51 >
  • 1.1.4 yazmayı unuttum sanırım:)
  • halletim tesekkur ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.